10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_جعبه_ای_انار #یلدا😍😋
ژله انار نصف بسته
نشاسته ذرت سه ق غ
.آب یک لیوان
آبجوش یک لیوان
خامه سه ق غ
شکر سه ق غ
وانیل نوک ق چ
بیسکوییت پتی بور شکلاتی و ساده.بیسکوییت نان روغنی سالمین برای دور دسر
انار برای تزیین
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه شب #یلدا تون درست کنید حرف نداره😍
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
8 عدد سیب زمینی متوسط
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن فلفل پودر شده قرمز پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک (به آب جوش)
سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های بزرگ برش دهید، آنها را بشویید، در قابلمه بریزید، را با آب پر کنید تا آنها را بپوشاند، نمک رااضافه کنید، آن را بجوشانید، 10 دقیقه جوشانده، آبکش کنید، سیب زمینی کاملاً پخته نخواهد شد، آن را درون ظرف مناسب بریزید، ادویه ها را روی آن بریزید، مخلوط کنید، نشاسته را بریزید، مخلوط کنید، سپس کره و روغن زیتون را مخلوط کنید، روی سیب زمینی ها بریزید و دوباره مخلوط کنید به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید، سیب زمینی ها را در 30 دقیقه اول مخلوط کنید، اما آنها را با دقت له نکنید
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀با این رسپی آسون، کوکی بدون فر و همزن بپز که نیم ساعته آماده میشه
سه قاشق غذاخوری ماست و
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
رو هم بزنین و دو دقیقه استراحت بدین
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
اضافه و یکدست کنین
سه قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین و هم بزنین
سه پیمانه آرد سفید اضافه و مخلوط کنین
با دست ورز بدین
خمیر چسبنده ای به دست میاد
به خمیر آرد بیشتر نزنین
با دست چرب از خمیر به اندازه یه گردو بردارین و گِردِش کنین
وسطشو سوراخ کنین و داخل تابه بچینین
روی شعله پخش کن که بیست دقیقه گرم کردین، با دمکنی بذارین
پانزده دقیقه بعد آمادهست
برای فر دمای 170 و 20 دقیقه لازمه
بافتش عااالیه، بهترین گزینه واسه عصرونه ست
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت اسفناج🍳😍😋
۱ مشت اسفناج
کره و روغن
۱ حبه سیر
نمک وفلفل سیاه
۲ ق.غ شیر
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب بریم سراغ این #قارچ_سوخاری خوشمزه که خیلی وقته قرار بوده بذارم آموزششو 😍😋⠀
⠀
مواد لازم این خوشمزه دوست داشتنی:⠀
_______________________⠀
قارچ ۴۰۰ گرم⠀
آرد سفید ۱ پیمانه (یک لیوان دسته دار)⠀
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه⠀
بکینگ پودر یک چهارم قاشق غذاخوری⠀
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری⠀
آب یا دلستر ساده ۱ پیمانه ⠀
پودر سوخاری ⠀
⠀
نکته:⠀
حتما از قارچ تازه و تو پُر استفاده کنید.⠀
کاملا قارچ ها خشک بشن اصلا نباید خیس باشه.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت اسفناج🍳😍😋
۱ مشت اسفناج
کره و روغن
۱ حبه سیر
نمک وفلفل سیاه
۲ ق.غ شیر
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب بریم سراغ این #قارچ_سوخاری خوشمزه که خیلی وقته قرار بوده بذارم آموزششو 😍😋⠀
⠀
مواد لازم این خوشمزه دوست داشتنی:⠀
_______________________⠀
قارچ ۴۰۰ گرم⠀
آرد سفید ۱ پیمانه (یک لیوان دسته دار)⠀
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه⠀
بکینگ پودر یک چهارم قاشق غذاخوری⠀
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری⠀
آب یا دلستر ساده ۱ پیمانه ⠀
پودر سوخاری ⠀
⠀
نکته:⠀
حتما از قارچ تازه و تو پُر استفاده کنید.⠀
کاملا قارچ ها خشک بشن اصلا نباید خیس باشه.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
24.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کورن داگ خفن با ساده ترین مواد 🌭😍😋
آرد ذرت : ۱ لیوان
آرد گندم : ۱ لیوان
تخممرغ : ۱عدد
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۱قاشق چایخوری
فلفلسیاه : نصف قاشق چایخوری
پودرپیاز و سیر : ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری
پنیر پیتزا
سوسیس یا هاتداگ
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمیدونم شامی رودباری امتحان کردی یا نه، ولی طعمش بینظیره بی نظیر🤤
از اون غذاهاس که یبار امتحان کنی، میشه پای ثابت سفره هاتون😍😋 موادشم در دسترسه و خیلی راحت میتونی درستش کنی🤌🏻
موادی که برای شامی رودباری لازم داریم:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰گرم🥩
پیاز بزرگ: ۱عدد🧅
گوجه فرنگی بزرگ: ۲عدد🍅
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری🥄
آب: نصف لیوان🫗
گلپر: ۱ قاشق چایخوری🧂
نعناع خشک: ۲ قاشق چایخوری🌱
روغن زیتون: بمقدار لازم🧈
ادویه: زردچوبه/نمک/فلفل سیاه🧂
✔️اصل شامی باید تو روغن زیتون درست بشه
✔️شامی ها نباید سرخ بشه، آبدار بردارین و سس رو درست کنید
✔️مواد شامی بهتره ۲ ساعت تو یخچال استراحت کنه
#شامی #شامی_کباب #شامی_گیلانی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه مدل سیب زمینی فست فودی که خیلی راحته،تو فیلم کامل نکات شو
گفتم
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