فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه سالم با اسفناج و..😋
#صبحونه
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
آشپزی و خانه داری بانو 🛍🍨🥙
🍲 طرز تهیه #هلیم ، غذای آسمانی
خواص: تقویت عمومی بدن، تقویت جنسی، مقوی اعصاب ، خونساز و...
🔶 مواد لازم:
🔹گندم کامل 300 گرم
🔹گوشت سردست گوسفند 300 گرم
🔹نمک دریا 1 قاشق چای خوری
🔹عسل و دارچين به مقدار لازم
🔹پیاز یک عدد
1️⃣ گندم را پس از شستن به مدت 24 ساعت با آب ولرم در ظرفی نسبتا بزرگ با توجه به حجم گندم، خیس کنید.
2️⃣ آب گندم خیس خورده را عوض کنید و در قابلمه سنگی (یا سفالی) روی شعله با حرارت زیاد قرار دهید. پس از جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و اجازه دهید گندم تا جایی بپزد که له شود(هر از گاه هم بزنید تا گندم نچسبد.)
🔸میتوانید برای جلوگیری از سر رفتن گندم یک قاشق چوبی بلند داخل قابلمه قرار دهید.
3️⃣ گوشت قطعه قطعه کرده و خوب بشویید.
4️⃣ پیاز را پوست کنده و به صورت کامل همراه گوشت داخل قابلمه سنگی بریزید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شود. به صورت مداوم کف آنرا بگیرید.زمانی که گوشت نیم پز شد نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا پخته شود.پس از آنکه گوشت پخته شد،پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بیندازید.
5️⃣ گوشت پخته شده را با گوشت کوب(چوبی) کامل له کنید.
6️⃣ گندم پخته شده را نیر با گوشت کوب (چوبی) بکوبید تا له شود.
🔸الزامی برای صاف کردن پوست گندم نیست ولی اگر میخواهید هلیم صاف و سبکتری داشته باشید میتوانید گندم له شده را از آبکش یا الک فلزی رد کنید و پوست گندم را دور بیندازید.همچنین اگر تمایل به صاف کردن گندم نداشتید باید زمان بیشتری گندم را بکوبید تا پوست گندم به خوبی له شود.
7️⃣ گوشت له شده و گندم صاف شده را به قابلمه سنگی تمیزی منتقل کنید.روی شعله قرار دهید تا چند دقیقه باهم پخته شود و اصطلاحاً جا بیفتند.اگر هلیم بیش از حد غلیظ بود مقداری آبجوش به آن اضافه کنید.
8️⃣ هلیم را در ظرف مناسبی سرو کنید.هنگام استفاده ،میتوانید دارچین و عسل به آن اضافه کنید.
#تغذیه_سالم
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
#کشک_بادمجان🍆🫓
یکی از بهترین پیش غذا یا حتی غذای اصلی،کشک بادمجان هستش👌😍
نوش جان 🥰💕
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند #ترفند_کاربردی خیاطی
🧵🪡🧵🪡🧵🪡
#ترفند_خیاطی
#هنرهای_درآمدزا
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤓با حوله عروسک بساز😉و سیسمونی رو خوشگل کن🥰
#هنرهای_درآمدزا
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اردور_پیازچه
مواد لازم🔻
ماست چکیده دو پیمانه.
خیار متوسط دو عدد.
پیازچه حدود پنجاه گرم.
سبزیجات شامل نعناع، شوید، ترخون، جعفری جمعا حدود چهل گرم.
گردوی رنده شده سه قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری.
پودر زیره یک قاشق چایخوری.
پودر آویشن یک قاشق چایخوری.
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری.
نمک و فلفل به مقدار دلخواه.
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مغزدار
🍕🍕🍕🍕
مواد لازم:
تخم مرغ:۳ عدد
ماست:۱ لیوان
بیکینگ پودر :۲ ق،چ
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،آویشن
روغن:نصف لیوان
آرد:یک و نیم لیوان
مواد لازم مواد میانی:
گوشت چرخکرده: ۱۸۰ گرم
پیاز:۱ عدد
فلفل دلمه ایی: نصف یک عدد
قارچ: ۶ عدد
ادویه ها: نمک،فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا
رب: ۱ ق غ
پنیر پیتزا
#غذای_فوری
#پیتزا
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزهایی که از آن لذت میبرید را به یک دیگر بازگو کنید🌸✨
#دکتر_سعید_عزیزی
↗️#نشر دهید
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫یک دقیقه هنر
از دیگران شکایت نمیکنم،
بلکه خودم را تغییر میدهم✨
چرا که کفش پوشیدن،
راحتتر از فرش کردن دنیاست...
