✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (۶)
💥 تحلیل موزیک ویدیو «خون، عرق و اشک»
1️⃣ در بخشی دیگر از موزیک ویدئوی «خون، عرق و اشک»، تابلوی معروف #سوگواری_برای_ایکاروس اثر «هربرت جیمز دریپر» دیده میشود.
2️⃣ در اساطیر یونانی، #ایکاروس موجودی بالدار بود که چون در پرواز خود به خورشید بسیار نزدیک شد، بالهایش سوخت و سقوط کرد و جان داد.
3️⃣ استفاده از تابلوی ایکاروس در این موزیک ویدیو، این پیام #شیطانی را القاء میکند که دانستن «حقیقت» (از منظر پیروان ابلیس)، باعث سوختن بالهای انسان (نماد معصومیت و فرشتهسایی انسان) و «زمینیشدن» او میگردد.
4️⃣ ایکاروس در #محافل_شیطانی، نمادی مقدّس محسوب میشود که قربانیِ تلاش برای دانستن و آگاهی شد.
5️⃣ #شیطانپرستان در عقاید کفرآمیز خود، ایکاروس را نماد «انسان» میدانند که چون خواست به #معرفت برسد، مجازات و از بهشت رانده شد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (٧)
💥 تحلیل موزیک ویدیو «خون، عرق و اشک»
1️⃣ موزیک ویدئوی «خون، عرق و اشک»، با سکانس نمایش مجسمهٔ نزول #موجودی_بالدار با بالهای سیاه به پایان میرسد که در واقع همان تجسّم #دمیان یا #آبراکساس است.
2️⃣ «جین» لبهای #شیطان را میبوسد و با او به وحدت میرسد (به معنای پذیرفتن وجه شیطانی و شریر). و ما «تهیونگ» را میبینیم که جای بالهای سوخته روی پشت اوست و رو به دوربین لبخند میزند (به رضایت رسیده است).
3️⃣ همزمان، فوارهها برمیخیزند، اشکهای شوق رنگی از چشمان مجسمه جاری میشود، چشمبندها میافتند و چشماندازهای پیشین تکهتکه میشوند و از بین میروند.
4️⃣ در صحنهٔ پایانی، تهیونگ جلوی آینهای میایستد که بالای آن جملهای به آلمانی از #فریدریش_نیچه نقش بسته است: «اگر میخواهی ستارهٔ رقصان درونت زاده شود، باید آشوبی در وجودت ایجاد کنی.» (نظم از دل آشوب)
5️⃣ در پایان رمان دمیان نیز، «دمیان» روی لبهای سینکلر را میبوسد. در انتها، سینکلر در آینه، خود و دمیان را یک موجود میبیند. در واقع، دمیان، وجه یا نیمهٔ شرور وجودی خود او بوده است. تمام وسوسه شیطان این است که به آدمیزاد بقبولاند که بخش شرور وجود خود را نهتنها مهار نکند، که به رسمیّت بشناسد و بلکه تقدیس کند.
