🍔 #ساندویچ_کلاسیک_ایتالیایی
🥢1 عدد نان ساندویچ
🥢 ½ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
🥢 150 گرم ژامبون گوشت یا بوقلمون
100 گرم پپرونی
🥢 ¼ عدد پیاز کوچک
🥢 1 عدد فلفل دلمه خرد شده
🥢 1 قاشق غذاخوری سس ایتالیایی
🥢 4 عدد پنیر ورقه ای
🥢 150 گرم ژامبون مارتادلا
🥢 3 عدد گوجه فرنگی
🥢 1 مشت روکولا
🥢 به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
🥣دستور تهیه:
ترجیحا از نان ساندویچی فرانسوی استفاده کنید که نیازی نباشه خمیر نان خالی بشه نان باید بافت سفتی داشته باشه. نان های ساندویچی صنعتی معمولا بافت خوبی دارند می تونید از نان ساندویچی جو هم استفاده کنید.
با یک چاقوی مخصوص نان که دنده دار هست نان رو کامل از وسط برش بزنید.
یک کاغذ ساندویچ یا کاغذ شیرینی پزی زیر نان بگذارید و سس ایتالیایی و سرکه بالزامیک رو توی نان بریزید.
اول ورقه های پنیر رو روی نان بذارید میتونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید سپس ورقه های ژامبون و مارتادلا و پپرونی رو بچینید برای اینکه داخل ساندویچ ژامبون ها چین دار قرار بگیره بهتره موقع خرید ژامبون درخواست کنید در نازک ترین حالت براتون ژامبون رو برش بزنند، ژامبون های ورقه ای آماده معمولا ضخیم هستند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #نخود_پلو_با_مرغ_زعفرانی
🥢ران مرغ: ۴ عدد
🥢 پیاز: ۱ عدد
🥢 نخود فرنگی: ۲۰۰ گرم
🥢 شوید خشک: ۴ ق غذاخوری
🥢 ادویه مرغ
🥢 پودر سیر
🥢 پودر گوجه
🥢 فلفل پاپریکا
برای سرخ کردن مرغها از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم ...
لابلای پلو دارچین زدم و شوید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خوراک_دل_مرغ
دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما
پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه
سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلوا_دورنگ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کلم_پلو
🥢کلم ۱ عدد
🥢 برنج ۵ پیمانه
🥢 شوید خشک ١ پیمانه
🥢 پیاز ۲ عدد
🥢 چرخکرده ۴۰۰گرم
🥢 زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم
🥢 من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم
🥣طرز تهیه:
کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد
بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم
یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم
یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم
بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #چلو_گوشت
✍مواد لازم:
🥢 گوشت گوسفندی : ماهیچه یا ران ۴ عدد
🥢 پیاز : دو عدد متوسط
🥢 سیر : ۴ حبه
🥢 رب گوجه : یه قاشق غذاخوری
🥢ادویه : نمک ، زرد چوبه ، فلفل قرمز
🥢 چوب دارچین و دو عدد هل
🥢 زعفرون دمکرده
🥢 زرشک
🥣طرز تهیه :
پیاز نگینی خرد شده رو تو روغن تفت میدیم کمی که سبک شد تیکه های گوشت رو اضافه میکنیم و در حدی که رنگ گوشت عوض شه تفت میدیم بعد ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه
چوب دارچین و هل هم اضافه میکنیم اندازه سه لیوان آب جوش میریزیم و ۳ ساعت میذاریم با شعله ملایم تا گوشت مغز پخت بشه
بعد نمک و زعفرون دمکرده اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا حسابی جابیفته
یکی دوکفگیر از برنج دمکشیده رو زعفرونی میکنیم و با زرشک که تو کره و یه قاشق روغن تفت دادیم مخلوط میکنیم و برای تزیین روی چلو گوشت ازش استفاده میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️سلام و درود، صبحتون زیبا#کدبانوها😍
🌻به اعتقاد من صبحها به خودیِ خود صبح نیستند
🌹باید دلیلی برایِ آغاز باشد
🌷باید انگیزه و هدفی، این ثانیههایِ مبهم را
🌻به سمتِ صبح شدن، هُل بدهد...
🌹صبح، دلیل میخواهد جانم...
🌷گاهی یک هدف میشود دلیلِ تو...
🌻گاهی یک اتفاقِ مبارک و گاهی هم یک آدمِ خوب
🌹و من هر سه را برای ثانیههایِ ارزشمندتان آرزو میکنم
🌷هر لحظهتان، به زیباییِ صبح...
🌻صبحی که از همان ابتدایش،
🌹با هزاران امید و انرژی و انگیزه آغاز شود،...
🌷که روزتان را ضمانت کند...
🌻که واقعاً "صبح" باشد.
🌹خدایاشکرت برای دیدن طلوعی دوباره🙏
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
878.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽
🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین
استوار گامهای تو پیچیده! 🌼🍃
🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید!
اشارهی سرانگشتان توست، 🌼🍃
🍃🌸 که نبض زندگی را
جاری کرده است! 🌼🍃
🍃🌸 فقط می ماند قلب من
چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃
🍃🌸 یک قطره کافیست!
فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃
🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊
🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رول_پنیری
🥢اسفناج ۲۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۴ عدد
🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه دلخواه
🥢 ارد ۲ ق غ
🥢 پنیر خامه ای ۵۰ گرم
🥢 سس مایونز ۱ ق غ
🥢 مغز گردو به دلخواه
🔷 نیم ساعت رول تو یخچال استراحت کنه و با چاقوی اره ای برش بدین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_اسفناج
✍مواد لازم:
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 اسفناج خردشده ۳۰۰ گرم
🥢 روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک و فلفل به میزان دلخواه
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را با روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس اسفناج های خردشده را داخل این مخلوط بریزید و آرام آن را هم بزنید تا اسفناج ها آب نیندازند. تابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید و این مواد را داخل آن بریزید. حدود ۱۵ ۱۰ دقیقه در تابه را ببندید و اجازه دهید این املت مدیترانه ای روی حرارت ملایم بپزد و پف کند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکو_سبزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سوپ_جوپرک
اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c