✡ بیگانه جدید ریدلی اسکات لبریز از کفر و شرک (2)
🎥 تحلیل فیلم «بیگانه: کاوننت» (Alien: Covenant)
💠 نسبت دادن خلقت به موجودات فرازمینی در پرومتئوس و بیگانه
🎞 #اریش_فون_دنیکن با کتاب «طلای خدایان» و #استیون_هاوکینگ با کتاب «جهان در پوست گردو» بنیانگذاران این تفکر بودهاند که بشر توسط #موجودات_فرازمینی خلق شده است. در سکانس اساسی فیلم «پرومتئوس» که فیلم «بیگانه: کاوننت» ادامهاش محسوب میشود، با پیتر ویلند آشنا میشویم. صاحب کمپانی «ویلند»، با ساکنان سفینه پرومتئوس گفتگو میکند. در نهایت ویلند سه سؤال اساسی را مطرح میکند؛ 1. ما از کجا آمدهایم؟ 2. هدفمان چیست؟ 3. وقتی مردیم چه میشویم؟ این سئوالات در زمانی نزدیک به هزاره سوم در سال 2091 مطرح میشود. با طرح این پرسش درخواهیم یافت که بشر علمگرایی همچون ویلند، نگره #ادیان_ابراهیمی را به هیچ عنوان قبول ندارد و داستان خلقت، خدا و عُقبا را بر اساس تعالیم ادیان ابراهیمی نپذیرفته است. بشر از منظر ویلند و حتی سازندگان فیلمهای «پرومتئوس» و «بیگانه: میثاق»، سازهای علمی است که مبدأ، مهندسان و طراحانش را جستجو میکند.
✍️ هستی مرادی
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس:
👉 http://yon.ir/Covenant
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بیگانه جدید ریدلی اسکات لبریز از کفر و شرک (3)
🎥 تحلیل فیلم «بیگانه: کاوننت» (Alien: Covenant)
💠 نسبت دادن خلقت به موجودات فرازمینی در پرومتئوس و بیگانه
🎞 #اریش_فون_دنیکن بر اساس نقوش طراحی شده در غارها و سازههای عظیم که در #عهد_باستان ساخته شده است، این نظریه را ارائه کرد که #فرازمینیها انسان را خلق و در شکلگیری تمدن، او را یاری و سپس زمین را ترک کردهاند. بر اساس این باور الحادی همتایان فون دنیکن، «ذکریا سیتچین»، «جورجیا ای. ساکالوس»، «دیوید هچر» و… معجزه #موسی (ع) در شکافتن رود نیل را به فرازمینیها نسبت دادند. فضاپرستان ایدئولوژیک وابسته به همین جریان، کشف کردند که صعود آسمانی #عیسی (ع) توسط سفینههای فضایی انجام شده و خرافههای فراوانی که در دهه هفتاد قالب ایدئولوژیک و مکتبی به خود گرفت!!
✍️ هستی مرادی
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس:
👉 http://yon.ir/Covenant
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ دربارهی قانون نژادپرستانه #دولت_یهود
1⃣ پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) بامداد پنج شنبه قانون پایه قومیت را با 62 رأی موافق و 55 رأی مخالف تصویب کرد. پس از تصویب این قانون، نمایندگان عرب کنست، آن را پاره کرده، به سمت #بنیامین_نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی پرتاب کردند. این اقدام آنان سبب شد یولی آدلشتاین دستور دهد آنها را از صحن کنست اخراج کنند.
2⃣ پس از تصویب این قانون بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: پس از 122 سال از انتشار دیدگاه #تئودور_هرتزل، در این قانون مبنای وجودی ما مشخص شد و آن مبنا این است که #اسرائیل دولتی قومی برای #ملت_یهود است. با این ادعا که این دولت قومی به حقوق تمام شهروندانش احترام می گذارد. این دولت تنها دولت خاورمیانه است که اینگونه عمل میکند.
3⃣ در مقابل، #اسحاق_هرتزوگ، رئیس سابق اپوزیسیون دولت نتانیاهو گفت: تاریخ در مورد این سؤال قضاوت خواهد کرد که این قانون به اسرائیل ضرر رساند یا به آن خدمت کرد. او افزود: امیدوارم توازن موجود بین #یهودیت و دموکراسی با این قانون ضرر نبیند.