6️⃣ عیناً همهٔ فرازهای مهم رمان دمیان، در موزیک ویدئوهای بههم پیوستهٔ #بالها از #بی_تی_اس وجود دارد و حتی صحنهای که یکی از اعضاء (جین) که تجسّم سینکلر در ویدیو است، خود را در آینه میبوسد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ آنچه خواندید خلاصهای بود از مقالهٔ مصوّر «رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس». متن کامل این مقاله را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-culture/16587
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ٢٠ فروردین ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٧ رمضان ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ٩ آوریل ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ٨ نیسان ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ رحلت حضرت #ابوطالب عموی پیامبر اسلام (ص) و پدر امام علی (ع) بهروایتی (١٠ بعثت)
📚 گوشهای از فداکاریهای #مؤمن_قریش را در مقالهٔ ذیل بخوانید:
📖 اسلام و تروریسم تاریخی یهود
👉 http://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/3582
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣ قطع روابط سیاسی ایران و آمریکا (١٣۵٩ش)
2⃣ روز ملی #فناوری_هستهای
🌍 مناسبتهای میلادی
1️⃣ مرگ #لورنتسو_مدیچی از برجستهترین حاکمان فلورانس طی #رنسانس ایتالیا (١۴٩٢م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 رنسانس؛ آرمانهای صلیبی و لیبرالیسم:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-colonialism/1511
2️⃣ مرگ #فرانسیس_بیکن فیلسوف، سیاستمدار، حقوقدان و نویسندهٔ انگلیسی (١۶٢۶م)
🌍 مناسبتهای عبری
✍ #شبات_گادول (شنبهٔ قبل از عید پسح)
👈 آخرین شنبهٔ اقامت بنیاسرائیل در مصر در زمان حضرت موسی کلیمالله (٢۴۴٨عبری)
📖 برای کسب اطلاع دربارهٔ «شباتها» بنگرید به:
👉 http://jscenter.ir/hebrew-calendar/13242
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فرانسیس بیکن و انجمن سلطنتی (١)
1⃣ #فرانسیس_بیکن از ١٢سالگی مدت کوتاهی در مدرسه ترینیتی حوزه علمیه کمبریج تحصیل کرد؛ سپس بهمدت ۴سال راهی مأموریت دیپلماتیک در فرانسه شد. در ١٨سالگی به انگلیس بازگشت و در سِمَتهای قضایی منصوب شد. در ٢٠سالگی به عضویت مجلس عوام درآمد. بیکن برای تحقق آرزوهای بلند مالی و سیاسی خود، نگارش رسالهها و اندرزنامههای اجتماعی و سیاسی را آغاز کرد ولی راه به جایی نبرد.
2⃣ از سال ١۵٩١ دوستی با #رابرت_دورو (ارل اسکس)، پسرخاله و معشوق مقتدر ملکه را آغاز کرد و به مشاور سیاسی او بدل شد. ولی حتی اسکس نیز نتوانست بیکن را به آرزوهایش برساند. بیکن در سال ١۵٩٨ اسکس را به سرکوب قیام ایرلندیها ترغیب نمود. با سقوط اسکس، بیکن به عضویت هیئتی که مأمور رسیدگی به اتهامات اسکس بود منصوب شد و نقشی فعال در محاکمه و اعدام حامی و دوست سابقش ایفا نمود! و کمی بعد، برای جلب عنایت ملکه، رسالهای نوشت و در آن بهسبب دوستی گذشتهٔ خود با اسکس طلب استغفار نمود!!
3⃣ ارتقاء سریع بیکن در هرم جامعهٔ اشرافی انگلیس از زمان #جیمز_استوارت آغاز شد. در سال ١۶٠٣ پسرخالهاش، رابرت سیسیل، نام وی را در فهرست ٣٠٠ نفری جای داد که بهمناسبت تاجگذاری پادشاه جدید به عنوان شهسواری دست یافتند. سِر فرانسیس بیکن در سال بعد در زمرهٔ مشاورین پادشاه جای گرفت. در سال ١۶٠٩ رسالهٔ #خرد_مردم_باستان را نوشت. این رساله به معرفی کاربردهای عملی و معانی پنهان #اسطورههای_باستانی اختصاص داشت.
4⃣ بیکن تلاش برای جلب توجه پادشاه را شدت بخشید و اندرزنامههای متعدد در زمینهٔ مسائل حکومتی نگاشت. این رسالهها مورد توجه جیمز استوارت قرار گرفت و در سال ١۶١٣ بیکن را در سِمَت مدعیالعموم گمارد. بیکن در این سِمَت خصومت با کاک، قاضیالقضات، را شدت بخشید و برای تحقق اهداف خود کوشید تا اختیارات قاضی را در برابر نهاد #سلطنت بسیار محدود کند. این رقابت سرانجام به عزل کاک انجامید و کمی بعد (مارس ١۶١٧) بیکن ۵۶ساله در سِمَت لرد مهردار سلطنتی منصوب شد. او در سال بعد به مقام لرد اول خزانهداری (وزیر اعظم) رسید.
5⃣ دایرةالمعارف بریتانیکا یکی از علل مهم رشد بیکن در این سالها را پیوند او با #جرج_ولیرز ٢۵ساله، #محبوب جدید پادشاه، میداند. مأخذ فوق میافزاید: آشکار است که بیکن شیفتهٔ جرج ولیرز بود و برخی از نامههای او به ولیرز احساسی را به نمایش میگذارد فراتر از چاپلوسی!!
