7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_آموزش_سالاد_میوه
••••●❥JOiN👇🏾
✦••┈❁🍨🎂🍧❁┈••✦
@shirinidesar
✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦
🍃🍓🍂🍓🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_درست_کردن_ترشی_تویه_ربع
••••●❥JOiN👇🏾
✦••┈❁🍨🎂🍧❁┈••✦
@shirinidesar
✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦
🍃🍓🍂🍓🍃
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شکلاتی🌹🍃
آهنگــش شمارو یاد چی میندازه 😌
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
27.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_شیرازی🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
نمک ۱ ق چ
زردچوبه ¼ ق چ
فلفل قرمز ¼ ق چ
سیب زمینی نیم کیلو
پیاز آب گرفته ۱ عدد
آرد سوخاری ۳ ق غ
ادویه کتلت ۱ ق چ
تخم مرغ
#کتلت
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_خانگی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
پودر ژله : ۱ بسته
پودر ژلاتین : ۲ قغ
گلوکز مایع : ۱ قغ
آبجوش : ۱/۲ پیمانه
قالب پاستیل یا قالب سیلیکو
#پاستیل
••••●❥JOiN👇🏾
✦••┈❁🍨🎂🍧❁┈••✦
@shirinidesar
✦••┈❁🍷🍺🍹❁┈••✦
🍓🍂🍓🍃
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرِ_نوستالژی🌹🍃
بوی بچگیهامون رو
میده🥰
مواد لازم
👇👇👇
شیر ۲ لیوان
شکر ۴ ق غ
آرد برنج ۳ ق غ
گلاب ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۳ ق غ
وانیل نوک ق چ
#دسر
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیسل_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ
تخم مرغ 2 عدد
نمک
فلفل سیاه
آرد
پودر سوخاری
قارچ
پیاز
مخلوط مساوی شیر و خامه
پنیر پیتزا
پیازچه
#فست_فود
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سه_دقیقه_ای🌹🍃
عجب چیزی شد😍
#کیک
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی🌹🍃
آسون ترین بستنی قــــرن😱
بدون شڪــر
بدون ثعلب
نوش جان👌
#بستنی
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_بامیه🌹🍃
طرزتهیه
👇👇👇
برای اینکه بامیه لیز نشه
سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد ۵ دقیقه بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمبر_هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
#خورشت
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبـتـون 💖
معطر به بوی
مـهربـانی خــدا💖
الهـی دلتـون شــاد 💖
و قلـب مـهربـان تـان💖
هـمـیشـه تپـنـده بـاد 💖
شبتون قشنگـــــــــــ💖
دلتون پراز زیبایی💖