استاد معتز آقائیTahdir joze15.mp3
زمان:
حجم:
4.15M
⚘️قرائت #جزپانزدهم⚘️
⚘️صفحه شروع : ۲۸۲⚘️
⚘️زمان : ۳۴ دقیقه⚘️
🎀@kadbanoosh00
.
✅ نکات کلیدی زندگی موفق در جزء دوازدهم قرآن کریم❤️
#ماه_رمضان
#میلاد_امام_حسن_مجتبی (ع)
🎀@kadbanoosh00
.
88K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکاتی برای داشتن دکوراسیونی زیبا و اصولی
اگه یه فضای بزرگ دارید که باید چند تا فرش استفاده کنید، همه فرشها رو بهم نچسبونید.
#دکوراسیون
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جا_بطری_اب
چون آستر اون از نوع فویل هس
اب یخ را کامل نگه میداره😍
شما از همین روش میتونین
استفاده کنید و کیسه های بزرگتری
بدوزین با آستر فویل دار برا گرم
نگه داشتن غذا👌😊
#خیاطی_آسان
#خیاطی
#هنرهای_درآمدزا
🎀@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
4.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت مغزی😍👌😋
مواد لازم برای لایه ی بیسکوئیتی
کره ی سرد :125گرم
1 پ پودر قند الک شده
1/2 پ نشاسته ذرت
2 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری یا یک چهارم قاشق چایخوری
3 پ آرد قنادی الک شده (تقریبی)
تمام مواد بجز آرد رو با نوک انگشتان مخلوط کرده و ورز میدیم.
آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه خمیر رو داخل نایلون گذاشته نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم سپس بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 3میل باز کرده و کاتر میزنیم بیسکوئیت ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم میزان آرد تقریبی هست و بسته به جنس و کیفیت آرد ممکنه چند قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه
مواد لازم برای لایه ی فندقی یا گردویی 1 عدد سفیده ی تخم مرغ
1/2 پ شکر سفید
2 ق غ پودر نارگیل
1 ونیم پ فندق یا گردو آسیاب شده
سفیده و شکر رو با همزن زده تا به غلظت مرنگ برسه فندق و پودر نارگیل رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم تا یکدست بشه داخل قیف ریخته و روی شیرینیها طبق کلیپ پایپ
می کنیم.
سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 20 دقیقه گذاشته تا زیر و لبهی شیرینی طلایی بشه نوش جان
#تارت #شیرینی
#آشپزی
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی نارنجی🍊
مواد لازم
کره ۴۵ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
آرد کیک ۹۰ گرم
مایع تخم مرغ ۱۳ گرم
پودر شیر خشک ۱۲ گرم
فیلینگ
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
پودر قند یا شکر ۱۸ گرم
خامه قنادی ۱۱۵ گرم
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
شیر_برنج😍
#افطاری
🔅مواد لازم
🔅شیر 5 لیوان فرانسوی
🔅برنج نیم دانه 1 پیمانه
🔅شکر 1/5 پیمانه
🔅آب 2 پیمانه برگ بو : 1دونه
🔅🔅میخک 2 تادونه
🔅چوب دارچین 1 دونه
🔅گلاب 2 قاشق غذا خوری
🔅خامه : نصف پاکت
🔅خلال پسته برا تزیین
🔅گل محمدی برا تزیین
طرز تهیه
برنج نیم دانه رو ۳_۴ ساعت خیس میکنیم
برنج رو با آب میزاریم تا کاملا بپزه
شیر ولرم میخک چوب ،دارچین برگ بو رو اضافه کرده میزاریم تا بپزه
خر سر ،گلاب ،خامه شکر رو اضافه کرده میزاریم جابیفته ودر ظرف مورد نظر کشیده وتزیین میکنیم نوش جان
#رمضان
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین #فلافل که ازش لذت میبری
طبق دستور العمل ویدیو درست کن
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00