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فرانسیس بیکن و انجمن سلطنتی (٢)
1⃣ #فرانسیس_بیکن زندگی پُر تجمّل و مسرفانهای را پیش گرفت و در همین زمان بود (١۶٢٠) که رسالهٔ معروف #ارغنون_نو را منتشر کرد و نظرات خود را دربارهٔ سلطهٔ انسان بر طبیعت، که پس از هبوط آدم از دست رفته بود، به میان کشید.
2⃣ در سال ١۶١٨ روابط بیکن با #جرج_ولیرز به تیرگی گرایید. لذا مخالفین وی نیز دسیسه را آغاز کردند. در سال ١۶٢١ دو اتهام #فساد_مالی و #دریافت_رشوه علیه بیکن مطرح شد. بیکن ابتدا تمارض کرد و سپس دریافت هدایا را پذیرفت. به پرداخت ۴٠هزار پوند جریمه، زندان و انفصال از مشاغل دولتی و قضایی و اخراج از پارلمان محکوم شد. کمی بعد از زندان آزاد شد و پرداخت جریمه نیز به حالت تعلیق درآمد. معهذا دیگر مورد عنایت جرج ولیرز نبود.
3⃣ بیکن بار دیگر به نگارش روی آورد تا شاید از این طریق لطف از دست رفتهٔ پادشاه و ولیرز را جلب کند؛ ولی هیچگاه موقعیت پیشین را به دست نیاورد. فرانسیسن بیکن در ٩ آوریل ١۶٢۶ درگذشت.
4⃣ مورّخین، لرد بیکن را در زندگیِ سیاسی #فرومایه و #چاپلوس، #بیرحم و #غیرقابل_اعتماد توصیف کردهاند. فرانسیس بیکن از سهامداران #کمپانی_نیوفاوندلند بود و از نظریهپردازان توسعهطلبی ماوراء بحار. او رسالهای نوشت بهنام «دربارهٔ پلانتها» که در آن از سرمایهگذاری درازمدت در #مستعمرات دفاع میکرد.
5⃣ بیکن در آثار متأخر قلمی خود، پس از شکست در عرصهٔ سیاست، نوعی حکومت آرمانی را توصیف میکرد که در آن #پادشاه داوطلبانه به راهنمایی بزرگان و مشاوران خردمندش گوش فرادهد. معهذا، او به استقلال و اقتدار کامل پادشاه باور داشت.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فرانسیس بیکن و انجمن سلطنتی (٣)
1⃣ مهمترین رسالهٔ #فرانسیس_بیکن در عرصهٔ اندیشهٔ سیاسی #آتلانتیس_نو است. او در این رساله، جزیرهای بهنام «بن سالم» را توصیف میکند که پادشاه آن فردی بهنام #سلیمان است.
2⃣ در این سرزمینِ خیالی نهادی مرکب از خردمندان و دانشمندان وجود دارد که #خانه_سلیمان نامیده میشود. در خانه سلیمان برای تمامی رشتههای علوم آزمایشگاهها و مدارسی وجود دارد و دانشمندان به کار مشغولاند.
3⃣ در این سرزمین باغهای پهناوری است که تمامی انواع حیوانات در آن نگهداری میشود و خانهها انباشته از انواع شگفتیهای طبیعت و آثار هنری است. گروهی خاص از این خردمندان بهطور دائم به سیاحت و جهانگردی مشغولاند و تمامی یافتههای خود در سایر نقاط جهان را به خانه سلیمان منتقل میکنند.
4⃣ در واقع، این جامعهٔ آرمانی لرد بیکن تلفیقی است از افسانهٔ یونانی #آتلانتیس و #اسطورههای_یهودی با آرزوهای دور و دراز مهاجمان ماوراء بحار آن عصر. (برای تصرف مستعمرات.)
