eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.9هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
24.9هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 پیاز 🥢 فلفل دلمه ای 🥢 سیر 🥢 گوجه فرنگی 🥢 گوشت چرخ کرده 🥢 نمک،فلفل سیاه،پاپریکا 🥢 ماکارونی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢شیر۲پیمانه 🥢 آب آناناس۱پیمانه 🥢 شکر۲/۳پیمانه 🥢 خامه صبحانه۲۰۰گ 🥢 زرده تخم مرغ۲عدد 🥢 وانیل۱/۴ق چ 🥢 ژله آناناس یک بسته 🥢 پودرژلاتین۳ق غ 🥢 کرمفیل شیر برای تزیین(کرمفیل به صورت آماده در لوازم قنادی ها موجوده) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢6 عدد سیب زمینی متوسط 🥢 نصف لیوان چای خوری روغن نباتی یا روغن زیتون 🥢 گوشت چرخکرده 500 گرم 🥢 1 عدد پیاز بزرگ 🥢 2 حبه سیر 🥢 1 ق چ نمک 🥢 فلفل سیاه. نعناع و آویشن و زیره و 🥢فلفل چیلی 🔷برای سس: 🥢1 فلفل قرمز 🥢 3 عدد فلفل سبز 🥢4 عدد گوجه فرنگی متوسط 🥢 نمک. فلفل سیاه. فلفل قرمز 🥢 نصف لیوان روغن 🥢 مقدار زیادی پنیر چدار برای بالا. سیب زمینی ها را به صورت حلقه خرد کنید نمک و روغن بزنید و بچینید داخل سینی فر بزارید داخل فر به مدت ربع ساعت. گوشت چرخکرده را با سیر و پیاز رنده شده و ادویه ورز بدید بزارید روی سیب زمینی ها کاغذ روغنی بندازید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت با دمای 180 درجه.طبق کلیپ سس را اماده کنید و بریزید روی گوشت پنیر چدار هم اضافه کنید و بزارید داخل فر تا جاییکه سرخ بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 در قابلمه یک قاشق روغن زیتون+یک پیاز که ریز خرد کردید+یک هویج خرد شده دو حبه سیر ریز خرد شده+یک ساقه کرفس خرد شده رو پنج دقیقه تفت بدید تا پیاز نرم بشه بعد فلفل و زردچوبه اضافه کنید.حالا یک لیوان عدس+یک لیوان گوجه فرنگی خرد شده+پنج تا شش لیوان آب+دو قرص عصاره مرغ یا اگر گیاهخوارید عصاره سبزیجات(یا کلا پنج لیوان آب مرغ)اضافه کنید.شعله رو زیاد کنید تا بجوشه و بعد بذارید با شعله ملایم کاملا بپزه و جابیفته.ده دقیقه آخر پخت،سه تا چهار ق غ جعفری خرد شده اضافه کنید و نمک سوپ رو اندازه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 دوتخم مرغ با یه قاشق کوچک وانیل باهمزن پنج دقیقه زدم بعد یکم از نصف لیوان بیشتر شکر اونم پنج دقیقه زدم بعد نصف لیوان شیر نصف روغن اضافه کردم و همزدم فقط,درحد مخلوط کردن بعد یکو نیم لیوان اردو یه قاشق بگین پودر و یه پونس نمک سه بار الک کردم و درسه مرحله به موادم اضافه کردم تو قالبم کاغذ روغنی گذاشتم وموادو ریختم تسترو اول گرم کردم المنت پایین و ۱۸۰درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد که کیک صفت و قشنگ شد المنت بالارو زدم تا بیست دقیقه و بعد بهش سر زدم با خلال چک کردم روشم یه توری داشتم گذاشتم پودر قند الک کردم روش دورشم گاناش یه تکه شکلات رو بنماری کردم دو قاشق شیر بهش اضافه کردم و ریختم روش اماده خوردن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سینه ی مرغ چرخی نپخته ۵۰۰ گرم 🥢 کالباس یا سوسیس نگینی ۱۰۰ گرم 🥢 زرده تخم مرغ ۱ عدد (من نزدم ولی برای چسبندگی میتونید بزنید) 🥢 پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه 🥢 سبزیجات پخته ۱ پیمانه 🥢 زعفران دم کرده ۱ ق غ 🥢 نمک ۱ ق چ 🥢 فلفل سیاه یا قرمز ۱ ق چ 🥢 پودر سیر ۱/۲ ق چ 🥢 پاپریکا ۱ ق چ 🥢 عصاره دود چند قطره به دلخواه 🥢 چیپس کچاپ ۱ بسته همه ی مواد و به غیر ازچیپس کچاپ با هم مخلوط کنید حالا کف ظرف و چرب کنید،از چیپس های خرد شده کف ظرف بریزین مواد و به شکل مثلث فرم بدین و روشو کامل با چیپس کاور کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸چ درجه به مدت حدود ۵۵ دقیقه بپزید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 برای درست کردن پشمک گل رز از قالب استفاده کنید و از دو رنگ پشمک بکار ببرید قشنگ تر و شیک تر میشه وقتی پشمک رو داخل قالب گذاشتید پشمک رو فشار بدید و چندساعتی داخل یخچال بزارید تا بعدا ازهم‌ جدانشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 فلفل دلمه ای نگینی:نصف لیوان 🥢 سوسیس نگینی : نصف لیوان 🥢 تخم مرغ :یک عدد 🥢 نمک یک ق چ 🥢 فلفل، پودر آویشن، پودر پاریکا، پودر 🥢سیر : از هر کدوم نصف ق چ 🥢 پنیر پیتزا :نصف لیوان 🥢 ماست : یک سوم لیوان 🥢 جعفری خورد شده : نصف لیوان 🥢 آب :3 ق غ 🥢 بیکینگ پودر :1 ق چ 🥢 آرد سفید : 2.5لیوان 🔷نکات مهم : آرد بیشتری نزنین تا چسبندگی رو بگیرید خمیر باید چسبنده باشه، موقع کار زیر و روش آرد بپاشین تا نچسبه به دستتون بعدم با حرارت کم دو طرفشو ده دقیقه سرخ کنین مغز پخت بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢نصف لیوان شکر 🥢 نصف لیوان کنجد 🥢 ۲۵ گرم کره 🥢 یک قاشق غذاخوری عسل شکر عسل و کره رو داخل تابه ریختم و اجازه میدیم شکر کامل ذوب بشه وقتی ذوب شد کنجد رو اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه و تمام کف سینی رو چرب کرده و از مایه سوهان با قاشق روی سینی میریزیم و اجازه میدیم خشک بشه تا وقتی داغه این کار رو انجام بدید و با چایی میل کنید بسیار خوشمزه و ترد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢نشاسته گل : یک و نین پ 🥢 شکر : یک‌ و نیم تا دو پ 🥢 آب سرد : یک پ 🥢 آب پرتقال : دو پ 🥢 کره : پنجاه گرم 🥢 رنده پوست پرتقال : دو ق غ مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین . نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم‌ به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین . من‌ظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم‌، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c