4⃣ یولی آدلشتایتن، رئیس کنست رژیم صهیونیستی نیز گفت: تصویب این قانون یک اتفاق تاریخی است. او مدعی شد این اتفاق تاریخی اسرائیل را به عنوان کشوری برای ملت یهود به همراه یک سرود ملی و پرچم تضمین می کند و حق شهرکسازی برای نسلهای آینده را نیز همراه خواهد داشت.
5⃣ کنست رژیم صهیونیستی از عصر روز چهارشنبه بررسی قانون پایه قومیت را آغاز کرد و این جلسه تا بامداد روز پنج شنبه به طول انجامید و ساعت 3 بامداد با رأی گیری تصویب شد. #آوی_دیختر، پیشنهاد دهنده این قانون اعلام کرد: قانون پایه قومیت فرهنگ اقلیتها، تعطیلات آنها و زبان عربی را در نظر نگرفته است.
6⃣ یادآور می شود رژیم اشغالگر صهیونیستی با وجود ادعای دموکراسی، فاقد قانون است و تنها مفاهیمی کلی را تحت عنوان «قانون پایه» تصویب کردهاند. داشتن قانون پایه سبب میشود آنها هرجا که دلشان بخواهد با تفاسیر گوناگون، اهداف خود را به کرسی بنشانند و با نداشتن قانونِ جزئی از سوی مراجع قانونی و بینالمللی نیز به تخلف قانونی متهم نشوند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ متن قانون نژادپرستانه #دولت_یهود
1⃣ اصول پایه
🔸أ) سرزمین #اسرائیل وطن تاریخی #ملت_یهود است و اسرائیل در آن کشور تأسیس شده است.
🔸ب) کشور اسرائیل کشوری قومی برای ملت یهود است و #قوم_یهود حق طبیعی، فرهنگی، دینی و تاریخی خود را برای تعیین سرنوشت پی می گیرد.
🔸ت) پیگیری حق تعیین سرنوشت در کشور اسرائیل منحصراً متعلق به ملت #یهود است.
2⃣ نمادهای کشور
🔸أ) نام کشور «کشور اسرائیل است»
🔸ب) پرچم کشور سفید است که دو خط آبی رنگ روی آن و در وسط آن #ستاره_داوود به رنگ آبی وجود دارد
🔸ت) نماد کشور شمعدان 7 شاخه [#منوره] است که در دو طرف آن دو شاخه زیتون و زیر آن کلمه اسرائیل نقش بسته است.
🔸ث) سرود ملی کشور سرودِ #هتکفا است.
🔸ج) جزئیات نمادهای کشور در قانون تعیین خواهد شد.
3⃣ پایتخت
🔸شهر #قدس به صورت کامل تنها پایتخت اسرائیل است.
4⃣ زبان
🔸أ) زبان #عبری، زبان کشور است
🔸ب) زبان عربی، جایگاه خاصی در کشور دارد؛ سازماندهی استفاده از زبان عربی در نهادهای رسمی یا به کارگیری آن به موجب قانون ممکن است.
🔸ت) آنچه در بند فوق آمد به جایگاه فعلی زبان عربی کاری ندارد.
5⃣ یهودیان خارج از اسرائیل
🔸درهای کشور به روی یهودیان خارج و #دیاسپورا باز است.
6⃣ رابطه با ملت یهود
🔸أ) حاکمیت ملزم به حفظ سلامت فرزندان ملت یهود و شهروندان اسرائیل است کسانی که به دلیل #یهودی بودن یا شهروند اسرائیل بودن مشکلاتی برایشان به وجود میآید.
🔸ب) حاکمیت در خارج از اسرائیل برای حفظ رابطه کشور با فرزندان ملت یهود اقدام خواهد کرد.
🔸ت) حاکمیت برای حفظ میراث فرهنگی، تاریخی و دینی #یهودیان مقیم خارج اسرائیل اقدام خواهد کرد.
7⃣ شهرک سازی یهودی
🔸حاکمیت، توسعه #شهرکسازی یهودی را یک ارزش قومی بر میشمارد و برای ترغیب به آن و حمایت از ایجاد و استقرار آن عمل خواهد کرد.
8⃣ تقویم رسمی
🔸#تقویم_عبری، تقویم رسمی کشور است و در کنار آن تقویم میلادی نیز رسماً وجود خواهد داشت.
