✡ تبارشناسی بنیامیه با رویکرد یهودی (۳)
💥۱. رابطهٔ خصمانهٔ غیرعادی با بنیهاشم
1⃣ یکی از مواردی که ما را نسبت به عدم ارتباط خانوادگی #امیه با عبدمناف و هاشم مطمئن میسازد، رابطهٔ خصمانهٔ عجیب و غریب اوست. امیه، هم با هاشم درگیر شد و هم با عبدالمطلب؛ و در هر دو مورد شکست خورد!
2⃣ کار به اینجا ختم نگردید و این خباثت، در نسل امیه ماندگار گردید:
🔸 حرب بن امیه با عبدالمطلب درگیر شد؛
🔸 ابوسفیان با رسولالله (ص) درافتاد؛
🔸 معاویه با امیرالمؤمنین (ع) و امام حسن (ع) جنگید و اسباب شهادت ایشان را فراهم ساخت؛
🔸 یزید، خون امام حسین (ع) را ریخت؛
🔸 عبدالملک مروان با امام سجاد (ع) به مخالفت برخاست و ولید بن عبدالملک، آن حضرت را به شهادت رساند؛
🔸 هشام بن عبدالملک، امام باقر (ع) را به شهادت رساند؛
🔸 و در آخرالزمان هم سفیانی، از همین تیره، به کشتار شیعیان امیرالمؤمنین (ع) میپردازد و با امام زمان (عج) به جنگ برمیخیزد.
3⃣ در زمینهٔ رابطهٔ این دو خاندان، روایتی بسیار قابل توجه از امام صادق (ع) در دست است:
👈 «ما و خاندان سفیان دو خاندان هستیم که در راه خدا با هم دشمن شدیم. ما گفتار خدا را تأیید میکردیم و آنها تکذیب. ابوسفیان با رسولالله (ص)، و معاویه با علی بن ابیطالب (ع)، و یزید با امام حسین (ع) جنگیدند و (در آخرالزمان) سفیانی با قائم خواهد جنگید.»
4⃣ این روایت، از نگاه فلسفهٔ تاریخ، روایتی کلیدی بهشمار میآید و بیانگر رهبری دو جریان #حق_و_باطل در طول تاریخ است.
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ۶ تیر ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ١۶ ذیقعده ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٢٧ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ١٧ تموز ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ ترور نافرجام امام خامنهای در مسجد ابوذر تهران توسط عوامل شبکه یهود (١٣۶٠ش)
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ شکستن اولین الواح سنگی #ده_فرمان توسط حضرت موسی (ع) بعد از مراجعت از کوه سینا و مشاهدهٔ #گوسالهپرستی قوم بنیاسرائیل (٢۴۴٨ عبری = ١٣١٢ ق.م)
2⃣ شروع ایام سوگواری سههفتهای یهودیان
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 ١٧ تموز تا ٩ آو؛ ایام سوگواری یهودیان (۱)
1⃣ آخرین بخش از سال دینی یهودیان، که به ماه الول و بهدنبال آن عید سال نو منتهی میشود، دوران سوگواری شدیدی است که به یاد خرابی معبد اول و دوم برپا میشود.
2⃣ این دوره با روزهٔ هفدهم تموز (که معمولاً در ماه میلادی ژوئیه یا ماه شمسی تیر قرار میگیرد) شروع میشود.
3⃣ سنّت یهود پنج رخداد سوگآور را با این تاریخ پیوند زده است که مهمتر از همهٔ آنها شکافی است که در دیوارهای اورشلیم پیش از #تخریب_معبد_دوم افتاده بود.
4⃣ ویژگی دورهٔ سوگواریای که بهدنبال روزه میآید، نهی از این امور است:
👈 ١. عروسی، ٢. استفاده از خوراک گوشتی و شراب در روزهای عادی هفته، ٣. کوتاه کردن مو، ۴. خریدن پوشاک نو، ۵. پوشیدن لباسهایی که به تازگی شسته شده باشند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 ١٧ تموز تا ٩ آو؛ ایام سوگواری یهودیان (٢)
1⃣ روز پایانی دورهٔ عزاداری سه هفتهای منتهی به روزهٔ «تیشعا بآو» یا نهم ماه آو میشود که سوگناکترین روز در سال یهودی است.
2⃣ در سنّت یهودی آمده است که هم #تخریب_معبد_اول و هم #تخریب_معبد_دوم در این روز رخ داده است. همچنین این روزه را با دیگر وقایع ناگوار تاریخ یهود ربط دادهاند.
