eitaa logo
آشپزی و خانه داری بانو‌ 🛍🍨🥙
1.9هزار دنبال‌کننده
941 عکس
5.2هزار ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️ برای معطر کردن سوپ شیر از کمی آویشن استفاده کنید. ✴️ برای معطر کردن ماکارانی و لازانیا از آویشن استفاده کنید. ✴️ برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید . ✴️ برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید . ✴️ برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید. ✴️ برای معطر کردن قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را درون آن بریزید. یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش کنید. ✴️ برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید. ✴️ برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید . ✴️ برای معطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب همراه زعفران استفاده کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه درست کردی که ،نه تخم مرغ بخواد،نه داغ زدن😳😳😳😳😳 .تازه ترررد ،تررردم باشه😳🤤🤤 . . 💟بیشتر از این از وجناتش نمیگم،😄درستش کن تا به حرفم برسی😁 . .مواد لازم این بامیه فوری: آرد ۱لیوان فرانسوی بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل یکچهارم قاشق چایخوری آب ۱لیوان فرانسوی روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری شهد،یا (شربت بار یا عسل) ۱ قاشق غذاخوری . . . .💥💥نکته ،:بزارید بامیه کمی از دما بیافته،بعد داخل شهد (شربت بار،عسل)سرد بزارید. . . . .حتماً تو کامنت بهم بگو از مدلش خوشت اومد؟ . ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زولبیا دستورش مخصوص خود قنادیاست طعم و مزه و شکلش دقیق مثل قنادیا میشه😋😍 موادلازم🛒🛒 🌸آرد ۱ لیوان 🌸آب ۳.۴ لیوان 🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم نکات👩‍🍳 🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید 🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن 🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه 🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن 🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه 🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه 🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه . . ⎙⠀  ⌲⁣   ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم رو با این روش درست کنید دیگه هیچ وقت از بیرون نمیخرین 😋😋👌 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌀گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۵۰۰ گرم 🌀گوشت بوقلمون یا گوسفندی حداقل ۵۰۰ گرم 🌀چوب دارچین؛برگ بو؛پیاز؛نمک 🌀کره ۱۰۰ گرم 🌀برای تزئین دارچین؛کنجد؛کره.... 🌈بلغور گندم یا گندم را حتما از چند ساعت قبل خيس کنید.اگر از گندم به جای بلغور استفاده کردید مدت زمان خیساندن و پختن بیشتر می‌شود. 🌈حتما از آب گوشت داخل حلیم بریزید. 🌈یک لیوان شیر در آخر کار طعم فوق‌العاده ای به حلیم میده. 🌈نمک را حذف نکنید وگرنه حلیم شما بی مزه میشه. 🌈حتما بعد از دوساعت که از پخت بلغور گندم گذشت با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن حسابی له کنید.و اگر دوست داشتید یک دور از صافی رد کنید. 🌈برای کش دار شدن حلیم تکه های گوشت را کوچیک نگیرید.حتما بعد از ریش ریش کردن گوشت با کمی از حلیم آن را بکوبید. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00 اینجا مخصوص کدبانووهاس🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه😇 مواد لازم👇 ۲ عدد موز ۲ عدد تخم مرغ ۱ ق چ وانیل یک پنس نمک ۳۰ گرم شکر ۱۶۰ میلیلیتر شیر ولرم ۶۰ میلیلیتر روغن ۸ گرم بکینگ پودر ۱۵۰ گرم آرد الک شده ۱۵ میلی لیتر سرکه سفید ‎ موز ، تخم مرغ ، روغن ‎، شیر ولرم رو داخل مخلوط کن میریزیم،بهش شکر ، وانیل و نمک اضافه کرده ، خوب مخلوط میکنیم آرد الک شده و بکینگ پودر و سرکه سفید هم میریزیم و داخل تابه حتما نچسب رو با روغن چرب میکنیم و به مدت ۴ دقیقه هر طرف رو میپزیم، و بعد شکلات میزنیم، نووش جاان😍 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زعفران🥂 به ازای هر لیوان آب ۲ لیوان شکر زعفران گلاب هل و گل محمدی (اختیاری) ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧇 😋 مواد لازم: آرد سفید یک کیلو، آرد نخودچی نیم کیلو، پودر قند نیم کیلو،پودر هل یک ق غ، روغن جامد ۲۵۰ گرم، پودر پسته برای تزیین ۱- یک کیلو آرد سفید وَ نیم کیلو آرد نخودچی رو داخل تابه الک کنین وَ یکساعت با حرارت کم تفت بدین ۲- آردها رو از روی حرارت بردارین و دوباره الک کنین ۳- نیم کیلو پودر قند رو‌ هم الک کنین یک قاشق غذاخوری پودر هل ، وَ ۲۵۰ گرم روغن جامد ذوب شده رو طی دو مرحله به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید. ۴-خمیر روغن بمدت یکساعت خوب ورز بدین. حواستون باشه آرد تا داغه سریع ورز بدید تا حلواتون لطیف بشه. ۵- وقتی به شکل توی کلیپ شد و به روغن افتاد، داخل یه سینی بریزید وَ سطحش رو فشرده و صاف کنید. روش کمی پودر پسته بپاشین و با دست فیکس کنید. در اخر هم به این شکلی که میبینید حلوا رو برش بزنین ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس و پنیر دوس داری؟ ااگه نه اینجوری امتحان کن عاشقش میشی🤌🏻😋 . یه بسته چیپس ۴ورق ژامبون یک پیمانه پنیر پیتزا یه ورق پنیر گودا ۳عدد قارچ و پودر آویشن . یه لایه چیپس بریز بعد ژامبون و پنیر پیتزا بریز دوباره چیپس لایه آخر هم پنیر پیتزا بعد قارچ ورقه ای و پنیر گودا و آویشن بزار تو فر فقط در حدی که پنیر روش آب بشه و طلایی بشه کافیه بعد که یه فیلم بزار و بشین پاش نوش جان کن🥰 ❌میتونید به جای ژامبون مرغ ریش ریش یا نگینی بریزین😋 ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۴ پیمانه🥣 رشته پلویی ۲۰۰ گرم🥢 دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗 . برای مرغ🐓 سینه مرغ ۲ عدد🐥 خلال بادام ۵۰ گرم✌🏻 پیاز داغ ۲ ق.غ😉 خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ🍊 زرشک ۱ ق.غ🍇 نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍 عرق بهار نارنج😋 کره و روغن🍯 . اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید.🤗 برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊 . برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥 کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛 تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉 وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید.🐥 . راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقه‌ای هست.🤗 ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅 که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋 خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍 در ضمن ته‌دیگ رشته پلو میتونه با ته‌دیگ ماکارونی رقابت کنه.😅 ————————————————————— در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده. ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoosh00 @kadbanoosh00
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد خوشمزه😊 برنج ایرانی یک پیمانه شکر دو‌پیمانه گلاب یک سوم پیمانه خلال بادام یک سوم پیمانه زعفران غلیظ یک سوم پیمانه کره ۵۰گرم ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
🍃 بِسم الله الرحمنِ الرَّحیم 🍃 به نام خدا که رحمتش بی اندازه است و مهربانی اش همیشگی 🕊❤️ سلااااام ؛ روزتون بخیر و نیکی کدبانو جاان 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول آموزش 🍕😋 ⎙⠀  ⌲⁣   ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم آموزش کیک پیتزا🍕😋 این پیتزا رو با دنیا عوض نمیکنم من🤪🍕 چیزایی که واسه خمیر لازم داریم👇 ۵۰۰گرم آرد قنادی ۲۵۰سی سی آب ولرم ۲۰سی سی روغن زیتون یا آفتابگردان ۸گرم مخمر ۷گرم نمک مواد سس👇 ا پیمانه پوره گوجه فرنگی ۳حبه سیر ا دونه پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه ا ق چ اراگونا تاپینگ پیتزا🍕👇 ۴۰۰گرم پنیر پیتزا ۳_۴ورق پنیر گودا هات داگ قارچ بلانچ شده فلفل دلمه ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
كلم سفيد متوسط ١ عدد كلم بنفش كوچك نصفش ذرت ١پيمانه نخودسبز ١پيمانه هويچ ٢عدد متوسط كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه خيار شور نصف پيمانه سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى  نمك و فلفل سياه به ميزان لازم کلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهترحالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكن براى سس سالاد ٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه کنید یه خوشششمزه و دلچسب😋 حتما امتحانش کن😉 ⎙⠀  ⌲⁣   ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب دسری 👩🏻‍🍳 بدون فر و فوری 😍😋 مواد لازم ۲ قاشق کره را ذوب کنید آرد را بهش اضافه کنید ۱ لیتر شیر را کم کم بریزید و در اخر شکر را بریزی و مخلوط کنید بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت اب و دو قاشق نشاسته را مخلوط کنید شکر را روی حرارت ذوب کنید مخلوط اب و نشاسته را اضافه کنید وقتی غلیظ شد از حرارت بردارید و روی مواد اماده بریزید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🤗 نوووش جاااان❤ ✾࿐ᭂ༅•❥🥗🍕🧁❥•༅ᭂ࿐✾ ••••●❥JOiN👇 @kadbanoo1402 @kadbanoo1402 اینجا رایگان کدبانو شووو🥰👆