9⃣ روز استقلال و سالروز رسمی
🔸أ) روز استقلال عید قومی رسمی کشور است.
🔸ب) روز سرباز و روز قهرمان دو سالروز رسمی در کشور هستند.
🔟 تعطیلات رسمی
🔸روز شنبه و اعیاد ملی یهود، روزهای تعطیل رسمی ثابت در کشوراند. غیریهودیان حق دارند عیدهای خود را تعطیل باشند. جزئیات در قانون مشخص خواهد شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 امام خامنهای:
✡ خواب آشفتهی یهود تعبیر نخواهد شد.
✡ سیاست شیطانی و خبیث «معاملهی قرن» هرگز تحقق پیدا نخواهد کرد. ۹۷/۴/۲۵
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بوشهر، شیراز و تاریخ آغازین تکاپوهای استعماری در ایران
✍ عبدالله شهبازی
1⃣ با افول بندر عباس، از اوائل دهه ۱۷۶۰ بندر بوشهر به مهمترین بندر تجاری ایران بدل شد. آلکساندر داگلاس، سرپرست دفتر کمپانی هند شرقی بریتانیا در بندر عباس، در ۱۹ آوریل ۱۷۶۲ به لندن گزارش داد: «در وضع فعلی، بوشهر تنها بندر خلیج فارس است که در آن تجارت قابل توجهی جریان دارد.» او شش سال بعد مرکز فعالیت کمپانی را به بوشهر منتقل کرد.
2⃣ از نیمه دوم سده هیجدهم، به دلیل موقعیت تجاری بوشهر، #یهودیان ، ارامنه و پارسیان (زرتشتیان) این بندر را به یکی از مراکز اصلی فعالیت خود بدل کردند تا بدانجا که در اوائل سده نوزدهم بوشهر دارای دو محله یهودینشین بود. در دهه ۱۸۶۰ در بوشهر حدود ۳۵۰ #یهودی زندگی میکردند و در مناطق اطراف، چون بحرین، نیز حضور داشتند. در سال ۱۹۰۰ تعداد آنها به ۶۰۰ نفر رسید.
3⃣ در سال ۱۸۲۹ م./ ۱۲۴۵ ق. #خاندان_ساسون سران یهودیان بغداد، از بغداد به بوشهر مهاجرت کردند. خاندان ساسون قریب به پنج سال در بوشهر به واردات کالا از بمبئی به ایران اشتغال داشت و در سال ۱۸۳۳ بطور کامل در بمبئی مستقر شد. بمبئی دومین شهر بزرگ امپراتوری بریتانیا، پس از لندن، بود.
4⃣ از نیمه اول سده نوزدهم، ساسونها، و سایر سران یهودیان بغدادی مانند خاندانهای عزرا و کدوری و گبای، در اتحاد با الیگارشی پارسی و برخی شرکای مسلمان، چون خاندان آقاخان محلاتی (سران اسماعیلیه)، و هندو، چون خاندانهای تاگور و سِن، مقتدرترین کانون مالی- تجاری و سیاسی بمبئی و بنگال بشمار میرفتند که از طریق حکومت هند بریتانیا بر مقدرات ایران تأثیر بزرگ نهادند. اینان بنیانگذاران فرقههای رازآمیز، چون #فراماسونری و #تئوسوفی و فرقههای دینی چون برهما ساماج و احمدیه (قادیانی)، در شبه قاره هندوستان بودند همانگونه که شرکای ایرانیشان فرقههای همسان را در ایران بنیان نهادند.
5⃣ پیوند #ساسونها و الیگارشی پارسی هند در زمان شکوفایی تجارت ایران و هند و اوج فعالیت کمپانی هند شرقی بریتانیا و سایر کمپانیهای غربی در بمبئی رخ داد. تجارت جهانی تریاک در آغاز راه و در اوج سودآوری بود. در سال ۱۸۳۲، با سرمایه خاندانهای زرسالار بریتانیا، کمپانی جردن ماتسون در بندر کانتون تشکیل شد و به «غول» تجارت جهانی #تریاک بدل گردید. نه تنها زرسالاران لندن و دلالان و شرکای بومی آنان در هند و بنادر چین، که بر پایه این تجارت طبقه جدیدی را در هند و خاوردور بنیان نهادند و این طبقه زمام اقتصاد و سیاست آسیای جنوب شرقی را به دست گرفت، بلکه تجار بزرگ بندر بوستن آمریکا نیز به تجارت تریاک با چین روی آوردند. ثروت ناشی از تجارت جهانی تریاک در بنیاد پیدایش طبقهای قدرتمند در ایالات متحده آمریکا قرار گرفت که به #الیگارشی_بوستن موسوم است.
