13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون پاپیونی✨
#نون_خونگی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده شیک و قشنگ برای درست کردن لقمه👌
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 هر خانومی باید بلد باشه♡
#ترفند_خونه
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ ... 😍🤌
.
.
یه چیزی: برای اینکه برنجتون شفته نشه اگر ۴ پیمونه برنج دارید ۳ پیمانه آب مرغ مافی هستش چون گوجه هم آب میندازه ...
.
.
موادی که لازم داری تا بتونی برای ۴ نفر درستش کنی:
برنج ۴ پیمانه
گوجه ۵ عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی یک عدد متوسط
برای پختن مرغ ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای کافیه
ران مرغ ۲ عدد کامل
ادویه مرغ: ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز
ادویه پلو: زردچوبه ونمک
#ته_انداز
#دمی_گوجه
#آشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
با ۳ قلم مواد خیلی فوری این پاستیلای خوشمزه رو درست کن
#پاستیل
#پاستیل_خونگی
مواد لازم :پودر ژله نصف بسته ،پودر ژلاتین یک ق غ،گلوکز یک ق غ،آب جوش نصف پیمانه
.
🛑 نکات :👇🏻
⛔️ همه مواد رو مخلوط و روی بخار کتری بذارید تا ذرات کاملا شفاف بشن.
⛔️ قالب رو حتما چرب کنید.
⛔️ نیم ساعت تا۴۵دقیقه داخل فریزر بذارید تا ببنده.
⛔️ داخل ظرف دربسته تو یخچال تا ده روز میتونید نگهداری کنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت ترکی یاد بگیریم🍳
خیلی خوشمزه و راحته😍
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
🫕دستور پخت «شیرگوشت»
در مورد خواص بینظیرش چیزی شنیدین؟؟
مواد لازم (۲ نفر):
🔸گوشت گوسفند تازه👈۴۰۰ گرم
🔸شیر گاو طبیعی👈یک لیتر
🔸پیاز👈یک عدد
🔸جو یا سویق جو👈دو قاشق
🔸نمک طبیعی، فلفل سفید، دارچین، زنجبیل، زیره و رازیانه👈به میزان لازم
✅دستور پخت:
پیاز رو به صورت خلالی خرد و گوشت رو به قطعات کوچیک تکهتکه کنین.گوشت رو داخل تابه بریزین و با شعله کم و با روغن زرد کمی تفت بدین. بعد از تفت اولیه گوشت پیاز رو اضافه کنین و در کنار گوشت دوباره تفت بدین؛ حالا شیر رو آروم آروم و در چند مرحله به گوشت اضافه کنین تا شیر نبره (دلمه نشه). گوشت باید حدود سه الی چهار ساعت با شیر بپزه. در پایان ادویهها و سویق جو یا جو رو برای طعم دار شدن غذا اضافه کنین. چون شیر مثل آب نیست حتما باید زیر شعله رو کم کنین تا شیر نبره.
میتونین هفتهای دو بار در وعدههای شام یا ناهار این غذای خوشمزه و مقوی رو میل کنین.
این غذا برای افرادی که ضعف عضلانی دارن، کمخون و بیحال هستن، بیمارانی که پس از بهبودی احساس کسالت میکنن و میخوان ریکاوری بشن و انرژی از دست رفته رو برگردونن توصیه میشه.😍
#تغذیه_سالم
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