3⃣ به احترام زمان عزاداری، پوشیدن کفش چرمی ممنوع است، چرا که کمی راحتتر از دیگر کفشها است؛ خواندن #تورات نیز مجاز نیست، زیرا «باعث شادمانی قلب میشود»!! البته به جز قسمتهایی که مضامین آن رنج و مانند آن است.
4⃣ علاوه بر این، فرد یهودی نباید در طول نیمهٔ اول روز از صندلی یا جایگاهی عادی و متعارف برای نشستن استفاده کند.
5⃣ #کنیسا تاریک نگهداشته میشود و تنها آن مقدار نور که حاضران برای خواندن دعاها احتیاج دارند روشن خواهد شد. برخی بخشهای شادمانانهتر نماز کنیسا حذف میگردد و کتاب مراثی ارمیا با لحنی سوگناک خوانده میشود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 یک سال پیش در چنین ایامی، قسمت #تقویم_یهودی را برای آشنایی شما همراهان با ایام خاص و مناسبتهای دین یهود و آداب و رسوم اختصاصی این ایام، در سایت «اندیشکده مطالعات یهود» افتتاح کردیم.
1️⃣ اولین مقالهٔ این قسمت جدید سایت، «تقویم عبری؛ ١٧ تموز و ٩ آو» نام داشت:
👉 http://jscenter.ir/hebrew-calendar/11383
2️⃣ آخرین مقالهٔ این قسمت نیز با عنوان «هفدهم تموز تا نهم آو؛ ایام سوگواری یهودیان» اکنون در آدرس زیر منتشر شده و شما همراهان را به مطالعهٔ آن دعوت میکنیم:
👉 http://jscenter.ir/hebrew-calendar/14354
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ٧ تیر ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ١٧ ذیقعده ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٢٨ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ١٨ تموز ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت آیةالله بهشتی و یارانش توسط عوامل شبکهٔ یهود (١٣۶٠ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ ترور #آرشیدوک_فرانتس_فردیناند، در سارایوو که بهانهٔ اعلام جنگ اتریش به صربستان و آغاز #جنگ_جهانی_اول شد (١٩١۴م)
2⃣ امضای قرارداد صلح موسوم به #پیمان_ورسای بین متفقین و متحدین و پایان جنگ جهانی اول (١٩١٩م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 روچیلدها در جنگ جهانی اول
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-families/5897
3⃣ بهدنبال پیروزی رژیم جعلی #اسرائیل در #جنگ_ششروزه، قسمت شرقی بیتالمقدس (اورشلیم) به قسمت غربی شهر، ضمیمه و اشغال شد (١٩۶٧م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💥 مجاهدین خلق؛ تطور از سازمان به کالت (۱)
✡️ شبکههای سرّی و «استراتژی تنش» در ایران
1️⃣ در کارهای اخیرم در رابطه با سازمانهایی چون #مجاهدین_خلق (از دهه ۱۳۶۰ نه پیش از آن) از عنوان «کالت» Cult استفاده میکنم نه #فرقه.
2️⃣ #کالت در عُرف بینالملل مفهوم تعریفشدهای است. «فرقه» دقیقاً معنای «کالت» را نمیرساند. «فرقه» در زبان فارسی معانی متعدد دارد که هم میتواند «کالت» باشد هم نباشد؛ مانند دسته و گروه و جماعت.
3️⃣ منظور از «کالت» سازمان بستهای است که بر مبنای #پرستش و تبعیت تامّ از رهبریِ کاریزماتیک عمل میکند. این رهبری میتواند مرکزیت سازمان باشد یا فرد؛ و اعضای #تشکیلات تبعیّت محض و چشم و گوش بسته دارند.
4️⃣ یکی دیگر از مختصات «کالت» بسته بودن و انضباط شدید است در تبعیت از رهبری. «کالت» وجه #شبهدینی نیز دارد، به این معنی که دارای «مناسک و آداب ابداعی مختص به خود» است.
5️⃣ در عُرف جهان امروز «کالت» پدیدهای «منفی» تلقی میشود. در نظامهای غربی نسبت به کالتها، به دلیل مخاطراتی که ایجاد میکنند و سوءاستفادههایی که از اعضا میشود، نگاه منفی وجود دارد و نظارت و گاه سختگیری میشود.
6️⃣ در آمریکا اف.بی.آی. کالتها را زیر نظر دارد و حساس است. در آلمان کنترل و سختگیری دربارهٔ کالتها بیش از آمریکاست. در سایر کشورهای اروپایغربی نیز این حساسیت کموبیش وجود دارد.