6⃣ این تحول، در ایران به اقتدار شبکهای انجامید که از سال ۱۲۸۸ ق./ ۱۸۷۱ م. کشت گسترده تریاک را بنیان نهاد و به تجار و صادرکنندگان عمده آن بدل شد. هر چند #دیوید_ساسون در سال ۱۸۳۳ مرکز شبکه تجاری گستردهاش را از بوشهر به بمبئی منتقل کرد ولی خویشان و کارگزاران او همچنان نبض تجارت بوشهر- بمبئی را به دست داشتند.
7⃣ شیراز، بعنوان مرکز ایالت فارس و نزدیکترین شهر بزرگ به بوشهر، در این تجارت از جایگاه اصلی برخوردار بود. حاج میرزا علیاکبر خان قوامالملک یهودیتبار کلانتر شیراز و بیگلربیگی فارس بود و یهودیان مهاجر، که بسیاری از آنان «مسلمان» و «بومی» شده بودند، در کسوت «تاجران شیرازی» رشته این تجارت را استوار میکردند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ترجمه اشتباه یک لغت و تاثیر آن بر مجسمه حضرت موسی اثر میکل آنژ
1⃣ بیگمان از گذشتههای دور تا به امروز کشیدن نقاشی و ساخت تمثال از شخصیتهای #کتاب_مقدس امری مرسوم بوده است. تمثال داوود نبی، حضرت عیسی، مریم مقدس و... در این میان حضرت موسی نیز از این رسم بی بهره نمانده است.
2⃣ یکی از مجسمههای معروف حضرت موسی ساختهی "میکلآنژ" در سالهای ۱۵۱۳ تا ۱۵۱۵ میلادی میباشد. جنس این مجسمه از مرمر است و در کلیسای «سن پیترو» در شهر تاریخی رم قرار دارد.
3⃣ نکته مهم و قابل ذکر در مورد این مجسمه و برخی دیگر از تمثالهای مربوط به حضرت موسی وجود دو شاخ بر روی سر ایشان است!
4⃣ علت این امر بنا به گفته محققین، ترجمه اشتباه کتاب مقدس از #عبری به زبان لاتین در ترجمه #ولگات است. در این کتاب، مترجم وقتی به آیه 29، باب 34 از کتاب خروج رسید که گفته بود:
📚 «وقتی موسی با دو لوح سنگی از کوه سینا فرود آمد، شعاعهای نور از چهرۀ موسی قابل مشاهده بود...»
از کلمه عبری که دارای دو معنا بود، «شعاع» و «شاخ»، به اشتباه معنای شاخ را برداشت کرد! چرا که مترجم مسیحی ولگات (جروم) گمان میکرد جز مسیح کسی هالهی نور در اطراف سرش نداشته است؛ لذا آن آیه را به لاتین اشتباه ترجمه کرد و همین ترجمه نادرست بر هنر دوره رنسانس موثر افتاد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ «فرقه» و «سرویس اطلاعاتی»
✍ عبدالله شهبازی
1⃣ میان #فرقه و #سرویس_اطلاعاتی نوعی دادوستد در کار است.
2⃣ زمانی که «فرقه» به مصلحت بداند نیروها و امکانات خود را در اختیار «سرویس اطلاعاتی» قرار میدهد، ولی این بدان معنا نیست که از سرویس اطلاعاتی تبعیت میکند.
3⃣ «فرقه» منافع و اهداف خود را دارد و رابطه آن با «سرویس اطلاعاتی» از جنس تعامل و دادوستد متقابلاً سودمند، نه تبعیت، است.
