8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ته_دیگ_زعفرانی
✍مواد لازم:
🥢 ماست
🥢 روغن مایع
🥢 زعفران
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خورشت_به_آلو
اول از همه گوشت رو با پیاز و فلفل و زردچوبه و روغن تفت دادم، بعد یه قاشق رب گوجه (اختیاری) اضافه کردم تا با هم سرخ بشن. آب اضافه کردم و گذاشتم تا نیم پز بشه. بعد از اون بِه های خرد شده رو با دو قاشق رب انار و یه قاشق شکر و یه کوچولو زعفرون و دارچین اضافه کردم تا کامل بپزه. آخرای پخت بهش آلوها رو اضافه کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ویفر_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ته_چین_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #باقلا_فسنجون
اول پاچ باقلای زرد ولی تازه (مخصوص شمالیا ک نیاز به خیس کردن نداره)
یا باقلا کشاورزی یا لوبیا چیتی روخیس کنید بعد با دوتا پیاز بزارید بپزه پخت نمک بزنید.
گردو رو به روش فسنجون بپزید رب انار و الوچه بزنید زیاد نزنید این غذا نباید ترش باشه خوبه ک رب انارتون اگه ترشه رب الوچه ی ملس بزنید یا برعکس.خوب جا افتاد باقلای پخته شده رو بهش اضافه کنید پیازهارو خوب له کنید و به مواد اضافه کنید فلفل سیاه (ما یه کم تند دوست داریم) و نمکش رو اندازه کنی بزارید جا بیافته.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شام_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیتزا_خونگی
🥢گوشت چرخ کرده با سینه مرغ 400گرم
🥢 قارچ ۴۰۰ گرم
🥢 پیاز یک عدد کوچیک
🥢 سوسیس معمولی یا بلغاری 3 عدد
🥢 فلفل دلمه ای یک عدد متوسط
🥢 روغن و ادویه پیتزا شامل پودر سیر 🥢فلفل سیاه پاپریکا و پولبیبر و آویشن به مقدار لازم
🥢 رب یک قاشق غذاخوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ساندویچ_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تاس_کباب
✍مواد لازم:
🥢 ۳۰۰ گرم راسته گوساله یا گوسفندی
🥢 ۱ قاشق روغن
🥢 ۱ دونه پیاز درشت
🥢 ۱ دونه بِه یا سیب
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 ۱ دونه زردک(هویج زرد یا نارنجی)
🥢 ۱ دونه سیب زمینی درشت
🥢 ۶.۷ تا دونه گوجه خشک
🥢 ۱ مشت آلو خورشتی
🥢 زعفران،زردچوبه،گرد لیمو،سماق
🥢 نیم لیتر آب جوش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #عصاره_گوشت
گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید
¼پیاز
۱حبه سیر
و باقی موند گوشت هارو بریزید
در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید
و در شیشه رو محکم ببندید
داخل قابلمهی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه
(تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید)
بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س
درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص
داد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو😍😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #بورک_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی_سیب_زمینی
🥢سیب زمینی آبپز ۴ عدد
🥢 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
🥢 نمک وفلفل به میزان لازم
🥢 سوسیس دوعدد
🥢 پیازچه ۲قاشق غذاخوری
🥢 آب ولرم یک لیوان
🥢 آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c