9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#گوشت_وبادمجون👩🍳
#پارت۲
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_سیب🥳🥳🥳🥳❤️🔥
سیب ۵-۶عدد
تخم مرغ ۲عدد
شیر ۱۰۰میل
آرد ۷۵گرم
وانیل ۱/۴ق چ
بکینگ پودر ۴گرم
شکر ودارچین برای تاپینگ شیرینی
ابتداسیبها رو پوست بگیرید وحلقه کنید
هرچه برش حلقه ها نازک تر باشه ،بهتره؛اینطوری سیبها طی پخت نرم میشن.
داخل ظرفی شکر ودارچین مخلوط کنید وبزارید کنار .
بریم سراغ مابقی مراحل!
داخل کاسه تخم مرغ وشیر ووانیل رو بریزید با
چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.
بکینگ پودر وآرد هم الک کنید واضافه کنید وهم بزنید تا کاملا یکدست بشه.
حالا حلقه های سیب رو داخل مخلوط تخم مرغی بزنید
بعد داخل روغن داغ سرخش کنید.شعله زیاد نباشه!
بعد سرخ شدن سریعا داخل مخلوط شکر ودارچین بریزید😍.
ازنظر دارچینش بیشترباشه خوشمزه تره؛من شکر قهوه ای هم استفاده کردم
طعمش رو دوست دارم🥰
بعد با چای یا قهوه میل کنید.
پاشید سریع دست به کار شید😍
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با سه قلم مواد درسته شده شکلات و خامه و بیسکوئیت
دیگه چی میخواین بهتر از این؟؟
توپک بیسکوئت
بیسکوئیت پتی بور یک بسته
شکلات تلخ پنجاه گرم
خامه صبحانه صد گرم
بیسکوئیت ها رو چهار تیکه میکنیم و شکلاتها رو ریز خرد میکنیم یا رنده میکنیم. خامه رو تو یه ظرف جدا میذاریم روی اجاق یا تو ماکروفر تا گرم بشه وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد شکلاتها رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم یکدست که شد به بیسکوئیت ها اضافه میکنیم. بیسکوئیتها رو خوب هم میزنیم تا با گاناش مخلوط بشه. کمی از مواد برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم . تو هر مغزی که دوست داشتیم میغلطونیم و چند ساعتی میذاریم تو یخچال تا بیسکوئیت ها نرم بشن و بعد سرو میکنیم.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکوسیب_زمینی_شکم_پر👩🍳
موادلازم:
سیب زمینی: ۵ تا ۶ عدد متوسط، تخم مرغ: ۳ عدد، گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم، پیاز: ۱ عدد،آرد سوخاری: ۳ تا ۵ ق غ، جعفری خورد شده: ۳ تا ۴ ق غ، رب: ۱ ق غ، نمک، فلفل ، زردچوبه: به میزان لازم
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید داریم راحت و خوشمزه بدون فر و داخل قابلمه👌🏻😍
این ویدئو دو تا نکته خیلی خیلی مهم داره که آخر کپشن گفتم حتما بخونید
مواد لازم:
◀️آرد نخودچی(حتما مرغوب باشه): ۵۰۰ گرم
◀️آرد گندم: ۱/۳ پیمانه
◀️روغن کاملا جامد: ۲۵۰ گرم ( من از روغن جامد لادن طلایی استفاده کردم و واقعا فوق العاده میشه)
❌من همه ی روغن رو استفاده نکردم حدود ۵۰ گرم از روغن رو گذاشتم موقع قالب زدن اگه نیاز بود اضافه کنم(که نیاز هم نشد) چون اگه خمیر شل باشه شکل نمیگیره و بد میشه حواستون باشه ها❌
◀️پودر قند: ۲۵۰ گرم
◀️پودر هل: یک دوم ق چ
◀️پودرپسته یا خلال برای تزیین،زعفرون غلیظ دم شده
اول آرد نخودچی رو دو تا سه بار الک کنین.
تو ظرف دیگری روغن رو باهمزن میزنیم تا روشن بشه(میتونین باهمزن دستی هم بزنین اما زمان زیادی میخواد).
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_سیب_زمینی🥳🥳🥳
سینه مرغ…..۲عدد کوچک
سیب زمینی….۲عدد متوسط
پیاز…..۲عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ…..۲عدد
شیر….نصف لیوان
نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید.
