فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارتش رژیم صهیونیستی در جنایتی دیگر، در یک سه راهی شلوغ که همیشه ترافیک هم رخ میدهد یک موتورسیکلت را با پهپاد هدف قرار داد.
سه سال اقلا روزی دو بار از سه راهی عباسیه به صور رد میشدم و باید گفت ترور هرکسی در این نقطه، یعنی تعمد به قتل انسانهای بیگناه.
در این جنایت ده نفر مجروح شده و به تعدادی از خودروهای مردم آسیب رسید.
توجه داشته باشید اینجا نزدیک مناطق درگیری مرزی نیست.
آنها آزادند هرجای کره زمین کسی را بکشند اما بقیه اجازه ندارند پاسخ دهند وگرنه با آمریکا طرف هستند.
@LIBANIRAN 🇮🇷🇱🇧
امام خامنهای:
📣 عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی غضب الهی را به دنبال دارد
🔰 رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد:
▫️ ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند است.
▫️ شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند . در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
▫️ یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی بزرگنمایی تواناییهای دشمنان است. از ابتدای پیروزی انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القاء میکردند که باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید.
▫️ هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی ایجاد ترس و عقبنشینی است. به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
▫️ احساس ضعف و انزوا و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنمایی توان آن در عرصه سیاسی است.
▫️ دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را به دور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
شرق شناس کالج الجلیل
نقطه ضعف ایران نفت است، ما می توانیم اقتصاد ایران را که مبتنی بر نفت است با یک رگبار از بین ببریم، ۹۰ درصد نفت در یک جزیره کوچک به نام خارگ است. اگر مثل حدیده این جزیره را زدیم، اقتصاد ایرانی نابود میشود
هم ایران و هم اسقاطیل از این موضوع آگاه هستند، اما دلیلی دارد که حمله نمیکنند: آنها این را میدانند، اما آمریکا هم میداند که کمبود نفت به آن آسیب میزند، اما ممکن است ایران از نظر مالی به نقطه پایان برسد.
🔽 نبود تحلیل سیاسی در مردم، باعث شکست امام شد
بنده در قضایای تاریخ اسلام این مطلب را مکررا گفتهام که، چیزی که امام حسن مجتبی(علیهالسلام) را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. چیزی که فتنهی خوارج را بهوجود آورد و امیرالمومنین علیهالسلام را آنطور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آنگونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود والا همهی مردم که بیدین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند. یک شایعه دشمن میانداخت؛ فورا این شایعه همه جا پخش میشد و همه آن را قبول میکردند! ۱۳۷۲/۰۸/۱۲
به #کانال سیاست و فرهنگ بپیوندید.👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میزان شکایت مردم از شرکتهای ارتباطی تلفن همراه کاهش یافت
@mashreghnews_channel
📍کارچاقکنها دولت را از چه میترسانند!؟
🔸اسحاق جهانگیری، فعال چپ و معاون اول دولت روحانی طی اظهاراتی در اشاره به پزشکیان گفته است: به تجربه آموختهام که اگر حامیان رئیسجمهور او را تنها بگذارند همه ضرر میکنند!
🔸به گزارش جماران، او همچنین تصریح میکند: البته رابطه میان رئیس جمهور و حامیان و پایگاه رایاش نیز دوطرفه و تعاملی است. مقدورات و معذورات را می توان و باید با گفتگو و از طریق ارتباط با بدنه اجتماعی در حد امکان بیان کرد. به حفظ نیروهای توانا و موثر برای کشور کوشید. برغم همه اینها و با وجود نقدهای بجا و نابجا نباید پزشکیان را تنها گذاشت.
🔺اینکه در روزهای جاری میبینیم افرادی خارج از محدوده و کابینه پزشکیان؛ دایه دلسوزتر از مادر شده و در یک کارچاقکنی آشکار دائم به پزشکیان هشدار میدهند که باید سهم افراد را بدهد؛ یک نکته قابل تأمل است.
🔺اولا دکتر پزشکیان در روزهای نخست انتخابات یک نامزد منفرد و تنها بود و کسی جز عبدالعلیزاده و چند تن دیگر در کنارش نبودند که اکنون عدهای مدعی حمایتگری خاصی از او باشند!
🔺ثانیا دکتر پزشکیان صغیر نیست که امثال جهانگیری و تاجیک و ظریف بخواهند برایش تصمیم بگیرند یا درست و غلط را به او بیاموزند!
پزشکیان در این کشور وزیر بوده و سالها سابقه نمایندگی دارد.
🔺اکنون آیا او بهتر از هر کس دیگری نمیداند که دوست و دشمنش چه کسانی هستند و کدامین افراد میتوانند بهتر او را در تحقق برنامههای دولتش یاری کنند!؟
🔺پس روشن است که در کنار در نظر گرفتن احتمالات دلسوزی در بطن توصیه جهانگیری؛ احتمال تقلا برای صادرات دوستان و رفقای ناکارآمد به کابینه چهاردهم نیز وجود دارد.
