eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😋 ✍مواد لازم : 🥢یک عدد تره فرنگی ریز خرد شده 🥢یک عدد هویج 🥢۲ عدد سیب زمینی رنده شده 🥢۳ الی ۴ شاخه پیازچه 🥢به اندازه ی یک مشت جعفری خرد شده 🥢۲ ق.غ آرد 🥢یک عدد تخم مرغ 🥢روغن برای سرخ کردن 🥢نمک به مقدار لازم 🥣طرز تهیه : تره فرنگی ها رو کمی با دست فشار بدید داخل ظرفی تمام مواد رو با هم مخلوط کنید داخل روغن داغ سرخ کنید . بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری و دلپذیر😋 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✍مواد لازم : 🥢 ۳۵۰ گرم پاستا 🥢۱ عدد کلم بروکلی (۵۰۰ گرم) 🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد 🥢 ۱ عدد پیاز 🥢 ۱ حبه سیر 🥢 ۸ عدد گوجه فرنگی کوچک 🥢 نمک، فلفل قرمز ✍ برای سس: 🥢شیر ۲ لیوان 🥢۱ قاشق غذاخوری کره 🥢۱/۵ قاشق غذاخوری آرد 🥢 فلفل سیاه،نمک 🥢پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
✍موادلازم: 🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده 🥢۳ق غ برنج 🥢۱ پیاز متوسط،ریزخردشده 🥢نصف بسته جعفری،ریزخردشده 🥢نمک،فلفل سیاه و قرمز 🥢۳تا تخم مرغ وآردبرای غلطاندن 🥢روغن برای سرخ کردن 🥣طرزتهیه: برنج رو بشورین و روش آب بریزین،طوریکه به اندازه یک انگشت روش آب باشه،بزارین بپزه تا آبش کشیده بشه.۱/۲_۱/۳ گوشت چرخکرده رو خیلی کم در روغن زیتون تفت بدین. حالاهمه مواد را مخلوط کرده ورز دهید وشکل بدین و ابتدا داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ های زده شده ودر روغن داغ سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍موادلازم: 🥢بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم 🥢۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی 🥢شکر ۴۰ گرم (دو الی سه ق.غ) 🥢نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ 🥢پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر 🥢۱۰۰ گرم شکلات تخته ای 🥢کره یک ق.غ پر سس شکلاتی : یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید 🥢۲۰۰ گرم شکلات تخته ای 🥢کره یک ق.غ 🥣طرز تهیه: بیسکویت ها رو درشت خرد کنید داخل ظرفی شیر و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و رو با هم روی حرارت کم مدام هم بزنید وقتی به غلظت فرنی رسید خاموش کنید و شکلات تخته ای و اضافه کرده و هم بزنید و کره رو اضافه کرده و میکس کنید با بیسکویت ها مخلوط کرده و هم بزنید و داخل قالب بریزین و یکنواخت پخش کنید و داخل یخچال نیم ساعت قرار بدین برای سس شکلاتی خامه داغ و شکلات تخته ای و با هم مخلوط کنید و کره رو اضافه کنین اجازه بدین سس از داغی بیوفته روی لایه ی اول بریزین و ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدین. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷سلام به دوشنبه 16آبان ماه خوش‌آمدید🌷 🌺خداوند قادرترین 🌼کارگردانیست که با 🌸رسیدن سپیده دم میگَوید: 1⃣ نـــور 2⃣ صـــدا 3⃣ حـــرکـــت 🌺او زیباترین فیلم هستي 🌼را کلید می زند 🌸‌و من بهترینن ‌نقش را 🌺برایتان آرزو می کنم 🌼روزتون به خیر و نیکی 🌻صبحتون دل انگیز 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالی این صبحونه جدید رو حتما امتحان کنین فوق العاده ست. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊 مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. اگه طعم کلم رو دوست نداشتین میتونید کلم راحذف کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🍆در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم ؛ گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم ۱ عدد پیاز رنده شده ۱حبه سیر رنده شده ۴ قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری شیر (آن را نرم می کند) ۱عدد تخم مرغ ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل قرمز نمک ▪️▪️▪️ مواد دیگر: ۲۵۰ گرم قارچ ۱عدد پیاز بزرگ ۱قاشق غذاخوری کره ۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۲ فنجان پوره گوجه فرنگی ۱ لیوان آب داغ ۱ حبه قند تا ترشی گوجه رو بگیره ۱ قاشق غذاخوری نشاسته + نصف لیوان چای خوری آب نمک، آویشن، پاپریکا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🥢تره ۴۰۰ گرم 🥢۳ تا تخم مرغ 🥢نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه کاری 🥢زعفران آبزده ۲ ق غ 🥢یک چهارم لیوان آرد سفید 🥢۲ حبه سیر 🥣طرز تهیه: اول از همه تره هارو ریز خورد کنین(میتونین با میکسر خیلی ریزتر هم خورد کنین) بعد داخل آبکش حسابی زیر شیر آب بشورین، بزارین یکم خشک بشه، خشک که شد داخل یه ظرف بزرگ بریزین، تخم مرغ هارو بهش اضافه، نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری رو بهش بزنین،زعفرون رو بریزین،آرد هم همینطور، ۲حبه سیر رو هم توش رنده کنیم، با قاشق حسابی هم بزنین، میکس که شدن باهم، قابلمه یا تابه رو روغن بریزین بزارین رو گاز داغ بشه، داغ که شد مواد کوکو رو توش بریزین و با قاشق روشو صاف کنین و در قابلمه رو بزارین با شعله متوسط تا مغز پخت بشه، وقتی پخت داخل بشقاب برگردونین و برش بزنین! بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c