برای درست کردن سس؛
تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد
داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه چیپس خونگی ترد و پوک اونم با طعم متفاوت موافقی؟😍
دیب دمینی ۲ عدد
نمک به میزان لازم
پنیر پیتزا نصف پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
دیب دمینی ها رو آبپز میکنی و بعد که از حرارت افتاد با گوشتکوب له میکنی
نمک و پنیرپیتزا و نشاسته ذرت رو به دیب دمینی ها اضافه میکنی
چند دقیقه ورز میدی
داخل زیپ کیپ میذاری، شوت میکنی تو فریزر به مدت ۲ ساعت
روغن باید کمی داغ بشه که از هم وا نره
#چیپس #چیپس_و_پنیر
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تُرد ترین کرانچی #پستو رو اینجوری درست کن
فقط اینو بگم خوش سوخت نشده ها😅😅
بهش پاپریکا زیاد زدم تیره شده
تو میتونی کمتر بریزی
پاستا آبکشی شده که حتما باید خنک بشه
نمک،فلفل سیاه و پاپریکا
سس هم تو پصت قبلی بهت آموزش دادم که خییییلی خوش عطر و طعم میشه
میذاری داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
من داخل سولاردم گذاشتم دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
خییییلی ترد و خوشمزه میشه
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مهربونا❤️
به این روش ترشی پیاز درست کنید اصلا تلخ نمیشه و تغییر رنگ نمیده😍
ترشی پیاز یکی دیگه از لذیذ ترین ترشی هاست که بنظرم با غذایی مثل آبگوشت خیلی میچسبه😋
پیاز ریز ترجیحا قرمز باشه
سرکه
سبزی معطر ( ترخون خشک ریختم)
نمک
لبوی پخته شده واسه خوشرنگیش
❌پیازها را پوست بگیرید حتما ۱۲ الی ۲۴ ساعت داخل آب بزارید بمونه چند بار آبشو عوض کنید تا تلخی پیاز گرفته بشه❌
❌اضافه کردن لبو اختیاریه واسه خوشرنگیشه ولی بنظرم حتما بریزید میتونید مقداری کلم بنفش بریزید ولی لبو بهتره❌
نکته هاشو گفتم کلیپ رو ببین اگه سوالی داشتی در خدمتم😍
مثل همیشه عاشقتونم تامام❤️
#ترشی_پیاز
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی پنج دقیقه یه #دسر منحصربفرد و عالی درست کن تا همه رو شگفت زده کنی. 😍
یک بسته بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز پودر کنین.
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو هم اضافه و مخلوط کنید.
پودر ها رو داخل ظروف مورد نظر بریزید و کمی صاف کنین .
دو و نیم پیمانه شیر
کمی وانیل
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
هم بزنین رو روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه .
دو سوم پیمانه شکر رو داخل یه تابه بریزید تا کاراملی بشه.
سپس مواد غلیظ شده رو اضافه و ترکیب کنید و روی پودر بیسکوییت ها بریزین و صاف کنید.
یک سوم پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
باهم مخلوط کنید.
دو و نیم پیمانه شیر اضافه کنید و روی حرارت ببرین و مدام هم بزنید.
وقتی غلیظ شد روی لایه قبلی بریزین .
یک ساعت داخل یخچال بذارید و بعد روش پودر کاکائو الک کنین .
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون واقعا بی نظیره 👌.
نوش جان
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_سرخکرده 🍆🍆
♦️اگر ميخواين در مصرف روغن صرفه جويي كنيد اين روش رو انتخاب نكنيد👇👇
١.بادمجون ها رو به مدت دو ساعت توي آب نمك ميذاريم .
٢.توجه كنيد بادمجون ها رو بعد از بيرون آوردن از آب نمك فشار نديد و فقط با دستمال خشك كنيد .
٣.به اندازه ايي روغن توي ماهيتابه بريزيد كه روي بادمجان را اگر حلقه اييه بپوشاند .واگر دونه ايي تا نيمه
٤.توجه كنيد ❌حرارت بايد متوسط باشد نه بالا نه پايين وگرنه روغن جذب بادمجان ميشه .
٥.پس از اينكه بادمجان سرخ شد توي آبكش بذارين تا مقدار خيلي كمي كه روي بادمجان هست جدا بشه
••••●❥JOiN👇🏾
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
⠀ @kadbanoo68
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