مراسم شهادت پیامبر اکرم و امام حسن مجتبی (علیهما السلام)
با حضور اساتید و طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت امام حسین (علیه السلام)ـرهنان
#گزارش_تصویری
#فعالیت_معاونت_تهذیب_مدارس
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💡«قنوت» معاونت تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان👇
@tahzib_esf
هدایت شده از شورای هیئات مذهبی منطقه ۱۱-رهنان غرب شهراصفهان
گلزارشهدا ی رهنان پربرکت درشب شهادت حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
اماده قدوم دسته های زنجیرزن محلات رهنان وخانواده های معزز شهدا وجمیع عزاداران ولایی ومحبین حضرت رضا
https://eitaa.com/joinchat/1079378728C0419997614
ویژه برنامه شهادت امام مهربانمان حضرت ابالحسن الرضا علیه آلاف التحیه و الثنا
با سخنرانی:
استاد رضا تقی یار
بانوای:
ذاکر اهل بیت علیهم السلام کربلایی سید روح الله حسینی
زمان: چهارشنبه مورخ ۱۴ شهریور ماه از نماز ظهر و عصر
مکان:رهنان. خیابان شریف شرقی کوچه ۵۷ فرعی عمار منزل شهید حاج محمد علی خاکساری
📌#هیئت_خادم_الشهدا_رهنان
📌#مجموعه_فرهنگی_رهپویان_قرآن
https://eitaa.com/emam4hoze14
🔍زوجیّت و فقدانهایش:
❓چرا باید به احیاء مردانگی معطوف شد؟
✍دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج، مربّی مدعو در بخش کارگروهی "رجا"
🔻🔻🔻
🔶زوجیت نه تنها مهمترین قاعده و اصلِ بنیادین حاکم بر خلقت است، بلکه منطقِ حرکت تکاملیِ هستی و انسان را نیز تبیین میکند. اتحاد، تلائم و همافزایی مولفههای الگوی مناسبات زن و مرد در بستر خانواده و جامعه هستند. هر میزان فاصله از این الگو توضیح دهندهی شدت و ضعف بحرانهای فردی و اجتماعی جامعه ما خواهد بود. زوجیت؛ امکانها و محدودیتهایی در مسیر تحقق دارد. به این معنا که نیروها و عوامل متعددی قِوام آن را تضمین یا سست میکنند که از جمله مهمترین آنها «مردانگی»ست.
🔶اگرچه زوجیت واجد نیروهای زنانه و مردانه به صورت توامان است اما کیفیت و سهم این نیروها در تکوین و تقویم آن یکسان نیستند. یکسانی غیر از «همارز» بودن است. زنانگی و مردانگی آنگاه که در مسیر تحقق زوجیت قرار میگیرند در عین ناهمسانی کاملا همارز و برابر بوده و هیچکدام نسبت به دیگری ترجیحی ندارند. اینجا حتی سخن از فزونی و نقصان هم نیست. مهم نیست که سهم کدامیک از نیروها در این فرآیند بیشتر از دیگریست بلکه گفتار من کاملا ناظر به «کیفیتِ متفاوت» است.
🔶زوجیت از ناحیهی فقدان یا تضعیف مردانگی بهشدت آسیبپذیر است و من معتقدم که مهمترین مسالهی وضع کنونی ما همین است. سخن من درباره وضعیتی است که حاصل روند تغییرات هویتی و تحول وجودی در مردان و تضعیف یا زوال صفات و فضایلی چون استواری، کفایت، انصاف، غیرت، ایثار، فتوت، حلم، حمایت، مدارا، شجاعت و... است که در فرهنگ دینی و بومی ما از آنها تحت عنوان «مردانگی» یاد میشود. زوجیت در تکوین و قوام خود عمیقا وابسته به این عناصریست که امروز به محاق رفتهاند.
🔶مردانگی با عناصر فوق، پایه و اساس تحقق زوجیت است. اساسا مردانگی در غیاب این صفات و فضایل امکان تلائم و اتحاد با زنانگی را نخواهد داشت. زنانگی در اتکاء به این صفات است که زوجیت را بسط داده و بارور میکند و در سطح فردی(ازدواج) به تضمینِ سکونت و تربیت و در سطح اجتماعی(حکمرانی) به تحقق ثبات و تعادل منجر میگردد. اما در شرایطی که چیزی برای اتکاء و ابتناء وجود ندارد یا سست و لغزنده است، نه خانواده پویا و با نشاط است و نه حکمرانی عادلانه و کارآمد.
🔶تجربه فعالیت علمی و اجتماعی من در دو دهه اخیر مرا به این قطعیت رسانده است که بهبود وضعیت امروز خانواده با وجود «مهمهای متعدد»، یک «اولویت» بیشتر ندارد و آن هم بازگشت مردان به خانواده است. بخش اعظمی از مسائل امروز خانواده را به نحو متقنی میتوان با غیبت مردان در مناسبات خانه و عدم ایفای باکیفیتِ نقشهای «پدری»، «شوهری» و «سرپرستی» توضیح داد. البته که من متوجه عوامل زمینهساز این غیبت هستم و مردان را مقصر اصلی و تام این موضوع نمیدانم. بگذریم...
🔶باید به مردانگی معطوف شد. به احیاءش، به بازسازیاش، به تثبیتش و به تبیینش. مادامی که مردانگی به مسیر فطرت و تکوین بازنگردد، زنانگی نیز محکوم به سکون یا هدر است. مردانگی در موقعیتِ تثبیت، تعدیل و شکوفایی نیروهای زنانه و زنانگی در نسبتی تنظیمگر و هادی با نیروهای مردانه خواهند توانست حرکت انسان را در افق تمدنی طرحریزی و سبب گردند. ظرفیتها و نهادهای تربیتی، حمایتی، سیاستی و گفتمانی کشور باید به اولویت و فوریت بازسازی و احیاء مردانگی در جامعه التفات یابند.
🔶آغاز این فرآیند مقدماتی از جنس گفتمانی دارد. مردانگی سالهاست که در ساحت معنا و مفاهمه عمومی سرکوب شده است. زیرا به نحو سادهلوحانه یا مغرضانهای با «مردسالاری» مترادف اخذ شده است. در حالی که مردسالاری در لحظه تولد با مردانگی معارض بوده و در هیچ تاریخ و جغرافیایی از «نرسالاری» فراتر نرفته است. مردانگی غیر از نرینگیست. باید این را فریاد زد و به ادراک عمومی تبدیل نمود. هرگامی که در جهت احیاء صفات و فضائل «مرد»انه برمیداریم یک قدم به زوال فرهنگ منحط نرسالاری نزدیک شدهایم.
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
📎📎📎
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🗂 دبیرخانه رویداد جوانسازی ایران (رجا)
imna.ir/x8HLh
اجتماع هیئات زنجیرزنی رهنان در شب شهادت امام رضا علیه السلام در مصلی نماز جمعه رهنان
https://eitaa.com/jrehnan