5⃣ منظور بیکن هر چه بود، داستان او بر نخبگان بریتانیای نیمهٔ دوم سدهٔ ١٧ تأثیر فراوان بر جای نهاد و آرمانی قابل تحقق را فراروی اندیشهپردازان سیاسی، دولتمردان و ماجراجویان قرار داد. رؤیای بیکن دال بر حضور نهاد خردمندان در کنار مدیران سیاسی و ادارهٔ امور بر شالودهٔ دانش و تجربهٔ ایشان، در حوالی نیمهٔ سدهٔ ١٧ به تأسیس #انجمن_سلطنتی انجامید.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فرانسیس بیکن و انجمن سلطنتی (۴)
1⃣ #فرانسیس_بیکن مؤلف رسالههای فراوانی است که مجموعهٔ آنها در ١۵ جلد به چاپ رسیده است. او تمامی این رسالهها را در ادوار مختلف زندگیاش با هدف #جلب_توجه_حکمرانان وقت، الیزابت و جیمز، و #کسب_مقامات و مشاغل حکومتی نگاشته؛ و بر پایهٔ همین آثار است که امروزه جایگاهی کمنظیر را در عرصهٔ اندیشه به او اعطا نمودهاند.
2⃣ گروهی او را "بنیانگذار دانش جدید تجربی" میخوانند. این ادعایی است بس بزرگ و تنها زمانی پذیرفتنی است که به وجود #دانش_تجربی پیش از سدهٔ ١٧ قائل نباشیم. اثبات این ادعا کار آسانی نیست. در تاریخنگاری جدید غرب چنین دعاوی فراوان به چشم میخورد:
🔸گالیله "کاشف" کرویت زمین انگاشته میشود!
🔸ویلیام هاروی "کاشف" گردش خون!
🔸اسحاق نیوتون "کاشف" قانون جاذبه!
و.....
3⃣ حال آنکه بسیاری از این "اکتشافات" از سدهها پیش در تمدنهای کهن شرقی شناخته شده بود. این "اکتشافات" درست به "کشف" آمریکا و هند و جاوه میماند!!
4⃣ جانمایهٔ اینگونه ادعاها، نوعی #نژادپرستی_فرهنگی است که #اروپامحوری نام دارد و مبداء و کانون تمدن بشری را، از آغاز تا به امروز، در #غرب میبیند. این نگرشی است انحصارگرایانه و خودپرستانه به تاریخ علم و اندیشه که #انجمن_سلطنتی لندن از بنیانگذاران آن بود.
5⃣ پیشتر دربارهٔ #نهضت_ترجمه و انتقال دانش از #تمدن_اسلامی به اروپا در سدههای ١٢ میلادی به بعد و نقش #یهودیان در این فرایند سخن گفتیم. در واقع، آغاز بسیاری از شاخههای علوم در بریتانیا به سدهٔ ١٧ بازمیگردد و با نام انجمن سلطنتی و بهویژه رئیس نامدار، مقتدر و خودکامهٔ آن، #اسحاق_نیوتون، در پیوند است.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ از فرانسیس بیکن با عناوینی چون: فیلسوف، سیاستمدار، دانشمند، حقوقدان، نویسنده، محور اصلی تحول فکری و بانی انقلاب علمی، برای ما #بت ساختهاند. اما بهراستی او که بود؟
✍️ متن کامل مقالهٔ «فرانسیس بیکن و انجمن سلطنتی» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-myth/16660
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ٢١ فروردین ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٨ رمضان ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ١٠ آوریل ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ٩ نیسان ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ ترور و شهادت سپهبد #علی_صیاد_شیرازی، جانشین ستاد کل نیروهای مسلح (١٣٧٨ش)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ٢٢ فروردین ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٩ رمضان ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ١١ آوریل ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ١٠ نیسان ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
✍️ #صلیبیون در سر راه خود به زادگاه مسیح، شهر قسطنطنیه را تصرف و غارت کردند (١٢٠۴م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 جنگهای صلیبی به نام مسیح به کام یهود!
👉 http://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/10060
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ رحلت #مریم، خواهر حضرت موسی و هارون (ع) در ١٢٧سالگی (٢۴٨٨ عبری = ١٢٧٢ ق.م.)
2⃣ عبور #بنیاسرائیل از «رود اردن» بهرهبری حضرت #یوشع (ع) بعد از ۴٠ سال سرگردانی و ورود به #سرزمین_مقدس (٢۴٨٨ عبری)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ٢٣ فروردین ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ١٠ رمضان ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ١٢ آوریل ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ١١ نیسان ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ یهودیان از انتشار کتاب و نشریه در #آلمان منع شدند (١٩٣۵م)
2⃣ مرگ #فرانکلین_روزولت، رئیسجمهور آمریکا (١٩۴۵م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
1⃣ #فرانکلین_روزولت بهعنوان سیودومین رئیسجمهور ایالات متحدهٔ آمریکا از ۱۹۳۳ تا زمان مرگش در ۱۹۴۵ فعالیت کرد.