🔺توصیه ما به آقای جهانگیری و دوستانشان همان توصیه مهندس بهزاد نبوی است:
"به خاطر دکتر پزشکیان بینوا، دست از سهمخواهی از این گوشت قربانی بردارند."
🔺کارچاقکنی برای افراد بیهنر و چهرههای سیاستباز در شأن شما نیست آقای جهانگیری!
#وبلاگ_مشرق
@mashreghnews_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هماکنون عراق؛ پیادهروی اربعین در مسیر کربلا
@mashreghnews_channel
📍درس سیاست کرباسچی به ظریف
🔸غلامحسین کرباسچی، فعال اصلاحطلب و از مشاهیر این جریان سیاسی اخیراً در دو استوری اینستاگرامی پیرامون حواشی معرفی فهرست وزرای پزشکیان به مجلس شورای اسلامی نوشت: پزشکیان میتوانست با معرفی چهرههای تند اصلاحات برای مردم خودشیرینی کند...و بعد از کلی درگیری و کش و قوس فراوان و معطل ماندن کارهای وزارخانهها در نهایت –با اصرار- همین لیست فعلی را معرفی کند و رأی بگیرد و مردم هم راضی باشند.
🔸او میافزاید: موضوع مهم، شخص رئیسجمهور و معاون اول میباشند که باید حافظ و نگهبان شعارها و وعدههای انتخاباتی پزشکیان باشند تا با همین کابینه به اجرا برسد.
🔸به گزارش کانال تلگرامی امتداد، کرباسچی همچنین خطاب به پزشکیان مینویسد:
"حال این شما هستید که پاسخگی وعدههایتان خواهید بود نه وزرا و معاونین و... لذا ما همچنان شخص جنابعالی و کابینه شما را حمایت میکنیم تا بتوانید پاسخگوی وعدههایتان باشید. ما به وزرا رأی ندادیم و به رئیسجمهور رأی دادیم و ایمان داریم شما به وعدههایتان عمل خواهید کرد. "
🔺در کنار کرباسچی؛ سایر اصلاحطلبان نجیب هم به جای استعفا یا انتقادات شداد و غلاظ اما از پزشکیان و فهرست معقول وزرای او حمایت کردهاند.
🔺و این رسم عقلانیت و سیاستورزی صحیح است که افراد علیرغم انتقادات و نظرات فردی اما صلاحدید و انتخاب رئیسجمهور را نیز به رسمیت بشناسند و فیالنهایه پذیرای نظر او در چینش کابینه و مردان ستادیاش باشند.
🔺این رفتار را باید در مقابل استعفای ظریف در اعتراض به چینش کابینه و نیز انتقادات تند برخی اصلاحطلبان از پزشکیان دید و بیشتر به کنه معرفتی آن پی برد.
🔺ما قبل از این نیز در وبلاگ مشرق تأکید کرده بودیم که راه صلاح و فلاح دکتر پزشکیان و دولت او از مسیر کار کردن و تعامل با "اصلاحطلبان نجیب" میگذرد و مادام که پزشکیان در چینش مدیران و توجهات سیاسی به سمت نجبا میل کند؛ میتواند از پرتگاههای سیاسی دور بماند.
#وبلاگ_مشرق
@mashreghnews_channel
📍یک سؤال مهم از چپهای منتقد کابینه؛
اسامی وزرا یا عملکرد کابینه؛ برای مردم کدامیک اهمیت دارد!؟
🔸اسماعیل گرامیمقدم، از فعالان اصلاحطلب در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایسنا درباره کابینه پزشکیان و انتقادات برخی اصلاحطلبان گفته است:
"باید منتظر رای اعتماد مجلس به وزرا و در ادامه منتظر عملکرد کابینه باشیم. اگر کابینه توانست مشکلاتی که اشاره کردم را حل کند، انتقادات کاهش می یابد و دیگر برای مردم خیلی اهمیت ندارد وزرا از چه جریان های سیاسی هستند. اگر تشکیل کابینه ائتلافی و حضور برخی وزرا از جریان رقیب پزشکیان منجر به کاهش مشکلات و فشار به مردم شود، حتما تشکیل کابینه ائتلافی ارزشش را دارد.
🔺اگر در چینش کابینه؛ حق و انتخاب اصلی با رئیسجمهور منتخب است؛ پس انتقادات هرگز نباید رهزن فهرست پیشنهادی وزرا شود و منتقدین بایستی در سرجمع انتقاد خود به این فهرست اما حق رئیسجمهور را به رسمیت بشناسند.
ضمن اینکه گفتههای گرامیمقدم کاملا درست به نظر میرسد و اگر کابینه پیشنهادی پزشکیان یک کابینه کارآمد باشد؛ کیستی وزرا دیگر هیچ اهمیتی نخواهد داشت.
🔺حقیقتی که البته به نظر میرسد افراد بیهنر و سیاستبازان با آن معارضاند و از آنجا که به پست و مناصب دولت جدید به چشم شرکت سهامی مینگرند؛ بدون هیچ توجهی به ۲ مسئله مهم "کارآمدی و حق رئیسجمهور در اَرِنج کابینه" صرفا انتقاد میکنند چون پست و سمتها به آنها یا به رفقایشان نرسیده است.
🔺در بحث مهم بودن کارنامه به جای افراد بایستی تأکید کرد که کاربرد اصلی این مفهوم برای خواص سیاسی و مردم جامعه است اما "نمایندگان مجلس" باید حتما وجود کارآمدی و احتمال بالای موفقیت در وزرای پیشنهادی را احراز کنند.
🔺به دیگر سخن اینکه نماینده اگرچه باید در آینده نیز به کارنامه افراد و رأی اعتماد خود حساس باشد اما در وضعیت امروز هم وظیفه دارد که با ابزار "خوانش کارنامه"، مطالعه سوابق و نگاه به برنامه وزرای پیشنهادی؛ رأی اعتماد خود را بر احتمال بالای کارآمدی در هریک از وزرا مبتنی کند.
#وبلاگ_مشرق
@mashreghnews_channel
📍پروژه رادیکالها پس از برکناری ظریف
🔺در شرایطی که موضوع اعتراض و شبهه استعفای ظریف مربوط به مساله قانونی در خصوص تابعیت فرزندان وی می باشد، برخی رسانه های اصلاح طلب می کوشند تا ضمن به حاشیه بردن این مساله، پروژه ای سیاسی را در این زمینه دنبال کنند.
🔺رسانههای اصلاح طلب در این زمینه می کوشند تا در وهله اول همچون ظریف وی را معترض به روند چینش کابینه تعریف کرده و تاکید کنند وی به دلیل سهم خواهی ها و فشارهای وارده به دولت کناره گیری کرده است.
🔺در این زمینه برخی رسانه های اصلاح طلب همچون هم میهن طی یک فضاسازی تاکید می کنند برای دلجویی از ظریف باید تغییراتی در کابینه پیشنهادی داده شود.
🔺هم میهن در این زمینه نوشت: شکی نیست که غیبت ظریف ضربهای جبرانناپذیر بر بدنۀ اجتماعی رئیسجمهوری وارد میسازد اگرچه همچنان قابل ترمیم است و امیدواریم با دلجویی و حتی یکی دو فقره تصحیح در فهرست وزیران پیشنهادی صورت پذیرد.
🔺این روزنامه اصلاحطلب در ادامه نوشته است: آقای ظریف از خود به عنوان حلقۀ ارتباط دولت با جامعۀ مدنی یاد میکرد و مشخص نیست چنانچه قرار بر ادامۀ این وضعیت باشد اولاً تکلیف معاونت راهبردی ریاستجمهوری چه خواهد شد (و آیا به سرنوشت معاونت توسعۀ سیاسی در دولت اصلاحات دچار میشود) یا نه و ثانیاً ارتباط دولت با جامعۀ مدنی چگونه برقرار خواهد شد چراکه در غیاب این حلقه رئیسجمهوری غرقه در جلسات و در هزارتوی بوروکراسی و ناترازی در عرصههای گوناگون و دغدغههایی چون تأمین یارانه نقدی و مازاد مصرف بنزین بر تولید آن فرصتی برای پرداختن به اموری فراتر از موضوعات روزانه نخواهد داشت.
🔺از سوی دیگر اما برخی لایههای رادیکال جریان اصلاحات که مخالف معاون اولی محمدرضا عارف می باشند کوشیدند تا طی یک پروژه مدعی شوند که مساله کناره گیری ظریف محصول اختلاف با عارف می باشد.
🔺این ادعای دروغ درحالی از سوی اصلاح طلبان رادیکال دنبال میشود که اولا، مساله ظریف هیچ ارتباطی با عارف نداشته و دوم اینکه رادیکال های اصلاح طلب میکوشند تا این مساله تبدیل به پروژه ای برای حذف عارف از دولت نمایند.
@mashreghnews_channel
📣مدیرعامل متروی تهران تغییر کرد
🔸با حکم علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران نعمتالله فرزانپور به عنوان سرپرست شرکتمترو تهران معرفی شد.
🔹فرزانپور سابقه کاری در قرارگاه خاتمالانبیا داشته است.
@mashreghnews_channel
📣پزشکیان: کابینه بر اساس خرد جمعی و تعامل با جریانات سیاسی تهیه شده است
🔸اگر چه ممکن است فهرست وزرای پیشنهادی برای عدهای ایدئال نباشد و انتقاداتی به آن وارد کنند، اما این فهرست بر اساس اعتقاد عمیق دولت چهاردهم به خرد جمعی، همفکری و تعامل با همۀ جریانات سیاسی تهیه شده و دلیل اینکه در این فهرست حتی اسامی افرادی که در انتخابات به نامزدهای رقیب رأی داده بودند نیز دیده میشود، همین اعتقاد عمیق بهضرورت وفاق ملی است.
🔹️تلاش خواهم کرد خدمتگزار صادقی برای مردم باشم. از مردم بودن و با مردم بودن و حرکت در مسیر اجرای عدالت از ویژگی اساسی دولت چهاردهم است.
@mashreghnews_channel