eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
5.5هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مجلسی برای ۴ نفر 1 سینه مرغ 2 عدد هویج 1 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 پیمانه جو پرک(لیوان) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری سبزی سوپ کره به میزان لازم آب لیموترش به میزان لازم ۱ عدد عصاره گوشت مرغ ،عصاره گوشت بره و عصاره قارچ زعفران ،نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ابتدا داخل یک قابلمه مناسب کمی کره ریخته و صبر کنید تا کره کاملاً روی حرارت ذوب شود. . پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس به قابلمه اضافه کنید و همراه کره تفت دهید تا طلایی رنگ و شفاف شود.سپس سینه مرغ را به قابلمه اضافه کرده و همراه پیاز داغ تفت دهید. کمی که رنگ مرغ عوض شد، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید.هویج و سیب زمینی را خوب شسته و پوست آن ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس آن ها را همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. ۳ الی ۴ لیوان آب به قابلمه بیافزاید و اجازه دهید مرغ روی حرارت کم به خوبی پخته شود. زمانی که مرغ کاملا پخته شد آن را از قابلمه خارج کرده و با کمک یک چنگال مرغ را کاملا ریش ریش کرده و کنار بگذارید. جو پرک شسته شده و تمیز را همراه مرغ ریش شده به سوپ اضافه کنید و مواد را هم بزنید. درب قابلمه را بسته و اجازه بدهید سوپ به مدت حداقل ۶۰ دقیقه روی حرارت کم به خوبی پخته شود.توجه کنید اواسط پخت سوپ عصاره ها را اضافه کنید. هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا جو پرک ته نگیرد. سپس در مرحله آخر پخت، کمی فلفل قرمز همراه با آبلیمو و سبزی سوپ به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر سوپ شما روی حرارت بماند، سپس سوپ جو پرک را در ظرف مورد نظر بکشید و آن را میل کنید. نکته:سوپ جو پرک با آب نارنج خوش طعم تر میشود اگر آب نارنج در دسترس دارید آبلیموخیلی کم اضافه کنید تا بتونید آب نارنج هم اضافه کنید البته بچشید اگر اب نارج تون تلخ نبود استفاده کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلفردو 😍😋 بی شک یکی از خوشمزه‌ترین‌هاست ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍛🥕 مواد لازم: گوشت: ۴۰۰ گرم هویج خلال شده: ۴۰۰ گرم آلو: ۱۵ عدد پیاز: یک عدد لیمو ترش: یک عدد زعفران به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر) رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری چوب دارچین: ۱ عدد گل محمدی: ۲ عدد هل: ۲ عدد زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خووشمزه😍😋 هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل ۲ عدد آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم یکو نیم لیوان نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊 مواد لازم: بیسکوییت پتی بور یه لیتر شیر سه قاشق غذاخوری شکر ( میتونین تا دو سوم پیمانه شکر اضافه کنین ) یک زرده تخم مرغ یک قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده نصف قاشق چایخوری وانیل سه قاشق غذاخوری هم نشاسته ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻مواد لازم برای ۴ نفر سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد قارچ ۵ عدد فلفل دلمه ای (نگینی شده) ۱ پیمانه ذرت (پخته شده) ۱ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم پودر سیر به مقدار لازم پاپریکا به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- پیاز رو تفت بدید وقتی سبک شد سینه مرغ نگینی شده رو اضافه کنید وقتی تفت دادید و رنگ مرغ برگشت نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سیر و پاپریکا بزنید خوب تفت بدید ۲- بعد سیب زمینی نگینی (یا آبپز یا سرخ شده) اضافه کنید ۳- قارچ خرد شده رو اضافه کنید با شعله بالا تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه ۴- بعد فلفل دلمه نگینی رو اضافه کنید. بعد هم ذرت پخته را اضافه کنید همه مواد رو باهم چند دقیقه ای تفت بدید ۵- فریتاتا رو می تونید هم داخل قالب تو فر و هم داخل تابه روی گاز درست کنید. ظرف مورد نظر رو کمی چرب کنید مواد رو داخلش به صورت یکنواخت پخش کنید ۶- دقت کنید اگر دوست دارید املت نازک باشه ظرف بزرگتر و اگر دوست دارید املت ارتفاع بیشتری داشته باشه ظرف کوچکتر انتخاب کنید ۷- تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل سیاه خوب بزنید بعد تخم مرغ رو به صورت یکنواخت روی مواد پخش کنید و روی شعله ملایم یا داخل فر با دمای ۱۸۰ قرار بدید تا وقتی تخم مرغ کاملا ببنده و زیر املت طلایی بشه ۸- بعد یک لایه پنیر پیتزا روی املت پخش کنید و ده دقیقه داخل فر یا روی شعله بذارید ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
❤️ مواد لازم: گوشت چرخ کرده برنج نبم پخت فیله ی گوجه فرنگی:۱لیوان پیاز ترخون مرزه،شوید،نعنا فلفل رنگی پیاز و سیر رب گوجه ادویه طرز تهیه: ابندا فلفل ها رو تمیز کنیبن،بشورین. داخل قابلمه آب بریزین و بزلربن تا جوش بیاد. فلفل ها رو۳دقیقه داخل آب جوش بریزین تا تلخیش گرفته بشه،و کمی نرم بشه.برنج رو نیم پخت کنیبن ،نمک فراموش نشه👍🏼 پیاز و خرد کنین،با روغن و ادویه تفت بدین،سیر رو اد کنیبن.گوشت رو اضافه کنیبن. حسابی تفت بدین. فیله ی گوجه فرنگی رو اد کنیین . سبزی خردشده رو اضافه کنیبن،اب سبزی که کشیده شد،برنج نیم پز رو اضافه کنیبن و از روی حرارت بردارین.داخل فلفل ها رو با این مواد پر کنین.کف قابلمه یا ماهیتابه بچنینین. برای تهیه ی سس این خوراک : رب و ادویه رو با روغن تفت بدین.بهش آب جوش اضافه کنیین.این سس رو. وی دلمه ها بریزین و اجازه بدین یک و نبم تا دو ساعت بپزه. از بادمجون قایقی هم می تونیبن بصورت شکم پر استفاده کنیبن. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00