2⃣ او که دموکرات بود، رکورد چهار بار پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحدهٔ آمریکا را داراست و بهعنوان چهرهای کلیدی در وقایع جهان در میانهٔ قرن بیستم مطرح است.
3⃣ او در بیشترِ #رکود_بزرگ و همینطور در #جنگ_جهانی_دوم ایالات متحده را رهبری کرد. برای کسب اطلاع بیشتر در اینباره، سه یادداشت زیر را بهترتیب مطالعه کنید:
1️⃣ روچیلدها و پنجشنبه سیاه
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/9636
2️⃣ روچیلدها و تدارک جنگ دوم جهانی
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-families/9649
3️⃣ نقش بانک مرکزی آمریکا در جنگ جهانی دوم
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/12761
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ «یک دور دیگر» تا سبک زندگی غربی (١)
🎬 نقد فیلم یک دور دیگر (Another Round)
1⃣ در یکی از صحنههای فیلم «یک دور دیگر» تازهترین ساختهٔ #توماس_وینتربرگ فیلمساز دانمارکی، «مارتین» که معلم تاریخ یک دبیرستان است بهصورت سوال امتحانی، سه شخصیت تاریخی را به رأی دانشآموزان میگذارد. او خصوصیات آنها را چنین شرح میدهد:
2⃣🔸 کاندیدای اول؛ بهدلیل فلج اطفال، پاهایش کار نمیکند، بیماری فشار خون دارد، ضعیف و دچار مجموعهای از بیماریهای حاد است. حاضر است برای پیشبرد اهدافش دروغ بگوید و برای اتخاذ سیاستهایش با طالعبینها مشورت کند، به همسرش خیانت میکند، همیشه سیگار میکشد و مدام مارتینی میخورد!
3⃣🔸 کاندیدای دوم؛ اضافهوزن دارد و در سه انتخابات شکست خورده، افسردگی داشته و دو بار سکته قلبی کرده، کار کردن با وی محال است و بیوقفه سیگار برگ میکشد و هر شب قبل از خواب، حجم زیادی از شامپاین بههمراه کنیاک، شراب شیرین و ویسکی و دو تا قرص خواب میخورد!
4⃣🔸 کاندیدای سوم، یک قهرمان جنگی پرافتخار است. با خانمها با احترام برخورد میکند، عاشق حیوانات است و هیچوقت سیگار نمیکشد و فقط بهندرت یک لیوان آبجو میخورد.
5⃣ اغلب دانشآموزان به سومی رأی میدهند و وقتی معلم هویّت سه کاندیدا را اعلام میکند، مشخص میشود:
👈 اولی #فرانکلین_روزولت (رئیسجمهور آمریکا در جنگ دوم جهانی)،
👈 دومی #وینستون_چرچیل (نخستوزیر انگلیس در جنگ دوم و یکی از عوامل مهم پیروزی متفقین)
👈 و سومی #آدولف_هیتلر بودهاند!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ «یک دور دیگر» تا سبک زندگی غربی (٢)
🎬 نقد فیلم یک دور دیگر (Another Round)
1⃣ فیلم با قهرمان جلوه دادنِ دو شخصیت اول بهخصوص #وینستون_چرچیل، اینگونه القا میکند که با #سبک_زندگی امثال چرچیل به قهرمان ملّی تبدیل خواهید شد. قهرمانی که علاوه بر تألیف ٣٧ کتاب در ۵٨ جلد، بیش از ۵٠٠ نقاشی و دریافت جایزه نوبل ادبیات و پیروزی در جنگ جهانی دوم، یک مشروبخور قهّار بوده است!
2⃣ فیلم القا میکند که بعضاً آدمهای سالمتر، افرادی مانند #آدولف_هیتلر میشوند که بنا به روایت غربیها دنیا را به آتش کشیدند! اما نمیگوید وینستون چرچیل کسی بود که انگلیس را به ورطهٔ جنگ جهانی دوم کشانید و باعث مرگ و جراحت و آوارگی دهها میلیون انسان شد. یا همین چرچیل در جنگ جهانی اول بهعنوان فرمانده جنگی، میلیونها سرباز انگلیسی را در #نبرد_گالیپولی به باتلاق مرگ کشانید و از شدّت رسوایی، ناگزیر از استعفا شد!
