فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_مربا_آلبالو
به درخواست شما دوستان🙋🏻♀😍
آلبالویی که برای مربا انتخاب می کنید باید قرمز باشه نه سیاهو خیلی ریز نباشه (تا جایی که پیدا می کنید درشت شو پیدا کنید ) و ترش باشه چون با آلبالوی شیرین مربا بد مزه میشه☺️ولی حواستون باشه از آلبالوی پیوندی استفاده نکنید .حالا همون طور که تو فیلم دیدید خلال دندون هسته مربا رو عالی جدا می کنه. از ته آلبالو فشار بدید تا هسته در بیاد و آلبالو سالم بمونه.یه نکته مهم هم اینه که بعد از هسته گیری آلبالو رو وزن کنید و هم وزنش شکر بردارید🌹🌹🌹🌹🌹حالا بهتره برای پخت از قابلمه لعابی و کمی بزرگتر (نسبت به مقدار آلبالو ) استفاده کنید . اگه لعابی نداشتید استیل باشه.میزان آبدهی آلبالو ها خیلی فرق می کنه ، و دقیقا به همین علت زمان قوام اومدن شربت هم فرق می کنه.اگه بعد از چند ساعت اصلا آب نداخت یه ذره آب بهش اضافه کنید مثلا نصف لیوان (البته بسته به مقدار آلبالو ) بعد از اینکه گذاشتین رو حرارت صبر کنید به جوش بیاد و دائم کف روشو بگیرید تا مربا شفاف و خوشرنگ باشه . بعد از اینکه جوشید ده تا بیست دقیقه زمان بدید آلبالو ها بپزه ،بیشتر از این آلبالو رو نپزید تا رنگ مربا خراب نشه . بعد مثل فیلم قوام شربت رو بررسی کنید راستی اگه آلبالو زیاد آب بندازه اضافی شیره رو باز هم بجوشونید تا غلیظ تر بشه و بشه شربت آلبالو ☺️☺️برا این مربا حین پخت تمیز کردن اطراف قابلمه با آبلیمو و آب زیاد لازم نیست چون خودش ترش هست و معمولا شکرک نمی زنه ولی من طبق عادت انجام می دمو آخر سر هم باز چند قطره آبلیمو بهش زدم و خاموشش کردم ،اینم برای احتیاط هستش.
🍬@kadbanoo1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه آبادان
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
🌮طرز تهیه سس سمبوسه
🥫مواد لازم
▫️تمر هندی1 بسته
▫️پیاز 1 عدد متوسط
▫️تره و جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذاخوری
▫️آبغوره 2 قاشق غذاخوری
▫️فلفل قرمز به میزان لازم
🔻نکته: توجه داشته باشید که به دلیل شور بودن تمر هندی این سس به نمک نیاز ندارد.
🍥روش تهیه
ابتدا تمر هندی را به مدت سه الی چهار ساعت در سه لیوان آب خیس کنید.آب و تمر را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه سوزنی بجوشد.سپس مخلوط آب و تمر را چنگ بزنید و از صافی رد کنید تا فقط آب تمر بدون هسته باقی بماند.پیاز را رنده درشت بزنید و به آب تمر اضافه کنید.تره و جعفری را نیز به سس اضافه نمایید.سپس آبغوره را نیز به مواد بیفزایید.در نهایت به مقدار لازم فلفل قرمز اضافه کنید.سپس سس را در یک ظرف شیشهای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.برای اینکه این سس جابیفتد باید آن را از ۲۴ ساعت قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید.
🍬@kadbanoo1402
.
