5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کراکر_مرغ
🥢2 عدد ران مرغ
🥢2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
🥢1 ق چ نمک
🥢فلفل کمی
🥢1 ق غ پودر سیر
🥢1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
🥢روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
🥢یک عدد تخم مرغ
🥢آرد سفید 60 گرم ⠀
🥢آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)
ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه ودر تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها سرخ شوند.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام دوستان 🙏
یه کانال براتون آوردم که کلی مطالب مفید داره :از خبری ،سنتی🇮🇷 گرفته تا مزاح و خنده.....😂😂
🌸همه چی درهم😁 👇👇👇🌸
زود عضو شوید تا پاک نکردم
💯بهترین کانال ایتا🇮🇷
به جمع ما بپیوندید 👇👇👇
@Behtarinkanalenab
https:/eita&com/536
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوبیده_مرغ
✍مواد لازم :
🥢گوشت سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم
🥢یک عدد پیاز متوسط رنده آب گرفته شده
🥢زعفران غلیظ دم شده ۲ ق غ
🥢کره یا روغن مایع یک ق غ
🥢ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا
🥢دوحبه سیر رنده شده یا پودر سیر ۱ ق غ
🥢جعفری خشک یک ق غ (قابل حذف)
🥣طرزتهیه :
گوشت مرغ(ران و سینه) رو با چرخ گوشت یا هزوسیله که بشه باهاش مرغ رو پوره کرد حتی با کارد هم میشه، بعد با پیاز رنده شده آب گرفته شده و سیر وزعفران و ادویه ها و روغن یا کره مخلوط کنید ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه، کف تابه را کمی چرب کرده و کباب را داخلش به طور یکنواخت پهن کنید و برش بزنید تابه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا کباب سرخ و مغز پخت بشه. به دلخواه با زعفرون دم شده رومال کنید یکطرف کباب که سرخ شد برمیگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه، چندتا گوجه هم سرخ کنید عالی میشه و با لیمو ترش میل کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کله_جوش
🥢کشک نیم کیلو
🥢دوغ ۲ لیتر
🥢پیاز بزرگ ۲ عدد
🥢سیر ۲ حبه
🥢نعنا خشک ۴ ق غ
🥢گردو ۲ پیمانه
🥢زردچوبه ۱ ق مرباخوری سرپر
🥢فلفل سیاه به میزان لازم
🥢نمک درصورت نیاز
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دسر_زعفرانی
✍مواد لازم :
🥢شیر ۳ لیوان
🥢شکر ۱لیوان
🥢خامه صبحانه ۲۰۰گرم
🥢ژلاتین ۳ ق س
🥢وانیل ۱/۲ ق چ
🥢گلاب ۱ ق غ
🥢زعفران به مقدار لازم
🥣طرزتهیه :
شیر با شکر روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود .حرارت را خاموش میکنیم و گلاب و وانیل اضافه میکنیم .
ژلاتین با نصف لیوان شیر حل میکنیم و به روش بن ماری ذوب میکنیم
خامه رو با همزن مزنیم تا یه کم باز بشه و به شیر و شکر اضافه میکنیم
ودر اخر زعفران اضافه میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳_۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خوراک_بامیه
🥢بادمجان ۳عدد
🥢بامیه ۲۰۰گرم
🥢پیاز یک عدد
🥢آب نصف لیوان
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢گوجه ۵عدد
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوپ_خوشمزه_و_مجلسی
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ 1عدد
🥢آب به مقدار لازم نصف استکان
🥢روغن زیتون نصف استکان
🥢پیاز متوسط1عدد
🥢هویج متوسط1عدد
🥢قارچ300 گرم
🥢آرد2 ق غ
🥢نمک
🥢شیر1 لیوان
به دلخواه موقع خوردن روی چوربا
🥢فلفل سیاه
🥢شوید خرد شده بریرید
🥣طرز تهیه:
سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهیچه_رستورانی
✍مواد لازم:
🥢ماهیچه گوسفندی ۷۵۰گرم
🥢پیاز بزرگ ۳عدد
🥢سیر ۱بوته و چند حبه
🥢پودر کاری ۱ق غ
🥢زردچوبه ۱/۲ق غ.
🥢نمک به میزان لازم
🥢دارچین ۱عدد
🥢زعفران دم کرده۱پیمانه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_یخچالی
✍مواد لازم :
🥢۱ لیتر شیر
🥢یکو نیم لیوان شکر
🥢۱ لیوان آرد
🥢۱ ق غ کره
🥢یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی
🥣طرزتهیه :
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزئین کنین😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃سلام صبح شما بخیر کدبانوها 😍😍
🌱الهی وجودتون سبز
🍃لحظه هاتون بدون غم
🌱صبحتون بی نظیر
🍃در کنار عزیزانتان باشه
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنیر_خامه_ای
✍مواد لازم:
🥢شیر پرچرب محلی ۲لیتر
🥢سرکه سفید ۴ق غ یا نصف استکان (یا به جای سرکه یه کاسه کوچیک ماست ترش بزنید)
🥢نمک به مقدار لازم
🥢کره ۲۵گرم
🥢شیر ۵ تا ۶ق غ
🥣طرزتهیه :
شیر رو بذارید جوش بیاید بعد از اون سرکه رو اصافه کنید و هم بزنید
شیر بریده میشه، حالا توی سبد ابکش کنید
یکم با پشت ملاقه فشار بدید تا آب اضافیش گرفته بشه، بعد بذارید خنک بشه
حالا توی مخلوط کن بریزید و نمک و کره و چند قاشق شیر بزنید و بذارید کامل لطیف بشه😍
اگه دیدید هنوز سفته میتونید چند قاشق شیر دیگه بزنید.
بعد توی یخچال بذارید و بعد که خنک شد استفاده کنید😍
✅اگه پنیر رو برای دسر میخواید استفاده کنید، نمک نزنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c