eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢چهار عدد سیب زمینی متوسط 🥢یه تخم مرغ 🥢چها ق غ آرد 🥢مقداری جعفری 🥢فلفل دلمه ای 🥢پیازچه 🥢نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا 🥣طرزتهیه : همه ی مواد و سلیقه ای میشه کم یا زیاد کردسیب زمینی رو پوست بگیرید برش بزنید و با کمی آب و نمک و زردچوبه بزارید بپزه بعد با گوشتکوب پوره کنید ادویه ها و موادی که نگینی خرد کردید رو به همراه آرد و تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید وبعد توقیف یکبار مصرف ریخته و تو روغن به صورت حلزونی مدل میدیم و اجازه میدیم سرخ بشه یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون سمتش هم سرخ بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی نسبتا درشت و دو حبه سیر و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و سه ق سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز میدیم ،از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم و در دست کمی صاف میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و روی دستمال حوله ای قرار میدیم تا روغن اضافی گرفته بشه.سپس در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز رنده شده رو با کمی روغن روی حرارت قرار میدیم تا پیازها طلایی رنگ بشن سپس یک ق رب گوجه فرنگی و چهار ق رب انار و کمی زردچوبه و فلفل چیلی اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد دو لیوان آب جوش و نصف استکان آبغوره می ریزیم بعد از اینکه یکی دو جوش زد، شامی های سرخ شده رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بهش زمان میدیم تا سس به خوبی جذب شامی ها بشه و جا بیفته. پ.ن..ته دیگ ،سیب زمینی رنده شده ست که با رنده ریز رنده شده و پس از شستن با مقداری روغن و کمی زعفران و نمک کف قابلمه ریخته شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢بادمجان: یک کیلو، 🥢 پیاز: یک عدد، 🥢سیر: ۲ حبه، 🥢 آرد ذرت: 1ق غ، 🥢روغن زیتون: 1ق غ، 🥢 رب انار: 1ق غ، 🥢تخم مرغ: سه عدد، 🥢 نمک و فلفل و زردچوبه 🥣طرزتهیه : برای این کوکو بهتره که از بادمجون دلمه ای استفاده بشه پوستشون رو بکنید و رنده بزنید بهش کمی نمک بزنید و اجازه بدید یک ساعت بمونه در ظرفی ۳ عدد تخم مرغ رو هم بزنید بهش زردچوبه، فلفل، روغن زیتون و مهم ترینش که رب انار هست رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اب بادمجون و یک پیاز رنده رو بگیرید و به همراه سیر رنده و یک غ ق خ ارد ذرت به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید مواد رو داخل دستتون شکل بدید و در روغن داغ سرخ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸هیچ آغازیی زیباتر از سلام 💕و هیچ آرزویی ارزشمند تر از 🌸سلامتی نیست 💕هر دو تقدیم شما عزیزان 🌸روز شما بخیر و نیکی 💕صبحتون بخیر کدبانوها 😍😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما وبیسکوئیت 😍 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم : 🥢5 تخم مرغ 🥢1 قاشق غذاخوری کره 🥢1 قاشق چایخوری آویشن 🥢نصف از قاشق چای خوری چیلی 🥢نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢برنج 2 لیوان 🥢دانه انار 1 لیوان 🥢سینه مرغ 1 عدد 🥢 گشنیز خرد شده نصف لیوان 🥢پیاز 2 عدد 🥢خلال پسته و بادام مقداری 🥢زعفران دم کرده مقداری 🥣طرزتهیه : سینه مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس کنید برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ) در یک ماهیتابه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مناسب یلدا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۱بسته پودر ژله باطعم دلخواه 🥢نصف لیوان آبجوش 🥢۲ق غ پودر ژلاتین 🥢۱ق غ گلوکز مایع 🥣طرزتهیه : پودرژله رو باآبجوش مخلوط کرده.پودرژلاتین هم اضافه میکنیم.حالا نوبت گلوکز هست اونم به مواد اضافه کرده همه رو مخلوط کرده و روی بخار کتری میزاریم تا بنماری و یکدست و روان بشه.قالبهای سیلیکونی رو کمی چرب میکنیم مایه پاستیل رو با قاشق یا هر وسیله ای دیگه داخل قالب ریخته.قالبها رو بمدت بیست دقیقه میزاریم فریزرحسابی سفت میشن.بعد قالب رو درمیارم دستمون رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم که پاستیلا به دست نچسبن بعدم اروم دونه دونه ازقالب خارج میکنیم اولش کمی چسبناکن یکساعت که بزاریمشون یخچال چسبندگیشون از بین میره.دقیقا مثل پاستیلهای اماده میشه.میتونید بجای پودر ژله از نوشابه یا آبمیوه های دلخواهتون استفاده کنید و در اینصورت مقدار پودرژلاتین بیشتری احتیاج داریم.این پاستیلها بمدت یکماه تا یکماه ونیم داخل یخچال و ظرف دربسته قابل نگهدارین بدون اینکه طعم و کیفیتشون تغییری پیدا کنه پ.ن:گلوکز مایع رو لوازم قنادی فروشیا دارن.میتونید داخل پاستیل حذفش کنید اما به پاستیل کش میده عالیتر میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c