eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
2.2هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
55.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی سالم و خوشششمزه 😋 شیر1پیمانه، آرد 3پیمانه، تخم مرغ 1عدد، شکر 1ق غ، خمیرمایع 1ق غ، شیرخشک 3ق غ قابل حذف، نمک ۱ق چ، روغن 6ق غ، زرده تخم مرغ 1عدد 🔴تخم مرغ، شکر، خمیر مایه، شیرخشک، روغن، نمک باهم مخلوط وشیرولرم اضافه و هم میزنیم و آرد رو کم کم اضافه با دست ورز میدیم و با کمی روغن خمیر رو جمع میکنیم تا خمیرنرم و لطیفی که به دست نچسبه به دست بیاد بعد داخل نایلون میزاریم جای گرم یک ساعت استراحت کنه🐝 پف خمیر رو میگیریم و خمیر رو به گلوله های اندازه گردو برمیداریم وسطش رو با مواد دلخواه مثل پنیرخامه ای،شکلات لوتوس،نوتلا،کرم پیراشکی یا هر مواد میانی که دوست داریم پر میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم🐝 و داخل سینی فر میچینیم و با زرده تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده 20 دقیقه میزاریم با درجه ۱۷۰تا طلایی بشه وقتی از فر در آوردیم با شیرعسلی یا شهد یا عسل روش میریزیم تا به خورد شیرینی بره ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 شیر عسلی میشه برای درست کردن ژله استفاده کرد 🔸مواد لازم: شیر عسلی ۱ قوطی شیر نارگیل ۱ استکان ۲ قاشق پودر ژلاتین که باید با ۴ قاشق آب گرم بنماری بشه ۲۰۰ گرم خامه به دمای محیط رسیده ۱ بسته ژله ۱ لیوان آب گرم ۳/۴ لیوان آب خنک ‌‌‌‌‌‌‌✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
‍ ✅کاچی چهار مغز بسبار مقوی ✍مواد لازم مغز گردو؛بادام؛پسته؛ از هرکدام 25 گرم نیم کوب شده مغز فندق 15 گرم نیم کوب شده آرد گندم یا آرد برنج 1 لیوان نبات آسیاب شده 1 لیوان كره 100 گرم هل نصف ق.مرباخوری آب 4لیوان گلاب نصف فنجان زعفران ساییده شده 1ق.چ 🍜طرز تهیه نبات کوبیده شده را با چهارلیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه. کره را در یک قابلمه دیگر ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود .در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک و هل رااضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چيز كيک ژاپنى 🇯🇵 با يک رسپى بى‌نقص به اين خوبى ميشه مواد لازم: پنير خامه اى ١٦٠ گرم كره ٢٠ گرم شير ٥٠ ميلى گرم آرد ٤٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد وانيل ١/٤ ق چ شكر دانه ريز ٨٠ گرم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 کافه ای بی نظیر بدون شکر🍪🥳 مواد لازم: ۱۰۰ گرم کره وانیل ب میزان لازم استویا ۲ ق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد آرد ۲و پیمانه(٢۵٠ گرم) بکینگ پودر ۱ ق چ،شکلات ۱ پیمانه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم متفاوت ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
هدایت شده از  آشپزی آسان
19.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪🍉 طرز تهیه شکلات رو ب روش بن‌ماری ذوب کرده و نصف یا یک سوم از قالب سیلیکونی رو پر می‌کنیم. ب مدت پانزده الی بیست دقیقه داخل یخچال می‌گذاریم تا ببنده. توی این فاصله یک لیوان آرد نخودچی رو الک کرده و روی حرارت ملایم‌ به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم ب صورت مرتب تفت میدیم. یک بار دیگه الک ‌کرده و بهش کره رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم. اگر گلوله گلوله شد چند ق روغن مایع و یا مقدار کمی کره دیگه اضافه میکنیم. شعله رو خاموش کرده و رنگ خوراکی سبز رو اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم‌کمی از داغی بیفته ولی سرد نشه. قالب رو پر کرده و ب مدت چند ساعت میذاریم داخل یخچال تا ببنده... ❤️ 💚 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰یه کیک خوشمزه 😋 بدون فر و همزن👌 مقدار دقیق مواد👇👇 آرد: ۸ ق غ بگینک پودر : یک ق چ پودر کاکائو : ۲ق غ روغن مایع:۶ ق غ شیر :۱۰ ق غ شکر:۸ ق غ تخم مرغ : ۲ عدد وانیل : یک دوم ق چ آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو و با هم مخلوط کنین و الک کنین روغن مایع و شیر و شکر بهش اضافه کنین و وقتی یکدست شد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنین و باهم هم بزنین تا یکدست بشه 🥰 داخل فنجون یا پیاله کوچیک رو با روغن چرب کنین تا نصفه با مواد کیک پر کنید 👌 بزارید کف قابلمه و اطرافشو تا نصفه پیاله ها آب بریزید برای درب قابلمه حتما از دمکن استفاده کنید شعله گازتون حتما کم باشه 😉 بعد از پخت کیک اجازه بدید خنک بشه و از داغی بیفته تا به راحتی از پیاله ها جدا بشه 😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
هدایت شده از  آشپزی آسان
🔥بهترین ایتا🔥 •بیا چند تا یاد بگیر 😎 •هر زنی باید این و داشته باشه☺️ •رازهایی که فقط خانم ها باید بدونن😋 •خونه‌ی خودتو کن🥰 •برق انداختن خونه فقط با ترفندای ساده😍🤍 https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2 اینجا همه فن حریف شو 🤩☝️🏽
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه ماست قاشقی _ماست خاگینه قاشقی مواد لازم تخم مرغ دو عدد ماست شیرین سفت ۲ ق غ سرپر نمک ۱ پینچ آرد (من آرد قنادی استفاده کردم) ۳ ق غذاخوری کاملا سرپر بکینگ پودر ۲ ق چ زعفران کمی شربت:یک لیوان شکر.یک لیوان اب.نصف استکان گلاب.دوقاشق زعفران غلیظ.کمی پودرهل.بزارید جوش بیاد کمی غلیظ شه😊 🎀@kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۴ پیمانه هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ آرد ۱ پیمانه پودر پسته مقداری برای تزیین کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کامل نرم و یکدست بشه و بعد آرد، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید مارا به دوستان خود معرفی کنید💐 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