4⃣ در تاریخ غرب نیز چنین بوده است. شبکه اطلاعاتی #یوسف_ناسی [یهودی] و #آلوارو_مندس [یهودی] و دکتر #هکتور_نانز پزشک مخصوص ملکه الیزابت اول [یهودی]، در سده شانزدهم، شبکه اطلاعاتی که سِر #سولومون_مدینا [یهودی] در اواخر سده هفدهم و اوائل سده هیجدهم در بریتانیا پدید آورد، شبکه اطلاعاتی #روچیلدها [یهودی] در غرب و شبکه #ساسونها [یهودی] در ایران و عراق و هند و چین و سایر کشورهای شرقی در سدههای نوزدهم و بیستم، منافع گردانندگان این شبکهها را تأمین میکردند ولی در تعامل با سرویس اطلاعاتی بریتانیا به طرف معامله خود نیز سود میرسانیدند.
5⃣ مواردی نیز میشناسیم که این تعامل به سود فرقه نبوده و فرقه راه خود را، برغم سرویس اطلاعاتی و گاه در تعارض با آن، رفته است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بررسی و نقد نظریه اقتباس قرآن از عهدین
📜 چكیده
1️⃣ #اقتباس_قرآن_از_عهدین، مهمترین نظریه دربارهی مصادر قرآن و دارای شهرت و پذیرش زیادی در میان خاورشناسان است و مهمترین مستند آن، آموزههای مشترک دو کتاب است.
2️⃣ براین اساس، (كه وحیانی بودن قرآن و نبوت پیامبر اسلام را نفی میكند)، آن حضرت بسیاری از آموزههای #عهدین را از طریق برخی افراد و گروههای #یهودی و مسیحی فراگرفته است.
3️⃣ هدف این پژوهش، نقدِ نسبتاً جامع نظریهی اقتباس و دفاع از وحیانی بودن قرآن است.
4️⃣ نگارنده تلاش دارد با بررسی تطبیقی و تأكید بر برخی تفاوتهای مهم محتوایی و زبانی میان آموزههای مشترک قرآن و عهدین، اقتباسی بودنِ قرآن را رد كند.
5️⃣ وجود گزارشهای متضاد، متناقض و متباین جزئی، در روایتهای تاریخی مشترک، وجود گزارشهای متغایر و نیز تفاوت جوهری در سبک و ساختار بیانی آن دو، فقدان تناقضهای درونی عهدین در قرآن، از جملهی این تفاوتهای مهم است.
6️⃣ وجود منبع مشترك وحیانی برای دو كتاب / سكوت یا مسلمان شدن گروهی از علمای یهود و نصارا / انتقاد شدید قرآن از یهودیان و مسیحیان / ناسازگاری اقتباس كردن با شخصیت پیامبراكرم (ص) / تحدی و مبارزهطلبی قرآن و تأكید بر وحیانی بودن خویش / وجود شأن نزولهای متعدد برای آیات قرآن / دلایل دیگر نقد #نظریه_اقتباس قرآن میباشد.
✍️ نویسنده: علی اسدی / استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
👇👇 دانلود مقاله 👇👇
بررسی_و_نقد_نظریه_اقتباس_قرآن_از.pdf
1.14M
✡ #دانلود_مقاله | بررسی و نقد نظریه اقتباس قرآن از عهدین
✍ نویسنده: علی اسدی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 اختصاصی اندیشکده مطالعات یهود
✡️ سه سند از بهائیت، اسرائیل و ساواک
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✡ نمونهای از #نفوذ یهود در کتب درسی دانشگاهی
1️⃣ کتاب «مدیریت بهداشت و درمان» تالیف «دکتر سعید آصفزاده»، کتاب رفرنس برای آزمون «کارشناسی ارشد» رشتهی «مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی» است.
2️⃣ در این کتاب آموزشیِ مدیران آیندهی جمهوری اسلامی ایران! بنیاد صهیونیستی و شیطانی #راکفلر اینگونه معرفی شده است:
3️⃣ «این بنیاد یک سازمان #بشردوستانه است که در سال 1013 بر پا گردید و هدف آن ارتقای بهزیستی انسانها در سراسر جهان است. کارهای این بنیاد در سالهای اولیه بر خدمات بهداشت عمومی و آموزش بهداشت تأکید داشت ولی بعدها به پیشرفت علوم انسانی، اجتماعی و کشاورزی هم توجه نمود.»
4️⃣ به نظر شما به کسانی که بعد از آموزش چنین مطالبی به پستهای مدیریتی نظام دست پیدا میکنند، میتوان امیدی داشت که کشاورزی و بهداشت کشور را در مقابل #تراریخته ها و #بیوتروریسم یهودی محافظت كنند؟!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter