eitaa logo
کدبانو🥘🍳🍲🍔🌮
5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
آشپزی سه سوته😍🍳🍳 #کد_بانو #نکات_آشپزی #آشپزی_با_سر_آشپز # جهت رزو تبلیغات 👇👇👇👇 @Delsa96
مشاهده در ایتا
دانلود
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم📝 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی استفاده میکنید چهار پنجم لیوان یا پیمانه را پر کنید) 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان ایرمیک (سمولینا ، جایگزین ندارد) 2 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) ✏️برای شربت: 4 لیوان شکر 5 لیوان آب 3_2 قطره آب لیمو ✍طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد دو سه قطره آب لیمو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر با شعله کم بپزید سپس کنار بذارید ولرم شود. تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی تا وقتی که شکر حل شود حدود 4_3 دقیقه هم بزنید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید سپس آرد ، پودر کاکائو ، وانیل و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. در آخر ایرمیک را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. قوام مایه کیک غلیظ است. داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و از فر بیرون آورید. بعد از پخت کیک صبر کنید کاملا سرد شود. کیک سرد و شربت کمی ولرم باشد. کیک را برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید و به دلخواه خودتان تزیین کنید.😋 @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
🔰 بهترین چاشنی ها برای سالاد : سرکه سیب: لاغری روغن زیتون: درمان یبوست آب غوره : کمک به کاهش وزن آب لیمو: تقویت سیستم ایمنی 💠 متخصصان تغذیه به سس مایونز «سم کبد» میگویند ! @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸یک کیلوگرم ران مرغ 🔸یک پیمانه ماست 🔸۳ حبه سیر 🔸نصف قاشق چایخوری گشنیز 🔸نصف قاشق چایخوری پودر پیاز 🔸۲ قاشق چایخوری زیره 🔸۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا 🔸یک قاشق چایخوری فلفل قرمز 🔸نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 🔸۲ قاشق و نصف رب گوجه 🔸یک قاشق غذاخوری آبلیمو 🔸۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون 📝مواد رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو ۳ تا ۲۴ ساعت توی مواد قرار بدین تا مرغ طعم دار بشه و بعد سیخ کنید یک سینی فر گود انتخاب کنید و کف سینی رو با آلومینیوم بپوشونید و سیخ هارو جوری روی لبه ظرف قرار بدین که مرغ به کف سینی برخورد نکنه سینی رو ۳۵ دقیقه توی دمای ۲۲۰ تا ۲۰۰ درجه قرار بدین و بعد بیرون بیارید و از مواد کف سینی و روغن زیتون روی مرغ ها بریزید و دوباره ۲۰ دقیقه توی دمای ۲۰۰ درجه قرار بدین  و بعد هم با تاپینگ دلخواه به صورت ساندویچ 👈‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
ماهی قزل آلا رو تمیزکردم روی بدن ماهی و داخل شکمش آبلیمو ونمک زدم نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم. حالا ۲ق غ آرد روبا ۱ ق چ زردچوبه،به اندازه دلخواه فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرسیر،نمک،مخلوط کردم داخل شکم و روی ماهی رو با این پودر پوشش دادم. اگه میخواید شکم پر درست کنید👇👇 برای داخل شکمش سبزی رو تفت دادم یه ق غ رب انار بهش زدم داخل شکم ماهی گذاشتم. بعدم داخل تابه یه پیاز رو چهارقاچ کردم و روغن ریختم ماهی رو هم داخل تابه گذاشتم تا با حرارت ملایم سرخ بشه با کفگیر برگردوندم تا اون طرفشم سرخ بشه ۱۰دقیقه درتابه رو گذاشتم تا مغزپخت بشه. 🔴قاچ کردن پیاز تو روغن به این دلیله که بوی ماهی فضای خونه رو نگیره😉 ارسالی دوست عزیز از ایلام @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر گوشت شما کبابی است؛ پیاز و فلفل و آب لیموی تازه. اگر خورشی؛ است چند عددبرگ بو کافی است. جوز هندی هم طعم و بوی خوبی به گوشت خورشی می دهد. @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
😍😍 برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید. طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید . البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید . برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید . 🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔🍔🍔😋😋😋 باصدا گوش کنید یک‌لیوان عدس خام، یک لیوان سویای خام، دو حبه سیر ( خیلی مهمه و من توی توضیحات گفتاری فراموشش کردم) یک پیاز بزرگ، ادویه کاری ۱ ق مرباخوری، دارچین و آویشن نصف ق مربا خوری. نمک و فلفل سیاه ( تند بودن به خوشمزه‌تر شدن‌ش کمک میکنه)، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری حدود نصف لیوان عدس رو بپزید و له کنید. سویا رو یکربع در آبجوش بریزید و بعد آبکش کنید و با فشار همه آب اضافه داخل سویا رو خارج کنید. پیاز رو رنده درشت کنید و دو دقیقه تفت بدید در حدی که فقط سبک بشه. همه مواد رو ورز بدید و سرخ کنید. یا چرب کنید و در سینی فر به مدت نیمساعت تا ۵۰ دقیقه بپزید تا برشته بشه. @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
برای تازه نگه داشتن كیك میوه‌ای، چند قاچ سیب كنار كیك بگذارید و آنرا دریخچال نگه دارید. برای تازه نگه داشتن كیك خامه‌ای،بایدآنرا در جعبه‌اش بگذارید و جعبه رادریك كیسه پلاستیكی قرار دهید @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
🍎 😋 سیب. ۱۰ عدد شکر. ۳/۴ لیوان آب. ۶ لیوان گلاب. ۱/۴ لیوان زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎
من از استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، ٢ عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي ١٧٠ درجه به مدت حدودا ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم ، @kadbanoo68 🍓🍓🍓🍓🍓🍓 کانال دوم ما 👇👇 @Delibanoo 🍎🍎