✍️ گفتوگو با استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💥 مجاهدین خلق؛ تطور از سازمان به کالت (٢)
✡️ شبکههای سرّی و «استراتژی تنش» در ایران
1️⃣ با گذشت سه دهه از ترورهای دههٔ ۶۰ به بازنگری دربارهٔ نقش #مجاهدین_خلق (منافقین) در حوادث پس از انقلاب نیاز داریم.
2️⃣ برخلاف گذشته، امروزه معتقدم که #کانونهایی_پنهان از مجاهدین خلق برای «عملیاتهای پوششی» استفاده کردند.
3️⃣ کانونهایی تلاش کردند مجاهدین خلق را به این سمت سوق دهند، البته با همدستی کامل خود #مسعود_رجوی، که از نظر من از درون زندان قبل از انقلاب با این کانونها همکاری داشت، تا مجاهدین را تبدیل کنند به #جریانی_پوششی که بتوانند تمامی #حرکتهای_تروریستی را به نام آن استتار کنند.
4️⃣ قبول ندارم که همهٔ ترورهایی که شد کار مجاهدین خلق بود. بلکه آنها را به این سمت بردند تا به پوشش بسیار بزرگی تبدیل کنند.
5️⃣ همین الان هم بعضی کارهای تروریستی به #منافقین نسبت داده میشود، در حالی که در مواردی قطعاً میدانیم که کار #کالت_رجوی نیست.
6️⃣ در مورد #فرقان نیز همین نظر را دارم، یعنی ترورهای فرقان کاملاً با نقشه و فکر انجام شد و گزینش چهرههای هدف برای ترور، بهویژه شهید مطهری و سپهبد قرنی و حاج مهدی عراقی، کاملاً هدفمند بود و هر یک دلیل بسیار مهمی داشت.
✍️ گفتوگو با استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💥 مجاهدین خلق؛ تطور از سازمان به کالت (۳)
✡️ شبکههای سرّی و «استراتژی تنش» در ایران
1️⃣ در دوران #جنگ_سرد، در چارچوب «عملیات اطلاعاتی پیمان ناتو» در اروپای غربی و بعضی کشورهای دیگر بهویژه ایران، که در همسایگی شوروی و در حد فاصل شوروی با منطقهٔ مهم نفتی و استراتژیک خلیج فارس قرار داشت، «شبکههای بسیار مخفی» ایجاد شدند.
2️⃣ این #شبکهها دارای ذخایر پنهان سلاح و پول بودند و وظیفه داشتند در زمانی که خطر سلطهٔ شوروی احساس میشود فعال شوند.
3️⃣ با شروع انقلاب، که احتمال سقوط شاه مطرح شد، که غرب آن را مترادف با سلطهٔ شوروی بر ایران میدید، این شبکهها در ایران فعال شدند با مأموریت #نفوذ در انقلاب و نظام برخاسته از انقلاب.
4️⃣ در زمان محمدرضا شاه «سرویسهای اطلاعاتی غرب و پیمان ناتو»، در چارچوب برنامهٔ عظیمی که #استی_بیهایند Stay Behind نامیده میشد، #شبکههای_پنهان مفصّلی ایجاد کردند بهصورت هستههای کوچک و پراکنده و غیرمرتبط با هم که طبق پروتکل ناتو ذخایر اسلحه و پول و دستگاههای ارتباطاتی، بهصورت دفینههای مخفی، در اختیار داشتند.
5️⃣ نیروهای استی بیهایند به واحدهایی اطلاق میشود که در سرزمین اشغال شده، در پشت جبهه، باقی میمانند یا مستقر میشوند و به عملیات اطلاعاتی و تخریبی دست میزنند.
6️⃣ تلقّی انقلابیون این بود که شاه سقوط کرده و #ساواک متلاشی شده ولی کسی این شبکهها را نمیشناخت که در درون جامعهٔ ایران حضور قدرتمند داشتند و با شروع امواج انقلاب مأموریت آنان تازه آغاز شده بود.
✍️ گفتوگو با استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💥 مجاهدین خلق؛ تطور از سازمان به کالت (۴)
✡️ شبکههای سرّی و «استراتژی تنش» در ایران
1️⃣ در بعضی دستورالعملهای درونی «شبکههای سرّی»، «ایجاد #آشوب در جامعه» از طریق #تروریسم برای تأثیرگذاری بر ساختار سیاسی جامعه ترسیم شده که به «استراتژی تنش» شهرت یافته، به معنی «تأثیرگذاری و #نفوذ و تسلّط از طریق ایجاد تنش».