اینم چند نوع #سمبوسه همراه با سس واسه کدبانوهای کانالم😍😍😍👌
نوووووش جان🥰❤️
با ارسال پستها به گروها و دوستانتون از کانال خودتون حمایت کنید
💗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی سه رنگ😍😋
👩🏻🍳مواد لازم :
آرد برنج ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
زعفران دمکرده ۱ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق چ
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناهار
#قیمه_لاپلو رو درست کن از طعمش که نگم چقدرر خوبه ،عطرش همه خونتونو میگیره..🫠❤️
برای دو پیمانه برنج:
گوشت چرخ کرده ۱۲۰گرم(میتونید بیشترش کنید)
پیاز درشت یه دونه
لپه ۵،۶ ق غ
نمک،فلفل سیاه،پودر دارچین،پودر لیمو و زردچوبه نصف ق چ
رب ۲ق غ
زعفرون دم کرده غلیظ ۲ ق غ
نوووش جووونتون😍❤️
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#روغن_دنبه،👀 روغن دنبه برای انواع خورش و پلو
بخصوص قرمه سبزی، قیمه، لوبیاپلو و ماکارونی.
پیشنهاد میکنم حتما یکبار امتحان کنید👌👌
من برای ۵ کیلو دنبه چرخشده (می تونید خرد هم کنید) ۱ لیوان ماست برای سفید شدن روغن، ۱ لیوان سرکه برای اینکه بوی تندی دنبه روی بگیره و ۳ عدد پیاز برای طعم روغن استفاده کردم و روی شعله ملایم گاز قرار دادم. تقریبا ۳ ساعت طول کشید تا روغن آماده شد.
یکی از مزایای خوب روغن دنبه اینه که در رگها رسوب نمیکنه و کاملا سالم هست
نکته: پیاز حتما باید سالم باشه. به هیچ عنوان خردش نکنید چون سرخ میشه و روغن رو تیره میکنه.. نکته:پنج کیلو دنبه چهار ونیم روغنداد
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سالاد سزار (بدون پنیرپارمزان)😋
🥙 🥙
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨تحقیقات انجام شده پزشکی روز بر اثراث گریه و سینه زنی بر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام که تا کنون نمی دانستیم..
نذاریم یه دانشمند غیر شیعه با تحقیقاتش به این نتیجه برسه بعد ما بگیم عههه واقعااا؟؟!!
#شیعه_دانا_باشیم
#محرم
#امام_حسین
#شیعه_انگلیسی
✅نشر دهید🌹
🌱@organik_tabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ِآموزش شربت نذری 👌
پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
تاس کباب اردبیلی 😋
مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز کوچک ۴ عدد
گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد درشت
سماق قرمز ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
#آشپزی #تاس_کباب
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_جدید😋
یک کیلو آرد نخودچی رو نیم ساعت روی حرارت کم تفت بدین.
رنگش نباید تغییر کنه .
نیم کیلو روغن جامد و پنجاه گرم کره اضافه کنین و ده دقیقه دیگه تفت بدین
یه قاشق غذاخوری گلاب،
یه قاشق غذاخوری پودر هل
وقتی کمی از حرارت افتاد،
350 گرم پودر قند اضافه کنین و هم بزنین
کف یه قالب مربعی کاغذروغنی بندازین و حلوا رو داخلش بریزید و روشو پودر پسته بزنید
.
دو ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا منسجم بشه.
میتونید با خطکش راحت برش بزنین
از عطر و طعمش براتون نگم که واقعا محشره.
فوروارد یادتون نره❤️
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_صبحانه😋🍞
یه کیک صبحانه خوشمزه برات آوردم که باچای یا شیر خیلی میچسبه👌😍
مواد لازم:
کره: 200گرم
شکر: 200گرم
پنیر خامه ای: 100گرم
تخم مرغ: 5عدد
وانیل: 1بسته
آرد: 200گرم
بکینگ پودر: 1قاشق چایخوری
#آشپزی #کیک_خانگی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خورشت خلال ✨
☺️من بار اول که این غذارو خوردم خیلی خوشم اومد
شماهم دوست دارید؟؟
🔹موادلازم:
پیاز،مغز ران گوساله، فلفل سفید و سیاه،ادویه ،زعفرات ،رب گوجه، لیمو عمانی،
زرشک سیاه، زرشک قرمز ، خلال بادام
🔸خلال بادوم رو به مدت ۲ دقیقه با یک قاشق روغن و ۲ قاشق زعفرون تفت بدید. (مثل فیلم)
مدت پخت: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoo1402
@kadbanoo1402
اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