3.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قورمه_سبزی_با_رب_گوجه فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چیپس_سرکه_ای_بدون_روغن
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مسقطی_خامه_ای
✍مواد اولیه :
🥢خامه 100 گرم
🥢عرق هل 2 قاشق سوپخوری
🥢آب 1 لیتر
🥢نشاسته 200 گرم
🥢شکر 200 گرم
🥢گلاب نصف پیمانه
🥢پودر پسته 4 قاشق غداخوری
🥣طرزتهیه :
نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند
سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#گوجه_بادمجون
✍مواد لازم:
🥢بادمجون ۴ عدد متوسط
🥢پیاز ۱ عدد متوسط
🥢گوجه فرنگی۴ عدد
🥢سیر ۲ حبه
🥢نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#چلو_گوشت_گردن
برای این غذا باید گردن گوسفندی داشته باشیم که اول از صبح گردن گوسفند رو با یه دونه پیاز و مقداری روچوبه گذاشتم خوب بپزه بعدش که خوب پخت یه دونه پیاز رنده کردم نیمه سرخ کردم بعد گوشت گردنی که از قبل پختم گذاشتم رو پیاز رنده شده مقداری نمک و فلفل زدم و نصف فنجان زعفرون دم کرده و مقداری زیره سیاه بعد در اون گذاشتم که گوشت گردن همراه پیازها سرخ بشه بعد نصف لیوان از اب گوشت ریختم روش درش رو گذاشتم تا همونجور که قشنگ طعم دار میشه با حرارت ملایم ابش هم به خوردش بره و خیلی غلیظ بشه درحدی که ابی نباشه باهاش بعد همراه پلو زعفرونی هویج پخته و لوبیا سبز پخته و سیب زمینی سرخ شده تو فر دورچین و سرو کردم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ترشی_لیمو_فلفلی
سرو ته لیمو رو میگیریم وحلقه حلقه می کنیم وحتما هسته هاش گرفته بشه وگرنه ترشیمون تلخ میشه ردیف به ردیف توی شیشه می چینیم و فلفل قرمز تند نمک کمی هم زردچوبه،وقتی که شیشه پرشد درحد نصف استکان آبلیمو طبیعی می ریزیم روش ودربش رو محکم میبندیم و بمدت دوهفته باید جای گرم بمونه بعد استفاده کنید ....
از این ترشی واشه تزئین مرغ استفاده کنید عالیه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#معجون
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_فوری_و_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ژله_انار_شب_يلدا
✍مواد لازم:
🥢ژله ی الوورا : یک بسته
🥢انار دون شده به میزان لازم
🥢بادکنک:یک عدد
🥣طرزتهیه :
بادکنک را شسته وداخل ان دونه های انار بریزید
ژله ی الوورا را درست کرده وپس از خنک شدن داخل بادکنک ریخته و سر بادکنک رو ببندید تا ژله بیرون نریزه
وداخل یخچال بگذاریدتا سفت شود وپس از سفت شدن
بادکنک رااز روی آن به ارامی جدا کنید و بردارید......ژله ی شما شبیه انار میشه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چلو_گوشت_مجلسی
✍مواد لازم:
🥢گوشت گوسفندی
🥢سیر
🥢پیاز
🥢فلفل دلمه ای
🥢رب گوجه فرنگی
🥢زعفران
🥢نمک،فلفل،زیره
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آموزش_پنیر_پیتزا_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c