#بستنی_زمستانی_خانگی
مواد لازم:
عسل ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲۰۰ گرم
آناناس ۱ فنجان
خرما ۱ فنجان
شکلات آب شده ۱ فنجان
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم میزنیم آناناس و خرما را به آن اضافه میکنیم و به هم میزنیم.قالب را آماده کرده و کمی شکلات آب شده داخل آن میریزیم و خوب میگردانیم تا تمام دیواره ها را بپوشاند و بعد مواد را داخل آن میریزیم و در فریزر میگذاریم تا یخ بزند.بعد از یخ زدن بستنی آن را از قالب خارج میکنیم و با یک قیف بقیه شکلات را به داخل بستنی تزریق کرده و آن را سرو ته مدتی در فریزر قرار میدهیم تا شکلات سفت شود و بعد آن را سرو میکنیم.
سایر نکات:
میتوانید از سایر میوه ها هم برای تهیه بستنی استفاده کنید
میتوانید به موادتان خامه هم اضافه کنید تا بستنی شما خوشمزه تر شود
تهیه این بستنی با پوره موز بسیار لذیذ
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
حلوای شیر عسلی 😋
بچه ها عاشقش میشن 👌
مواد لازم:👇
یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین)
یک قاشق غذا خوری کره
چهار قاشق بزرگ شیر خشک
طرز تهیه:👇
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد.
این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد .
مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد .
سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
#_خورش_آلو_اسفناج
✍طرز تهیه:
یه پیاز متوسط رو نگینی ریز میکنیم با روغن و نمک و زردچوبه کمی تفت میدیم تا سبک بشه،بعد تکه های مرغ و اضافه میکنیم،(میتونیم از تکه های گوشت هم استفاده کرد) کمی که باهم تفت خوردن اب رو اضافه میکنیم تا جایی که سر مرغها رو بگیرد،وقتی مرغ نیمپز شد اسفناج خوردشده رو که کمی داخل روغن تفت دادیم اضافه میکنیم،بعداز یک ربع ساعت آلوهای خیسانده رو اضافه میکنیم،آلوبخارا یا آلومشهدی باشه بهتره(من از آلوی سیاه استفاده کردم) نمک و فلفل و اندازه میکنیم،اگه دوسدارین خورش کمی ترشتر باشه آبغوره یا اب نارنج اضافه کنین،اواخر پخت یکی دو قاشق زعفران ابکرده با یه قرص عصاره زعفران بزنید مزش عالی میشه😋 آلو اسفناج امادست..
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
#_خورش_مرغ_با_نخود_فرنگی
✍طرزتهیه:
خیلی سریع درست میشه و براي خانمهاي كارمند كه وقت كم ميارن هم خيلي مناسبه و هم خوشمزست سیو کنید و درست کنید
✍طرزتهیه:
😋 پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سینه مرغ تیکه شده رو به پیاز ها اضافه کردم و با هم تفت دادم تا رنگ مرغ عوض شد و کمی زردچوبه و یه قاشق پر ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم و دو لیوان گوجه فرنگی پوره شده اضاف كردم وبا هم سرخشون كردم وبعد سه قاشق ماست پرچرب بهش اضافه کردم و در آخر نخود فرنگی به مقدار لازم بهش اضافه كردم و بعد از جوش آمدن شعله اجاق رو كم كردم تا مرغ ونخود فرنگي پخته شود و خورش جا بيفته.😋
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_روانی_کاکائویی
مواد لازم📝
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی استفاده میکنید چهار پنجم لیوان یا پیمانه را پر کنید)
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ایرمیک (سمولینا ، جایگزین ندارد)
2 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
✏️برای شربت:
4 لیوان شکر
5 لیوان آب
3_2 قطره آب لیمو
✍طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد دو سه قطره آب لیمو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر با شعله کم بپزید سپس کنار بذارید ولرم شود.
تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی تا وقتی که شکر حل شود حدود 4_3 دقیقه هم بزنید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید سپس آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. در آخر ایرمیک را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. قوام مایه کیک غلیظ است. داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و از فر بیرون آورید. بعد از پخت کیک صبر کنید کاملا سرد شود. کیک سرد و شربت کمی ولرم باشد. کیک را برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید و به دلخواه خودتان تزیین کنید.😋
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
#اسرار_خوراکیها
🔰 بهترین چاشنی ها برای سالاد :
سرکه سیب: لاغری
روغن زیتون: درمان یبوست
آب غوره : کمک به کاهش وزن
آب لیمو: تقویت سیستم ایمنی
💠 متخصصان تغذیه به سس مایونز «سم کبد» میگویند !
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_دونرکباب_خونگی
🔸یک کیلوگرم ران مرغ
🔸یک پیمانه ماست
🔸۳ حبه سیر
🔸نصف قاشق چایخوری گشنیز
🔸نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
🔸۲ قاشق چایخوری زیره
🔸۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
🔸یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
🔸نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔸۲ قاشق و نصف رب گوجه
🔸یک قاشق غذاخوری آبلیمو
🔸۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
📝مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو ۳ تا ۲۴ ساعت توی مواد قرار بدین تا مرغ طعم دار بشه و بعد سیخ کنید
یک سینی فر گود انتخاب کنید و کف سینی رو با آلومینیوم بپوشونید و سیخ هارو جوری روی لبه ظرف قرار بدین که مرغ به کف سینی برخورد نکنه
سینی رو ۳۵ دقیقه توی دمای ۲۲۰ تا ۲۰۰ درجه قرار بدین و بعد بیرون بیارید و از مواد کف سینی و روغن زیتون روی مرغ ها بریزید و دوباره ۲۰ دقیقه توی دمای ۲۰۰ درجه قرار بدین و بعد هم با تاپینگ دلخواه به صورت ساندویچ
👈@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
#_سرخ_کردن_ماهی_قزل_آلا
ماهی قزل آلا رو تمیزکردم روی بدن ماهی و داخل شکمش آبلیمو ونمک زدم نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم.
حالا ۲ق غ آرد روبا ۱ ق چ زردچوبه،به اندازه دلخواه فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرسیر،نمک،مخلوط کردم داخل شکم و روی ماهی رو با این پودر پوشش دادم.
اگه میخواید شکم پر درست کنید👇👇
برای داخل شکمش سبزی رو تفت دادم یه ق غ رب انار بهش زدم داخل شکم ماهی گذاشتم. بعدم داخل تابه یه پیاز رو چهارقاچ کردم و روغن ریختم ماهی رو هم داخل تابه گذاشتم تا با حرارت ملایم سرخ بشه با کفگیر برگردوندم تا اون طرفشم سرخ بشه ۱۰دقیقه درتابه رو گذاشتم تا مغزپخت بشه.
🔴قاچ کردن پیاز تو روغن به این دلیله که بوی ماهی فضای خونه رو نگیره😉
ارسالی دوست عزیز #حدیث از ایلام
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎
#طعم_دار_کردن_گوشت
اگر گوشت شما کبابی است؛ پیاز و فلفل و آب لیموی تازه.
اگر خورشی؛ است چند عددبرگ بو کافی است.
جوز هندی هم طعم و بوی خوبی به گوشت خورشی می دهد.
@kadbanoo68
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
کانال دوم ما 👇👇
@Delibanoo
🍎🍎