🍔 #نون_خامه_ای
🥢تخم مرغ ۴عدد
🥢 شکر ۱ق.غ
🥢آرد ۱۳۰گرم
🥢نمک یک پنس
🥢کره ۱۱۳گرم
🥢آب یک پیمانه
🥢 وانیل نصف ق.چ
کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه)
خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید.
خمیر و بریزید تو قیف و با ماسور ه ساده یا طرحدار پایپ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رول_گوشتی
🥣طرزتهیه :
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنی
🔹 برای سس این رول:
1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_موزی
🥢تخم مرغ: ۱عدد
🥢 وانیل: یک چهارم ق.چ
🥢 شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
🥢 روغن مایع: ۵ق.غ
🥢شیر: دو سوم پیمانه
🥢 آرد قنادی: یک و نیم پیمانه
🥢 بکینگ پودر: ۱ق.چ استاندارد قنادی
🥢مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست)
🥢 موز: به تعداد لازم
🥢 شکر قهوه ای یا سفید: ۴ق.غ
🥢کره: ۱ق.غ
🥢آب: ۲ق.غ
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلیم_بادمجون
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کوفته_لپه_یزدی
✍موادلازم:
🥢سبزی معطر: ۳۵۰ گرم
🥢 کشمش: نصف پیمانه
🥢 سیب زمینی
🥢لپه: ۳۵۰ گرم
🥢 زرشک: یک پیمانه
🥢 پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
🥢 تخم مرغ خام: ۴ عدد
🥢 تخم مرغ پخته: ۵ عدد
🥢 گوشت چرخ کرده: یک کیلو
🥢 نمک و ادویه: مقداری
🥢رب گوجه: ۲ قاشق سوپخوری
🥣طرز تهیه:
ابتدا لپه را می پزیم و آبکش میکنیم.
سپس سیب زمینی ها را پخته و پوست آنها را می کنیم، رنده می کنیم و به لپه ها اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه، نصف پیاز داغ موجود، تخم مرغ و زرشک را که از قبل خیسانده و آبکش کرده ایم، با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و مانند کوفته تبریزی به دور تخم مرغ های آبپز که پوست کنده ایم گلوله کرده و کوفته بزرگی درست میکنیم.
بقیه پیاز سرخ شده را درون ماهیتابه بزرگی ریخته و رب گوجه رنگی، نمک، ادویه و هر چاشنی که دوست داشتیم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
سپس دو لیوان آب افزوده میگذاریم جوش بیاید سپس کوفته ها را درون قابلمه چیده مانند بقیه کوفته ها میگذاریم پخته شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کلوچه_کنجدی
🥢تخم مرغ یک عدد
🥢 آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین)
🥢 شکر نصف لیوان
🥢 روغن مایع یک سوم لیوان
🥢 شیر بک سوم لیوان
🥢 گلاب سه قاشق
🥢 وانیل نوک قاشق چای خوری
🥢 بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
🥢 کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین)
🥢 زعفران به دلخواه
🥢 پودرکاکائو به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی
✍مواد لازم:
🥢 آب گرم:۱فنجان
🥢شیر گرم:۱فنجان
🥢روغن:۱فنجان
🥢شکر ریز: ۲ق.غ
🥢مخمر تازه:۴قاشق مرباخوری
🥢آرد:۶فنجان
🥢پنیر خامه ای:۱فنجان(پنیر دیگه هم خواستید میتونید جایگزین کنید)
🥢 پنیر چدار:۱ فنجان
🥢جعفری
🥢نمک
🔷پ.ن: بهتره مواد خمیر هم دما باشن(شیر،آب روغن)
🔷پ.ن:مواد داخلش اختیاریه میتونید عوضش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_مداد_رنگی
برای بدنه مداد : ژله با طعم دلخواهتونو انتخاب میکنین، با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر مخلوط میکنید. اونها رو تو قالب استوانه ای شکل (من از نمکدون استفاده کردم) میریزید و میزارید یخچال که ببنده.
برای قسمت سر مداد : برای نوک رنگی مداد کمی از ژله رو تو قالب مخروطی شکل میریزید میزارید یخچال، نیم بند که شد ژله هلو رو با آب جوش و شیر آماده میکنید و برای قسمت چوبش میریزید داخل قالب.
بعد از اینکه ژله هامون بست هر دو رو از قالب خارج میکنیم، کمی سر استوانه رو خیس میکنیم و هر دو ژله رو به هم میچسبونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سالاد_پاستا_با_کلم
✍موادلازم:
🥢 ماکارونی ریز
🥢ذرت
🥢 کلم
🥢خیارشور
🥢 شوید
🥢سیر
🥢 سینه مرغ پخته وریش ریش شده
🥢 نمک فلفل بمقدارلازم
میتونیدبجای مرغ ازژامبون هم استفاده کنیدیاکلا حذف کنید هم مشکلی نیست
برای سس ازماست وسس مایونزبطورمساوی مخلوط کنید نمک فلفل وسیر بهش بزنیدبعدبابقیه موادمخلوط کرده ونوش جان کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
804.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❄️ســــــــــلام
✨صبح پنج شنبه
❄️زمستانی تون بخیر#کدبانوها
✨روزتون پـر از زیبـایی
❄️همراه با حس خوب زندگی
🌼🍃♥️♥
♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دسر_خامه_توت_فرنگی
✍مواد لازم :
🥢 بیسکوییت پتی بور 200 گرم
🥢 خامه قنادی 250 گرم
🥢 پنیر ماسکارپونه 100 گرم
(این پنیر مخصوص کیک و شیرینی و دسر هست)آنچنان شور نیست
🥢میوه هرچی که دوس دارین
🥢چندبرگ نعناع
🥢نایلون زیپی
🥢وردنه
🥢لیوان مخصوص دسر
قیف
🥢ماسوره شکوفه بزرگ
🥣طرز تهیه :
اول از همه خامه و پنیر رو با همزن دستی 2 دقیقه با دور تند زده تا فرم بگیره و سفت بشه بعد یک ربع میزاریم یخچال(من مارک پنیر و خامه رو براتون گذاشتم تا راحت پیدا کنین ، تبلیغ نیست اصلا)
بعد بیسکوییت هامون رو داخل پلاستیک زیپی ریخته و بعد درشو محکم میبدیم و با وردنه پودرش میکنیم
هرمقدار که دوس دارین پودرش کنین.
بعد خاممون رو از یخچال دراورده و داخل قیف میریزیم و لیوان دسرمون رو ورداشته ، اول پودر بیسکوییت میریزیم و بعد خامه و دوباره بیسکوییت و خامه(قابل توجه که این بین تکه های میوه هم حتما میتونین بزارین)
سر اخر هم خامه ریخته و یکم روشو پودر بیسکوییت میپاشیم و یدونه توت فرنگی(میوه) میزاریم روش و با برگ نعناع تزیین میکنیم.
این دسر بهتره داخل یخچال نگهداری بشه.
این مقدار مواد 2 تا لیوان(همین سایزی) دسر میده بهتون.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c