🍔 #املت_گوشت_و_تخم_مرغ
✍مواد لازم:
🥢 گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ زده شده=۵ عدد
🥢 نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
🥢کره=۲ قاشق غذاخوری
🥢 روغن=۲ قاشق غذاخوری
🥢 فلفل و زردچوبه=کمی
🥣طرزتهیه
۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه میکنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
۴. تخم مرغهای زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا تخم مرغها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغها درست شوند به هم زدن ادامه میدهیم.
۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو میکنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سوپ_کدو_حلوایی
یدونه پیاز درشت رو توی ۱ ق غ خ روغن سویا تفت دادم، پیازا که شیشه ای شدن بهش یدونه کدو حلوایی کوچیک رو که قطعه قطعه کرده بودم بعلاوه ۱ عدد هویچ حلقه شده و ۱ عدد سیبزمینی بزرگ که مکعبی خورد کرده بودم رو به پیازا اضافه کرده بهش نمک فلفل سیاه و عصاره مرغ اضافه مردم و سپس تقریبا ۲ الی ۳ لیوان بهش آب جوش (در صورت تمایل میتونین اب مرغ اضافه کنید که عالیتر هم میشه) و میذاریم تقریبا به مدت ۳۰ دقیقه بپزه تا زمانی که تمامی سبزیجاتمون پخت. سپس تقریبا ۲ ق غ خ خامه رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی سوپ رو خوب پوره کرده و دوباره روی شعله قرار میدیم تا کاملا جا بیاد و به غلظت مورد نظر برسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_کره_ای
🥢فیله مرغ ۵۰۰ گرم
🥢 قارچ به تعداد فیله
🥢پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
🥢 کره ۵۰ گرم
🥢 زعفرون دمکرده ۴ ق غ
🥢 نمک ۲ ق م
🥢 فلفل سیاه ، پاپریکا دودی
🥢پولبیبر هرکدام ۱ ق چ
🔹 نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه
🔹 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #فینگر_فود
🥢کدو سبز - 2 قطعه
🥢پنیر - 100 گرم
🥢 تخم مرغ - 2 قطعه
🥢آرد سوخاری - 100 گرم
🥢 آرد - 2-3 قاشق غذاخوری
🥢 نمک - 1 قاشق چایخوری
🥢 پاپریکا - 0.5 قاشق چایخوری
🥢 فلفل سیاه - 0.5 قاشق چایخوری
🥢 سیر خشک - 0.5 قاشق چایخوری
🔷برای سس:
🥢 سیر
🥢 شوید
🥢خامه صبحانه
🥢سس مایونز
کدوها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش دهید. نمک را اضافه کنید و کنار بگذارید تا آب آن خارج شودآرد سوخاری را با ادویه ها ترکیب کنید ، پنیر را رنده کنیدتخم مرغ را در ظرف دیگری کمی هم بزنیدکدو سبز را داخل پلاستیک بریزید ، آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا آرد به طور یکنواخت کدو سبز را بپوشاندبعد ، کدو سبز را در یک تخم مرغ و در مخلوط پودر سوخاری بریزید ، داخل سینی فر بچینیددر دمای 180 درجه بپزید • 30 دقیقه.تا طلایی شود با سس مورد علاقه من سرو کنید! ترکیب خامه: خامه + سس مایونز + سیر + شوید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ماهی_سوخاری
🥢فیله ماهی ۶ تکه
🥢 نان ۶ عدد
🥢 ارد ۲ پیمانه
🥢 تخم مرغ ۳ عدد
🥢 پانکو ۲ پیمانه
🥢 نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز وپاپریکا و پودر پیاز هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
🥢 سس تند ۲ قاشق غذا خوری
🔷مواد سس:
🥢مایونز کم چرب ۲ قاشق
🥢 ماست ۱ قاشق غذا خوری
🥢 نصف پیاز قرمز
🥢خیار شور ۱ عدد
🥢 فلفل تند ۴ عدد ریز
🥢سیر کمی
🥢نمک و فلفل سیاه
🥢 لیمو نصف
ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پلو_تن_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢 تن ماهی
🥢پیاز داغ
🥢سیر سه حبه
🥢 شوید خشک
🔷ادویه ها
🥢نمک،زردچوبه،فلفل،پودر گوجه،زیره سبز،پاپریکا،زنجبیل،پاپریکا
همه به مقدار لازم فقط پودر گوجه دو ق سوپ خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سالاد_پاستا_با_سبزيجات
🥣طرز تهيه:
حدود سيصد گرم پاستا ( #ماكاروني فرمي)رو آبكش كنيد. سه تا چهار ليوان بروكلي بدون ساقه رو هم پنج دقيقه در آب و نمك بجوشونيد و آبكش كنيد. در يك كاسه اين مواد رو مخلوط كنيد:پاستا+بروكلي+يك ليوان ذرت پخته يا كنسروي+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+دو ق غ پياز قرمز ريز خرد شده+حدود يك ليوان برگ اسفناج خرد شده+حدود يك سوم ليوان بادام پرك يا مغز تخمه آفتابگردان براي سس:يك ليوان ماست خامه اي+دو ق مايونز+دو ق غ آبليمو تازه+نصف ق مرباخوري رنده پوست ليمو+نمك و فلفل سس رو به سالاد اضافه و سرو كنيد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_قابلمه_ای
✍مواد لازم :
🥢 آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.)
🥢 شکر ۶ ق غ
🥢 بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر
🥢 گلاب ۴ ق غ
🥢 آب که گرم باشه ۶ ق غ
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.)
🥢 زعفران مقداری
🥢کره آب شده ۳ ق غ
🔹 حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه.
🔹 بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه.
🔹 تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی_توپی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دمی_مرغ_و_نخود_فرنگی
✍مواد لازم:
🥢 مرغ ۲۰۰ گرم
🥢 نخود فرنگی یه قوطی
🥢 برنج ۴۰۰ گرم
🥢 نمک
🥢 فلفل
🥢 پاپریکا
🥢 کاری
🥢 پودر سیر
🥢 شوید به میزان دلخواه
🥢 پیازمتوسط
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ماهی_شکم_پر
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_رولی
🥢رنگ زرد ژله آناناس
🥢رنگ بنفش انگور
🥢رنگ سبز لیمو و نعنا
🥢قرمز هم ژله آلبالو
یک بسته ژله رو با یک لیوان آبجوش رو بخار کتری حل کنید تا شفاف بشه بعد یک عدد بستنی لیوانی و بریزید توش و با قاشق در حدی هم بزنید که کف بستنی از بین نره و بستنی آب بشه قاشق رو تا ته ظرف نبرید و از ته هم نزنید. بعد بریزید تو سینی 30 *40 که کف اونو سلفون کشیدید و به مدت نیم ساعت بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره سپس نوارهای دو سانتی برش بزنید.
👈ژله ای که موقع رول کردن ترک میخوره ضخامت زیاده موقع رول کردن ژله رو مثل لاستیک نکشید اونم باعث ترک خوردن میشه. بیشتر از 45 دقیقه هم نزارید بمونه که خیلی سفت میشه و باعث ترک خوردنه
از شیر بجای بستنی استفاده نکنید که دو رنگ نمیشه.
برای هر ژله از یک سلفون جدا استفاده کنید و روی همون سلفون قبلی رنگ بعدی رو نریزید که ژله به سینی میچسبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c