سلاااااامم
روزتون معطر به عطر اهل بیت💚
🎀@kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا گردویی خوشمزه روازدست نده
#حلوا_گردویی
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشتبادمجان اصیل شیرازی🍅🍆🥩
مقدار مواد لازم مشت بادمجان برای ۳ الی ۴ نفر:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
گوجه: ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم.
نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین.
به نظر من اگه آخر کار، کمی آب نارنج هم روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه👌😍
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
#حلیم بادمجان اصفهان
به درخواست شما دوستان
🔸مواد لازم برای 5 نفر
برنج ۱ پیمانه
گوشت ۲۵۰-۳۰۰ گرم
بادمجان ۵-۶ عدد
پیاز ۳ عدد
کشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعنا داغ ۲-۳ قاشق غذا خوری
سیر ۱-۲ حبه
زعفران آب کرده به مقدار لازم
🔸طرز تهیه
۱-گوشت و بهمراه یک عدد پیاز تفت داده و بعد زردچوبه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم
۲-برنج خیس خورده را بهمراه مقدار کافی آب به گوشت اضافه کرده و می گذاریم که گوشت بپزد و برنج کاملا له شود
۳-در این فاصله بادمجانهای ورقه شده را سرخ کرده و خوب میکوبیم
۴-گوشت پخته شده را هم کوبیده و همراه با بادمجان و کشک به برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل را اضافه کرده
۵-دو عدد پیاز دیگر را سرخ کرده و مقداری از آن به همراه سیر داغ و نعنا داغ را به حلیم اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفتد
۶-در این فاصله به صورت دورانی مرتب هم زده تا حلیم کشدار شود و اینکه ته نگیرد
۷-در آخر هم زعفران آب کرده را اضافه میکنیم
حليم بادمجونمون امادست😋😋
نوش جون
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_شوشتری
پلو شوشتری یکی از اون پلو مخلوطهای خیلییییی خوشمزست😍👌
ادویه ها:
نمک
فلفل سیاه
ادویه کاری
زردچوبه
نوش جان 🥰💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه نذری😍😋
مواد لازم برای هر نفر:
۱-گوشت گوسفندی ۶۰ تا ٨۰ گرم
۲-دنبه ٥ گرم
۳-رب گوجه ۱۳ گرم
۴-لپه خام ۳۰ گرم
۵-پیاز خام ۴۰ گرم
۶-سیب زمینی خام ۱۰۰ گرم
۷-برنج خام ۱۳۰ گرم
٨-روغن به میزان لازم
۹-نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین به میزان لازم
۱۰-ادویه قیمه ۰٫۵ گرم
۱۱-زعفران به میزان لازم
۱۲-لیمو عمانی ۲ گرم
۱۳-آب قلم به میزان لازم
ادویه قیمه رو به نسبت های زیر برای ۱۰ نفر مخلوط کنید:
۱-جوز هندی ۱٫۲ ق.چ
۲-گل سرخ ۳ عدد
۳-میخک ۳ عدد
۴-هل ۳ عدد
۵-دانه فلفل سیاه ۱٫۲ ق.چ
۶-پودر دارچین ۱ ق.چ
۷-پودر لیمو عمانی ۱ ق.چ
نکات:
۱- گوشت را زیاد سرخ نکنید چون زمان پختش بیشتر میشه.
۲-برای بهتر پختن لپه به مدت نیم ساعت بخیسونید و حتما لپه تفت داده بشه این کار باعث میشه لپه وا نره و له نشه.
۳-ربی که اضافه میکنید ممکنه باعث تیره شدن رنگ خورشت بشه
#قیمه_نذری
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟ایده جالب و راحت برای آویز گلدون
با ۳ حلقه و سیم درست میشه به همین راحتی و شیکی
#ایده
#هنرهای_درآمدزا
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