2️⃣ از زمان پیروزی انقلاب این #استراتژی_تنش دقیقاً با همان مختصاتی که در جزوات درونی «ارتشهای سرّی ناتو» توصیف شده، در ایران شروع شد، به معنی درگیر کردن نظام برخاسته از انقلاب با ترورها و شورشها و آشوبهای محلی.
3️⃣ مهمترین وجه این «استراتژی تنش» همان #تروریسم_کور است که مجاهدین خلق (منافقین) در دههٔ ۶٠ اجرا کردند.
4️⃣ از اینرو، کاملاً معقول است که بخش مهمی از موج بزرگ تروریسم کور دههٔ ۶٠ کار مجاهدین خلق نباشد؛ کار هستههای پنهان مسلح #شبکه یا همان هستههای مسلّح کوچک و پراکندهٔ مخفی باشد که انجام میدادند و ناپدید میشدند و مجاهدین خلق به ریش میگرفتند.
5️⃣ یکی از کارکردهای اصلی مجاهدین خلق همین بود که کلیهٔ فعالیتهای خرابکارانه و تروریستی هستههای سرّی فعال در ایران را #استتار کند.
6️⃣ در این زمینه تا به امروز بسیار موفق بودند. تشکیلات مفصّلی در حد مهمترین ادارهٔ کل معاونت امنیّت وزارت اطلاعات، برای رصد کردن فعالیتهای #منافقین ایجاد شد ولی حتی در حد یک جزوهٔ کوچک، فعالیتهای اطلاعاتی #پیمان_ناتو و متحدانش و هستههای پنهان فعال در داخل ایران شناخته و معرفی نشدند!
✍️ گفتوگو با استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💎 مصاحبهٔ «مجاهدین خلق؛ تطور از "سازمان" به "کالت"» پیرامون «شبکههای سرّی و "استراتژی تنش" در ایران»، مصاحبهای بسیار مفصّل و سرشار از اطلاعات مفیدی است که در جایی دیگر یافت نمیشود. شناخت #شبکه مخفی داخل کشور و نقش مخرّب آن، از تحقیقات بدیع استاد عبدالله شهبازی است. تمامی همراهان عزیز اندیشکده را به مطالعهٔ این مصاحبه و نشر آن دعوت میکنیم:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/14364
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ٩ تیر ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ١٩ ذیقعده ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٣٠ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢٠ تموز ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ #هربرت_ساموئل از فعالان برجسته و نامدار صهیونیسم، بهعنوان نخستین کمیسر عالی فلسطین در این سرزمین مستقر شد (١٩٣٠م)
2⃣ مرگ #اسحاق_شامیر هفتمین نخستوزیر رژیم جعلی و غاصب اسرائیل (٢٠١٢م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تبارشناسی بنیامیه با رویکرد یهودی (۴)
💥٢. خاندانی با روابط پیچیده!!
🔸 آنچه در نسل #امیه نمود بسیاری دارد، فراوانی #روابط_نامشروع در این نسل است. روشن است که چنین امری حاکی از بیاصل و ریشه بودن آنها است. امری که با انتساب امیه به خاندان نبوّت، کاملاً در تناقض است. برخی از نمونههای این روابط پیچیده عبارتند از:
1⃣ نفیل، دربارهٔ #حرب_بن_امیه و عبدالمطلب، خطاب به حرب چنین سرود: 👈 «پدر تو زناکار بود، ولی پدر او مردی پاکدامن بود که لشکر فیل را از شهر مکه دور ساخت.»
2⃣ گفته شده امیه، دست به کاری زد که تا به آن روز در میان عرب سابقه نداشت. او پیش از مرگش، همسرش را به ازدواج پسرش ابوعمرو درآورد و ابوعمرو با او همبستر شد!
3⃣ مادر #ابوسفیان از پرچمداران روزگار جاهلیت بود! و خود ابوسفیان نیز با زنان بدکارهٔ متعددی در ارتباط بود!
4⃣ #معاویه در اصل و نسب، مردّد میان چهار مرد به نامهای مسافر بن ابیعمرو، عمارة بن ولید بن مغیره، عباس بن عبدالمطلب و صباح آوازهخوان بود.
5⃣ در ضمنِ ماجرایی، وقتی حاضران در جلسهٔ معاویه به دشنام دادن به شاعر یهودی پرداختند و او را «زادهٔ زن یهودی» خطاب کردند، شاعر یهودی گفت: اگر دشنامتان را رها نکنید، من هم دربارهٔ معاویه خواهم گفت! معاویه هم از حاضران خواست ساکت شوند و سپس بحث را عوض کرد!
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter