🍔 #شکلات_پاستیلی
🥢شکلات تخته ایی سفید 150 گرم.
🥢ژله رنگ قرمز 1 بسته.
🥢گلوکز یا عسل 2 قاشق غذاخوری.
🥢آب معمولی 1/3 لیوان.
🥢رنگ ژله ای سبز کمی.
ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنین، بعد با کمک خلال دندون داخل قالب های کوچیک شکلات رو طرح میاندازیم سپس مابقی شکلات رو با کمی رنگ سبز مخلوط کرده و داخل قالبها رو پر میکنیم، بعد از دو دقیقه قالب رو روی صفحه مشبک برگردونین تا شکلات اضافه خارج شه و فقط کف و اطراف قالب ها شکلات باشه بعد با کاردک روی قالب رو تمیز کنین تا در پایان کار لبه های شکلات تمیز در بیاد.
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارین تا شکلات سفت شه.
بهتره این مرحله رو دو بار تکرار کنین.
در این فاصله پاستیل رو آماده کنین.
پودر ژله رو با آب مخلوط کرده روی حرارت بن ماری میکنیم وقتی کاملا ذرات ژله حل شد، گلوکز یا عسل رو بهش اضافه می کنیم وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و میذاریم خنک شه، سپس داخل قالب ها رو باهاشون پر میکنیم، بعد از چند دقیقه که پاستیل بست، مابقی شکلات ها رو روی پاستیل ها میریزیم و میذاریم دو ساعت تو یخچال تا کاملا سفت شه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خورشت_مرغ_ترش
✍مواد لازم:
🥢 سبزی محلی یا جعفری با گشنیز ۵۰۰ گرم
🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥢 آبلیمو به مقدار لازم
🥢 لپه ۱ پیمانه
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 مرغ ۱/۲ عدد
🥣 طرز تهیه:
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه میریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه میکنیم. تخممرغها را هم زده به مخلوط مرغ میافزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.
سایر نکات
این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ناگت_مرغ
🥢 ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ
🥢 ۲ ق غ آرد
🥢 ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ
🥢 ۳ الی ۴ ق غ روغن
🥢 نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و 🥢زیره و کاری ۱ ق چ
🥢 ۲ حبه سیر
سینه مرغ و نمک و فلفل سیاه و چیلی و آویشن و زیره و کاری و آرد سفید و سیر و روغن و سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و قشنگ مخلوط میکنیم دستمان را ابتدا داخل اب میزنیم و مطابق فیلم شکل میدهیم نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و در ۳ ق غ آرد سفید سپس ۲ عدد تخم مرغ و نمک و بعد در پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم( میتوانید درست کنید و قبل سرخ کردن داخل فریزر نگهداری کنید برای چندماه)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوفته_مرغ
🥢مرغ چرخ کرده حدود ۲۰۰ گرم
🥢 برنج پخته شده نصف پیمانه سرخالی
🥢 لپه پخته شده ۱/۴ پیمانه
🥢 ترخون ۲ قاشق غ
🥢 شوید ۲ قاشق غ
🥢 مرزه ۱ قاشق غ
🥢 نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
🔷برای سس:
🥢 پیاز نگینی یا خلالی شده ۱ عدد متوسط
🥢 رب گوجه
🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
🥢 آب مقداری که ۲/۳ کوفته داخلش قرار بگیره.
پیاز رو تفت بدین طلایی که شد بهش زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدین بعد بهش رب و فلفل سیاه اضافه کنید تفت بدین و در آخر هم آب و نمک بریزین و بذارین جوش بیاد
اگه خیلی خیلی زیاد ورز بدین کوفته هاتون سفت میشه(به اندازه ورز بدین )برای کوفته مرغ ۲ تا ۳ دقیقه کافیه
موقع گرد کردن کوفته ها اگه دستکش ندارین حتما دستتون رو اول مرطوب کنین بعد از مواد بردارین و تو دستتون بهش فرم بدین
کوفته ها رو وقتی سس بجوش اومد بهش اضافه کنید مثل من تو کلیپ
در قابلمه هم نیمه بذارید.
من ۱۰ دقیقه ی اول درب رو نیمه گذاشتم و بعد درب رو کامل گذاشتم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گذاشتم تا کامل بپزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خوشمزه_ترین_شام
🥢400گرم گوشت گاو چرخ شده
🥢 1 پیاز
🥢 2 حبه سیر
🥢 1 تخم مرغ
🥢 1 قاشق غذاخوری آرد
🥢 4 قاشق غذاخوری روغن
🥢 جعفری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز آسیاب شده
🥢 180 درجه اجاق گاز 20 دقیقه
🥢 4 عدد سیب زمینی
🥢 کره 50 گرم
🥢 1/2 فنجان شیر
🥢 50 گرم پنیر رنده شده
🥢 نمک ، جوز هندی
🥢 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢 2 لیوان (300 میلی لیتر آب)
🥢 1/2 قاشق چایخوری نمک
🥢 پنیر چدار رنده شده شوید
200 درجه اجاق گاز 25 دقیقه
طعمش معرکه میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ماکارونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوبیده_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
امـــروز در آهنگ صبح
شعری باید گفت :
پر از طلوع...
قصه ای باید گفت :
پراز هـیجان
و ترانه ای باید خواند :
پر از پرواز...
سلام دوستان
صبح زیبای سه شنبه
دی ماهتون بی نظیر 🌱
☀️صبحتون بخیر #کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
878.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽
🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین
استوار گامهای تو پیچیده! 🌼🍃
🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید!
اشارهی سرانگشتان توست، 🌼🍃
🍃🌸 که نبض زندگی را
جاری کرده است! 🌼🍃
🍃🌸 فقط می ماند قلب من
چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃
🍃🌸 یک قطره کافیست!
فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃
🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊
🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #املت_اسپانیایی
🥢تخم مرغ :2 عدد
🥢 قارچ :2 عدد
🥢 کره :25 گرم
🥢 فلفل :یک دوم قاشق چایخوری
🥢 فلفل دلمه :یک دوم
🥢 گوجه فرنگی :یک عدد متوسط
🥢 ژامبون گوشت یا مرغ :یک ورق
🥢 نمک :یک دوم قاشق چای
تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #قارچ_سیب_زمینی_سوخاری
✍مواد لازم:
🥢 تردیلا
🥢 کنجد
🥢 قارچ
🥢 سیب زمینی
🥢 ماءالشعیر تلخ :یک لیوان
🥢 آرد : یک لیوان
🥢 پارپریکا، پول بیبر
🥢 پودر سیر و پودر پیاز
🥢 نمک و فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پنیر_خونگی
🥢 شیر
🥢 سرکه سفید
🔹 برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه
🔹 شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه
🔹 از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده
کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه
🔹 قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه
🔷داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید
🔷موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم
سنگین بزارید روش
🔹 سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره
🔷بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد
استفاده کنین
🔷پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c