3⃣ فیلم، این بخشهای مهم تاریخ را #سانسور میکند که اساساً برپایی جنگهای اول و دوم جهانی با حدود ١٢٠ میلیون تلفات انسانی توسط #روچیلدها و دستآموزان آنها همچون چرچیل، برای تغییر نقشهٔ دنیا و بهوجود آوردن جهانی جدید با حضور #اسرائیل تدارک دیده شد.
4⃣ فیلم نمیگوید که همین چرچیل بانی بسیاری از حکومتهای دستنشانده و نقشهٔ جدید غرب آسیا در دوران پس از جنگ اول جهانی بود که تحت عنوان #خاورمیانه_جدید برای برپایی رژیم جعلی اسرائیل شکل گرفتند.
5⃣ امروزه براساس اسناد تاریخی، روشن شده که امثال هیتلر نیز توسط صهیونیستهایی مانند #ایگناس_تربیش_لینکلن و انجمنهای ماسونی همچون #انجمن_تول برکشیده شدند تا در آن فرآیند تاریخی، نقش خویش را بازی کنند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ «یک دور دیگر» تا سبک زندگی غربی (٣)
🎬 نقد فیلم یک دور دیگر (Another Round)
1⃣ فیلم، با نمایش سفارشی #جادوی_الکل قرار است به هر نحو ممکن (ولو با تحریف و سانسور واقعیات تاریخی)، #سبک_زندگی موردنظر خود را به مخاطب بقبولاند. آنچه #هالیوود به تأثیرگذارترین وجه انجام میدهد ولی وینتربرگ که گویا ظرفیت سفارشپذیری ندارد، آن را به شعاریترین شکل انجام داده است!
2⃣ «مارتین» زندگی یکنواخت و سردی دارد. اما گویا این یکنواختی و کسالت، یقهٔ سایر همکاران مارتین را هم چسبیده و تنها راه برطرفکردن آن، خوردن #مشروبات_الکلی و جبران کمبود الکل در خون انسان است!! گویا رسیدن #الکل به بدن نهتنها نشاط بههمراه میآورد، بلکه همهٔ استعدادها را شکوفا میکند!!
3⃣ سازندگان فیلم برای اثبات حرفشان، مرتب از آدمهای واقعی مایه گذاشتهاند تا هرچه بیشتر بتوانند مخاطب را قانع کنند. مثلاً مدعی میشوند که #ارنست_همینگوی تا ساعت ٨ شب مشروبات الکلی میخورده و از همینرو آن کتابهای معرکه را نوشته! ولی نمیگویند که وی اساساً به #بیماری_روانی دو قطبی مبتلا بود و چندبار #خودکشی کرد!
4⃣ همچنین بدون توجیه دراماتیک، تصاویری از برخی شخصیتهای سیاسی دنیا (لئونید برژنف، ریچارد نیکسون، بوریس یلتسین، نیکولا سارکوزی، بوریس جانسون، آنگلا مرکل و…) هنگام خوردن مشروبات الکلی یا مستی نمایش میدهند تا مثلاً تأکید کنند که: ببینید! همهٔ آدمهای موفق دنیا #الکلی و #مست بودهاند!
5⃣ ولی اگر واقعیات تاریخی را #سانسور نکرده و میگفتند: #برژنف عامل قتلعام میلیونها انسان بهخصوص در افغانستان بود یا #نیکسون جنگ ویتنام را به یک فاجعهٔ بشری تبدیل کرد و عاقبت بهدلیل رسوایی در انتخابات ناگزیر از استعفا شد یا #یلتسین عامل اصلی #نفوذ سرویسهای جاسوسی غرب در روسیه بود و همچنین #سارکوزی بهدلیل فساد به زندان محکوم شد، در اینصورت همهٔ تأثیر شعارهای فیلم برعکس شده و اینگونه اثبات میشد که: همهٔ جانیان و مفسدین تاریخ از مشروبخواران قهّار و بدمستها بودهاند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter