✡ مفهومشناسی نابودی اسرائیل
1⃣ امام خامنهای:
👈 مکرّر در بیانات امام راحل (ره) و بیانات مسئولین جمهوری اسلامی، محو دولت اسرائیل مطرح شده است؛ دشمنان این را بد معنا میکنند؛ محو دولت اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست -ما با آنها هیچ کاری نداریم- [منظور] محو آن حکومت است، محو آن رژیم تحمیلی است. #محو_اسرائیل یعنی مردم فلسطین که صاحبان واقعی آن سرزمینند -چه مسلمانشان، چه مسیحیشان، چه یهودیشان- خود صاحبان اصلی، دولت خودشان را انتخاب بکنند؛ بیگانهها و اراذل و اوباشی مثل #نتانیاهو و مانند اینها را که واقعاً اراذلند، از بین خودشان ازاله کنند، بیرون کنند، کشور را خودشان اداره کنند؛ محو اسراییل یعنی این، و این اتّفاق خواهد افتاد.
2⃣ سیاست رسمی جمهوری اسلامی، تقابل با رژیم صهیونیستی است، بهطوری که با صراحت بر از بین رفتن #اسرائیل تاکید میکند. اما تعریف جمهوری اسلامی از محو اسرائیل چیست؟
3⃣ #امپراطوری_رسانهای غرب، از سیاست منطقی جمهوری اسلامی، قرائتی خشن و نظامی ارائه میدهد؛ گویا ایران بهدنبال لشگرکشی نظامی به اسرائیل است.
4⃣ اما مقام معظم رهبری با تاکید بر راهبرد اصولی جمهوری اسلامی، بیان کردند که منظور از #نابودی_اسرائیل، نابودی نظام سیاسی تمامیتخواه و غاصب اسرائیل است که برای فلسطینیان حق حیات قائل نیست. فلسطین برای همهٔ فلسطینیان است؛ اعم از اینکه مسلمان باشند یا یهودی.
✍ حجةالاسلام دکتر محسن محمدی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ محو دولت اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌍 راه حل بحران فلسطین چیست؟
1⃣ از آغاز بحران فلسطین، برای حل آن چندین راهحل به کار گرفته شده است.
2⃣ اولین راهکار، #راهکار_نظامی بود که در قالب «جنگ اعراب و اسرائیل» تبلور یافت، اما نتوانست مشکل را حل کند. هرچند آمادگی نظامی در برابر اسرائیل بحث دیگری است و لازم.
3⃣ بعد از ناکارآمدی راهحل نظامی به سراغ #راهکار_سیاسی میرویم. در این مورد برای حل بحران فلسطین دو طرح ارائه شده است:
🔸١. طرح دو کشور (دو دولت)؛
🔸٢. طرح یک کشور (یک دولت).
4⃣ طرح تک کشور هم دو تفسیر دارد:
🔸الف. کشور یهودی،
🔸ب. کشور فراگیر با حضور همه ادیان.
✍ حجةالاسلام دکتر محسن محمدی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 کتاب «یک سرزمین، دو کشور: اسرائیل و فلسطین به عنوان کشورهای موازی»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ راه حل «دو کشور / دو دولت»
1⃣ برخی معتقدند ایالات متحده باید با اجرای راهحلِ بهاصطلاح دو کشور بهدنبال حل و فصل مناقشهٔ فلسطینیها با اسرائیل باشد. در سالهای ١٩٧٠ تا ٢٠١٣، ایالات متحده ٩ طرح صلح مختلف ارائه داد که همگی با شکست روبهرو شده است.
2⃣ قرائتهای گوناگونی در مورد راهبرد دو کشور مطرح شده که بهنظر میرسد ابهام آنها مانع از اجرای آن است. بهعنوان نمونه، نویسندگان کتاب «یک سرزمین، دو کشور: اسرائیل و فلسطین بهعنوان کشورهای موازی» تلاش کردهاند با بهرهگیری از نظرات کارشناسان بینالمللی ایدهی دو دولت را بهشکلی که نظر همه را تامین کند، تبیین کنند.
3⃣ برخی کارشناسان و دیپلماتها، سناریویی با دو ساختار موازی دولتی که همهٔ قلمرو دریای مدیترانه و رود اردن را پوشش میدهد، پیشنهاد میکنند. این باعث میشود تا مخاطرات درگیری #اسرائیل و #فلسطین بهطور بنیادی تغییر یابد، اسرائیلیها برای ماندن در کرانه باختری و حفظ موقعیت امنیتی سختگیری نکنند و اجازه دهند فلسطینیها در تمام «فلسطین تاریخی» مستقر شوند و #قدس را به پایتخت تبدیل کنند.
4⃣ این کتاب یک برنامهٔ جایگزین برای صلح #سرزمین_مقدس ارائه میدهد که دو کشور (اسرائیل و فلسطین) بهصورت مشترک تمام سرزمین را اداره کنند و مهاجران اقامت کنند و آوارگان به کشورشان بازگردند.
✍ حجةالاسلام دکتر محسن محمدی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 کتاب «راه حل اسرائیل: طرح تککشوری برای صلح در خاورمیانه»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ راه حل «یک کشور / یک دولت»
🌍 الف. کشور یهودی
1⃣ برخی، راهحل را ایجاد یک #کشور_یهودی میدانند. بهعنوان نمونه، کارولین گلیک در کتاب «راه حل اسرائیل: طرح تککشوری برای صلح در خاورمیانه»، راهکار صلح را تشکیل یک کشور یهودی برای همهٔ مناطق اشغالی میداند؛ زیرا سیاستِ دو کشور بر اساس برداشتهای غلط ارائه شده است، که مهمترین آنها عبارتند از:
🔸١. خطا در شمارش تعداد واقعی یهودیان و عربها (اغراق در تعداد فلسطینیهای کرانه باختری و غزه)
🔸٢. غفلت از تاریخ طولانی گرایشات ضدیهودی فلسطینیان
🔸٣. بیاعتنایی به ادعاهای اسرائیل در مورد حاکمیت ارضی تحت قوانین بینالمللی
🔸۴. تاریخچهٔ طولانی حضور یهودیان در منطقه
🔸۵. بیتفاوتی نسبت به دادههای نظرسنجی که نشان میدهد مردم فلسطین جامعه و حکومت اسرائیل را تحسین میکنند.
2⃣ نویسنده مدعی است با وجود گذشت نیم قرن از تروریسم داخلی و بینالمللی ضدیهودی [!] و حملات نظامی از همسایگان منطقهای که حق وجود اسرائیل را رد میکنند، اسرائیل بهعنوان تنها دموکراسی در خاورمیانه [!] شکوفا شده است.
3⃣ بر این اساس نویسنده معتقد است پس از گذشت یک قرن از تعقیب سیاست دو کشور که اسرائیلیها و فلسطینیها را به صلح نزدیک نکرده است، راهحل جایگزین برای ثبات در خاورمیانه، سیاست تشکیل یک دولت مبتنی بر #حاکمیت_اسرائیل است. زیرا این سرزمین توسط خدا در تورات به قوم یهود وعده داده شده است.
✍ حجةالاسلام دکتر محسن محمدی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 کتاب «با مرد دیگری ازدواج کرد؛ معضل اسرائیل در فلسطین»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ راه حل «یک کشور / یک دولت»
🌍 ب. کشور فراگیر
1⃣ بیشتر تحلیلگران برای ارائهٔ راهکار در مورد تشکیلِ یک کشور، کشوری را مد نظر قرار دادهاند که متعلق به همهٔ مردم فلسطین باشد، اعم از یهودی و مسلمان. به قول کتاب «با مرد دیگری ازدواج کرد؛ معضل اسرائیل در فلسطین»:
2⃣ «دو حاخام که در سال ١٨٩٧ به فلسطین رفته بودند، مشاهده کردند که این سرزمین مانند عروس زیباست، اما با یک مرد دیگر ازدواج کرده است.»
👈 منظور آنها این بود که اگر مکانی برای #اسرائیل در فلسطین پیدا شود، مردم #فلسطین کجا خواهند رفت؟!
👈 این معضلی است که اسرائیل هرگز نتوانسته است آن را برطرف کند!
3⃣ درگیری فقط زمانی پایان مییابد كه نیازهای اعراب و یهودیان بهطور مساوی برطرف شود. نویسندهٔ مطلب فوق، یک فلسطینی است. او یک تاریخچه با تحلیل ادراکی ارائه میدهد؛ یعنی یک کشور دموکراتیک واحد با اجرای حق بازگشت فلسطینیان.
4⃣ مفهوم تحقق این راهحل این است که راهکار حل مسئله فلسطین یک حکومت واحد برای یهودیان و فلسطینیها است؛ زیرا حکومتی که تنها برای یک گروه از مردم باشد و دیگران را شامل نشود، دموکراتیک نیست. #دموکراسی در جایی که نابرابری سیستماتیک باشد نمیتواند وجود داشته باشد.
5⃣ با توجه به مطالب فوق، بهنظر میرسد راهحل بحران فلسطین، دموکراسی است؛ دموکراسی حداکثری که همهٔ مردم این سرزمین را در بر بگیرد، حتی کسانی که از آن آواره و اخراج شدهاند. غرب از دموکراسی بهعنوان یک ابزار در راستای اهدافش و غربیسازی سایر ملل استفاده میکند.
6⃣ اما راهکاری که جمهوری اسلامی برای فلسطین ارائه میکند بر اساس دموکراسی واقعی است. فلسطین نیز مانند لبنان و عراق و سوریه باید اداره شود؛ با حضور همهٔ مردم و همهٔ گروههای دینی و سیاسی. #اسرائیل بهعنوان یک کشور یهودی، نقطهٔ مقابل دموکراسی است.
7⃣ با توجه به این نکته که: نظام سیاسی اسرائیل دارای ویژگیها و مبانیای است که مانع از اجرا و تحقق این راهحل میشود، تحقق این راهحل بهنوعی بهمعنای #نابودی_اسرائیل است.
✍ حجةالاسلام دکتر محسن محمدی
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/israel/10942
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ٢٩ اردیبهشت ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢۴ رمضان ۱۴۴۱ هجری قمری
✝️ ١٨ مه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢۴ ایار ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1⃣ کشتهشدن #یپرمخان_ارمنی، از جنایتکاران مشروطه و رئیس وقتِ ارمنیتبار نظمیه ایران (١٢٩١ش)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ “دفتر جمعیت تحتتسلط راکفلرها” در ایران
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ “دفتر جمعیت تحتتسلط راکفلرها” در ایران (١)
1⃣ برای بررسی زوایای امنیتی و سیاسی مسأله جمعیت، به بررسی تاریخچهٔ #کنترل_جمعیت در دنیا نیازمندیم؛ #انقلاب_جنسی در غرب یکی از مهمترین دستاوردهای #مدرنیته بود، پس شناسایی درست غرب منوط به آشنایی با این انقلاب است که باعث کاهش شدید #فرزندآوری در غرب شد بهطوری که در آمریکا آمار فرزندآوری به نصف رسید!
2⃣ دکتر محسن مرادیان تحقیقی انجام داده است و در آن ١٧ مدل در زمینهٔ نشنال پاور (قدرت ملی) را استخراج و مؤلفههای مؤثر در #قدرت_ملی کشورها را احصا کرده است؛ در تمامی این مدلها، #جمعیت یک مؤلفهٔ اصلی است، جمعیت بهعنوان عامل قدرت ملی با هیچ عامل دیگری قابل قیاس نیست!
3⃣ حالا با مشخص شدن این سطح از اهمیت موضوع جمعیت از سوی ابرقدرتها، #احمقانه است که فکر کنیم موضوع جمعیت از نظر آنها مورد غفلت قرار بگیرد! با کاهش نرخ فرزندآوری در نتیجهٔ انقلاب جنسی، غربیها به چارهاندیشی نشستند؛ آنها دو راه پیشِرو داشتند:
👈 راه اول بازگشت به #خانوادهمحوری قبل از انقلاب جنسی بود. این راه عملی نبود به این خاطر که در جامعهٔ آن دوران مسائل جنسی با مسائل اقتصادی پیوند خورده بود!
👈 راه دوم این بود که #مؤلفههای_قدرت از جمله جمعیت، از باقی کشورهای دنیا نیز گرفته شود.
4⃣ #ستاره_فرمانفرمائیان نخستین کسی در کشور بود که قبل از انقلاب، طرح تنزل جمعیت را آغاز کرد، او در آمریکا تحصیل کرده بود و تحت نظارت سفارت آمریکا در ایران فعالیت میکرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter