3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فست_فود
✍مواد لازم :
🥢۶ عدد نان همبرگر کوچک،
🥢۶ تکه ژامبون،
🥢 ۴ عدد تخم مرغ،
🥢 ۱ پیمانه اسفناج خرد شده،
🥢نمک و فلفل،
🥢۱۲ عدد گوجه گیلاسی،
🥢۱ پیمانه پنیر پیتزا،
🥢 کمی جعفری
🥣طرزتهیه :
قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم.
گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خوراك_مرغ_با_طعم_فلفل_سياه
✍مواد لازم:
🥢سينه ي مرغ مكعبي خرد شده(دو سانتي خرد كنيد) نيم كيلو،
🥢فلفل سياه تازه آسياب شده سه چهارم ق غ،
🥢پياز ريز خرد شده دو ق غ،
🥢سير ريز خرد شده دو حبه،
🥢زنجبيل تازه(ريز خرد شده) نصف ق غ،
🥢سويا سس دو ق غ،
🥢آب دو ق غ،
🥢نشاسته ذرت يك ق غ،
🥢فلفل دلمه اي خلالي شده(سبز) يك عدد
🥣طرز تهيه:
پياز،سير و زنجبيل رو به همراه سه ق روغن كنجد تفت بديد تا طلايي بشه بعد نشاسته،آب،#سوياسس و فلفل سياه رو اضافه و مخلوط كنيد و بعدش مرغ رو بريزيد.در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده تا پانزده دقيقه بپزه بعد در تابه رو برداريد و شعله رو متوسط كنيد تا آبِ غذا جمع بشه و #سس غليظ بشه.فلفل دلمه رو هم اضافه كنيد و حدود پنج دقيقه بعد شعله رو خاموش كنيد. 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سوسيس_بندری
دو تا سيب زميني متوسط رو خلالی يا نگيني خرد و سرخ كنيد
سه تا سوسيس آلماني رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_گوشتی
.
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
🥢پیاز ۱ عدد
🥢فلفل دلمه نصف عدد
🥢جعفری خرد شده ۲ ق غ
🥢نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
🥢رب گوجه ۱ ق غ
🥢پنیر پیتزا به میزان لازم
🥢نان باگت ۱ تا ۲ عدد
🥣طرزتهیه :
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زیبائی آنجه که میبینی
در خود چیزها نیست.
زیبائی در ذهنی است
که روی آن فکر می کند ...
امروز
زیبا فکر کن...
با ذهنت رویاهات را تصور کن
با قلبت باورشان کن
و با تلاش آنها را بدست بیاور...
سلام صبحتون بخیر کدبانوها
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیرین_عسل
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فست_فود
✍مواد لازم :
🥢۶ عدد نان همبرگر کوچک،
🥢۶ تکه ژامبون،
🥢 ۴ عدد تخم مرغ،
🥢 ۱ پیمانه اسفناج خرد شده،
🥢نمک و فلفل،
🥢۱۲ عدد گوجه گیلاسی،
🥢۱ پیمانه پنیر پیتزا،
🥢 کمی جعفری
🥣طرزتهیه :
قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم.
گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کرم_شکلات_و_بادام
✍مواد لازم :
🥢زرده تخم مرغ. ۳عدد
🥢شکر. ۱۲ق غ
🥢شیر. ۳لیوان
🥢بادام بو داده شده وپودر شده به میزان دلخواه
🥢آب سرد نصف پیمانه
🥢خامه فرم گرفته یک پیمانه
🥢پودر ژلاتین ۳ ق غ سرخالی
🥢پودر کاکاو ۲ق
🥣طرزتهیه :
پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود.
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. ۵الی۶ساعت در یخچال قرار می دهیم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنکیک_با-مغز_شکلات
✍مواد لازم :
🥢1عدد تخم مرغ
🥢2 قاشق غذاخوری شکر
🥢1 پیمانه شیر
🥢1و یک دوم پیمانه آرد
🥢1 بسته بکینگ پودر(معادل2قاشق چایخوری)
🥢1 بسته وانیل شکری(معادل یک چهارم قاشق چایخوری)
💫برای داخل پنکیک:
🥢شکلات صبحانه
.
🥣طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و در آخر آرد ، بکینگ پودر را که الک کردید اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید باید غلظت خمیر مثل خمیر کیک باشد.
تابه نسوز را گرم کنید. کمی از خمیر را بریزید و بلافاصله یک قاشق چایخوری شکلات صبحانه روی آن قرار دهید ، دوباره روی شکلات از خمیر ریخته و روی آن را بپوشانید وقتی روی پنکیک حباب زد آن را برگردانید واجازه بدید تا از طرف دیگر بپزد.
نکته:شعله ملایم باشه تا داخل پنکیک ها خوب بپزه و خمیر نشه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_سوخاری_و_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خورشت_شوید
✍مواد لازم :
🥢آلوچه ترش و خشک : ۳۰۰ گرم
🥢مرغابی کوچک : یک عدد
🥢شوید خشک : دو تا سه قاشق غذاخوری
🥢آلو خورشتی : ۲۵۰ گرم
🥢تخم مرغ : دو تا سه عدد
🥢آبغوره : یک پیمانه
🥢نمک و فلفل : به مقدار لازم
🥢روغن : به مقدار لازم
🥣طرزتهیه :
برای پخت خورش شوید ابتدا مرغابی را به خوبی پاک کنید و به قطعات مناسبی تقسیم کنید سپس تکه های گوشت مرغابی را بشویید و نمک بزنید.
آلوچه خشک و آلو خورشتی را به صورت جداگانه بشویید و گوشت مرغابی را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای مناسب سرخ کنید سپس آلوچه خشک را به گوشت مرغابی اضافه کنید و تفت دهید و دو یا سه لیوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت مرغابی نیم پز شود سپس آلوی خورشتی را به خورش اضافه کنید و بعد از نیم پز شدن آلو خورشتی شوید خشک را به خورش بیفزایید سپس اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز پخته شود و جا بیفتد.
تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید و با کمک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید و به خورش اضافه کنید بعد از اینکه تخم مرغ ها پخته شدند و خورش به روغن افتاد خورشت آماده است.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_مرغ_حلزونی
✍مواد لازم :
🥢فیله مرغ ۶ عدد
🥢پیاز رنده شده ۱ عدد
🥢زعفران دم کرده به مقدار لازم
🥢نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
🥢روغن ۱ قاشق غذا خوری
🥢لیمو ترش ۱ عدد
🥢سیخ چوبی تعدادی
🥣طرز تهیه:
✅فیله ها به ترجیحا به دو قسمت و یا نوارهای باریک برش بزنید
✅در ظرفی روی نوارهای مرغ پیاز رنده شده،ادویه،نمک،فلفل،زعفران آب کرده را بریزید ،وسپس آب یک عدد لیمو ترش را روی آن بچکانید وبیست دقیقه بگذارید تا چاشنی به خورد مرغمان برود.
✅ مرغ را از مواد خارج کرده و بصورت حلزونی رول میکنیم وسیخ چوبی را از انتهای رول پیچیده شده فرو میکنیم تا فیکس شود در هر سیخ سه تا پنج رول به دلخواه قرار میدهیم.
✅کف ماهیتابه نسوز را چرب کرده و سیخها رو در آن قرار میدهیم تا بپزد
✅ در طول کار سیخها را مرتب برمیگردانیم تا مرغ مغز پخت شود.نوش جان
سایر نکات👇
میتوانید در طول پخته و سرخ شدن کباب روی ان کره و زعفران دم کرده بزنید تا خوشرنگتر شود.
این غذا هم با نان و هم با برنج سرو میشود.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c