eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.2هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متفاوت پذیرایی کن مدگوگه یه خوراکی خوشمزه و مقوی 🍢🍢🍢🍢 🔸مواد لازم: یک کیلو خرما دو لیوان کنجد تفت خورده روغن کنجد 🔸بهتره خرما بدون شیره باشه، مثل خرمای دیری یا زاهدی 🔸گردو هم میتونین بریزین،برای اینکار نصف لیوان گردو بریزین و از مقدار کنجد نصف لیوان ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بگیر😍🍂 مبارزه انسان را داغ میکند و تجربهٔ انسان را پخته میکند... هر داغی روزی سرد میشود، ولی هیچ پخته‌اى ديگر خام نمیشود. ‌ 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ دست‌ساز شکم پر 🍘🍘🍘🍘🍘 موادلازم: سینه مرغ: ۱عدد نون تست: ۲عدد پنیر ورقه‌ای: ۲عدد آرد: ۵ق غ پنیر پیتزا: بمقدار لازم شیر: ۵ ق غ ادویه‌ها: نمک، فلفل، پودرسیر و کاری کرانچی پنیری: ۲ بسته ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ شیر یک سوپ داغ خوشمزه مخصوص هوای سرد قارچ🍄 هویج🥕 عصاره مرغ کره🧈 آرد شیر🥛 جو پرک جعفری خرد شده ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧇🫓 اگه درست کردی و وقتشو نداری کیک درست کنی و میترسی خراب بشه، این کلیپ‌و ببین 👌😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✅مواد لازم🥣 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم ✅طرز تهیه خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا