9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #همبرگر_خانگی
✍مواد لازم:
🥢 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🥢 پیاز یک عدد
🥢 فلفل سبز یک عدد
🥢 ارد سوخاری دو ق. غ
🥢 نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل دلمه مقداری
پیاز و رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید.
گوشت پیاز و همه ی ادویه ها رو ورز بدین، نیم ساعت بزارین داخل یخچال.
بعد مطابق فیلم با درب شیشه ای قالب بزنید.
برای پخت همبرگر اصلا از روغن استفاده نکنید.
پنیر ورقه ای گودا طعم همبرگر و عالی میکنه میتونید حذفش کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_خورده_شیشه
✍مواد لازم :
🥢ژله سبز ......۲بسته
🥢 آبجوش .....۲لیوان
🥢 شیر .....۳پیمانه
🥢 شکر......نصف پیمانه
🥢 خامه صبحانه......۱پیمانه
🥢 ژلاتین.....۳ق غ خ
🥢 وانیل......نصف ق چ خ
🥢 رنگ سبز.....کمی
🥣طرزتهیه :
ژله سبز روبه همراه دولیوان آبجوش حل کنید خوب هم بزنید تا زرات ژله حل بشن.ظرفی رو چرب کنید ژله روداخلش بریزید و ۳ساعت داخل یخچال تاخوب ببنده...بعداز این مدت ژله رو به مکعب های کوچیک برش بزنید و دوباره داخل یخچال بزارین که آب نشه.
برای مواد پاناکوتا اول شیر وشکر روی حرارت بزارین وقتی جوش اومد خاموش کنید وخامه و وانیل ویه کوچولو رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید.
ژلاتین رو با ۱/۴لیوان آب سردمخلوط کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید وبه باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
ظرف ژله اصلی رو کمی چرب کنید ژله مکعبی روداخلش بریزید و مواد پاناکوتا که کاملا سرد شده رو روش بریزید وبرای ۴تا۵ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب ببنده بعد از این مدت لبه های ژله رو به کمک چاقو دربیارید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ویفر_رنگارنگ
✍موادلازم:
🥢آرد سفید قنادی ۱ پیمانه
🥢 پودر شکر ۱ پیمانه
🥢 پودر شیر خشک ۱ پیمانه
🥢 روغن مایع ۱ و یک چهارم پیمانه
🥢 وانیل ۱ قاشق چایخوری
🥢 نان میکادو ۴ ورق
🔷برای سس کارامل
🥢 شکر ۱ پیمانه
🥢 خامه ۱ پاکت
🥢 کره ۷۵ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ساندویچ_رولی
.
✍مواد لازم:
🥢 نان باگت۱عدد
🥢 کالباس دو ورق
🥢 پنیر خامه ای دو قاشق پر
🥢 خیارشور۴عدد کوچک
🥢 فلفل دلمه ای رنگی دو برش کوچک
.
.
فقط سعی کنید باگت رو کامل پر کنید کهمواد منسجم بشه.
بعد از خالی کردن باگت و پرکردن از مواد یک ساعت حداقل داخل یخچال بذارید و بعد برش بزنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ساندویچ_استیک_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_یلدایی
یک بسته ژله انار رو درست کرده و در قالب ریخته و میگذاریم تا ببنددسپس خارج کرده و در بشقابی بزرگتر ار قالب قرار میدهیم یک انار درشت قرمز رو بصورت نواری پوست میگیریم
به تکه های پنج سانتی قسمت کرده، ذو طرفش رو صاف کرده و بصورت نیم دایره دور ژله چیده و داخل آنرا با انار دان شده پر میکنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی 😉
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ایده_یلدایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
217.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاییز ثانیہ ثانیہ
به آخر می رسد
یادت نرود
این جا کسی هست
کہ بہ اندازه
تمام برگ های رقصان پاییز
برایت آرزوهـاے خوب دارد
آخرین روزهاے
پاییزےتون لبریـــز
از شـــــادی و آرامش🍂
💞سلام صبحتون بخیر کدبانوها 😍 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #املت_سبزیجات
ابتدا پیاز را تفت داده بعد کلم_بروکلی قارچ اسفناج و گوجه_گیلاسی ها را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم
کف ظرف فر را روغنی کرده مواد را داخل آن می ریزیم تخم_مرغ ها را با شیربادام مخلوط کرده و پودرسیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و روی مواد می ریزیم پنیرپیتزا اضافه کرده پنجاه دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم و با جعفری و پیازچه تازه نوش جان می کنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c