18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه ترکی😍
گنجایش لیوان استفاده شده 200 m.l است.
✅مواد لازم :
آرد سمولینا 500 گرم
آرد نصف لیوان
آب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 10 گرم
روغن مایع نصف لیوان
✅روغن مایع برای سرخ کردن
✅مواد لازم برای شربت :
شکر 3 لیوان
آب 2 و نیم لیوان
لیمو
✅طرز تهیه :
ابتدا آرد سمولینا را داخل غذا ساز بریزید تا بامیه ها ظاهری زیبا داشته باشند.
آرد سمولینا ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر ، شکر ، شیر ، و آب را داخل ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید.سپس روی آن را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.وقتی خمیر را با قاشق برمیدارید باید به گونه ای باشد که از قاشق نریزد.
خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره شماره 865 ستاره ای به شکل دایره های بزرگ داخل روغن ماسوره بزنید.سپس قابلمه یا ماهی تابه را کمی تکان دهید تا روغن روی بامیه ها را بگیرد.(حرارت نباید خیلی زیاد باشد)
وقتی دو طرف بامیه ها کاملا سرخ شد از داخل روغن بردارید و داخل شربت سرد بگذارید.به همین ترتیب عمل
کنید تا خمیر تمام شود.
💖نوش جان💖
برای #ماه_رمضان لازمت میشه😊
#زولبیا
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
19.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_فوری😋
✨این خوشمزه رو از دست نده😍😋😋
🍘بیسگوییت ۱بسته هرمدلی فرقی نداره
🍘پودر قند۱ق غ
🍘پودرکاکائو۱ق غ
🍘کره ۵۰گرم
🍘شیر۱لیوان تاجایی اضافه کن که حالت خمیری بگیره
🍘شکلات تخته
به راحتی میتونید این شیرینی خوشمزه رو درست کنید😉
#شیرینی #شیرینی_عید
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پیتزا
خودت درست و لذت ببر😍😋👌
#آشپزی #پیتزا
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
#ترفندهای_مهم_آشپزی
✴️ برای معطر کردن سوپ شیر از کمی آویشن استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن ماکارانی و لازانیا از آویشن استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید.
✴️ برای معطر کردن قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را درون آن بریزید. یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش کنید.
✴️ برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید.
✴️ برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید .
✴️ برای معطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب همراه زعفران استفاده کنید.
#ترفند_آشپزی
#ترفند_خانه_داری
#ترفند
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه درست کردی که ،نه تخم مرغ بخواد،نه داغ زدن
.تازه ترررد ،تررردم باشه
.مواد لازم این بامیه فوری:
آرد ۱لیوان فرانسوی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
آب ۱لیوان فرانسوی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
شهد،یا (شربت بار یا عسل) ۱ قاشق غذاخوری
.💥💥نکته ،:بزارید بامیه کمی از دما بیافته،بعد داخل شهد (شربت بار،عسل)سرد بزارید.
#بامیه #بامیه_خونگی
برای #ماه_رمضان تمرین کن😊
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این زولبیا دستورش مخصوص خود قنادیاست
طعم و مزه و شکلش دقیق مثل قنادیا میشه😋😍
موادلازم🛒🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
.
.
#بامیه #زولبیا_خونگی
⎙⠀ ⌲
ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾
••••●❥JOiN👇
@kadbanoosh00
@kadbanoosh00
اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