10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی
✍مواد لازم:
🥢 آب گرم:۱فنجان
🥢شیر گرم:۱فنجان
🥢روغن:۱فنجان
🥢شکر ریز: ۲ق.غ
🥢مخمر تازه:۴قاشق مرباخوری
🥢آرد:۶فنجان
🥢پنیر خامه ای:۱فنجان(پنیر دیگه هم خواستید میتونید جایگزین کنید)
🥢 پنیر چدار:۱ فنجان
🥢جعفری
🥢نمک
🔷پ.ن: بهتره مواد خمیر هم دما باشن(شیر،آب روغن)
🔷پ.ن:مواد داخلش اختیاریه میتونید عوضش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_مداد_رنگی
برای بدنه مداد : ژله با طعم دلخواهتونو انتخاب میکنین، با یک لیوان آب جوش و یک لیوان شیر مخلوط میکنید. اونها رو تو قالب استوانه ای شکل (من از نمکدون استفاده کردم) میریزید و میزارید یخچال که ببنده.
برای قسمت سر مداد : برای نوک رنگی مداد کمی از ژله رو تو قالب مخروطی شکل میریزید میزارید یخچال، نیم بند که شد ژله هلو رو با آب جوش و شیر آماده میکنید و برای قسمت چوبش میریزید داخل قالب.
بعد از اینکه ژله هامون بست هر دو رو از قالب خارج میکنیم، کمی سر استوانه رو خیس میکنیم و هر دو ژله رو به هم میچسبونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سالاد_پاستا_با_کلم
✍موادلازم:
🥢 ماکارونی ریز
🥢ذرت
🥢 کلم
🥢خیارشور
🥢 شوید
🥢سیر
🥢 سینه مرغ پخته وریش ریش شده
🥢 نمک فلفل بمقدارلازم
میتونیدبجای مرغ ازژامبون هم استفاده کنیدیاکلا حذف کنید هم مشکلی نیست
برای سس ازماست وسس مایونزبطورمساوی مخلوط کنید نمک فلفل وسیر بهش بزنیدبعدبابقیه موادمخلوط کرده ونوش جان کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
804.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❄️ســــــــــلام
✨صبح پنج شنبه
❄️زمستانی تون بخیر#کدبانوها
✨روزتون پـر از زیبـایی
❄️همراه با حس خوب زندگی
🌼🍃♥️♥
♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دسر_خامه_توت_فرنگی
✍مواد لازم :
🥢 بیسکوییت پتی بور 200 گرم
🥢 خامه قنادی 250 گرم
🥢 پنیر ماسکارپونه 100 گرم
(این پنیر مخصوص کیک و شیرینی و دسر هست)آنچنان شور نیست
🥢میوه هرچی که دوس دارین
🥢چندبرگ نعناع
🥢نایلون زیپی
🥢وردنه
🥢لیوان مخصوص دسر
قیف
🥢ماسوره شکوفه بزرگ
🥣طرز تهیه :
اول از همه خامه و پنیر رو با همزن دستی 2 دقیقه با دور تند زده تا فرم بگیره و سفت بشه بعد یک ربع میزاریم یخچال(من مارک پنیر و خامه رو براتون گذاشتم تا راحت پیدا کنین ، تبلیغ نیست اصلا)
بعد بیسکوییت هامون رو داخل پلاستیک زیپی ریخته و بعد درشو محکم میبدیم و با وردنه پودرش میکنیم
هرمقدار که دوس دارین پودرش کنین.
بعد خاممون رو از یخچال دراورده و داخل قیف میریزیم و لیوان دسرمون رو ورداشته ، اول پودر بیسکوییت میریزیم و بعد خامه و دوباره بیسکوییت و خامه(قابل توجه که این بین تکه های میوه هم حتما میتونین بزارین)
سر اخر هم خامه ریخته و یکم روشو پودر بیسکوییت میپاشیم و یدونه توت فرنگی(میوه) میزاریم روش و با برگ نعناع تزیین میکنیم.
این دسر بهتره داخل یخچال نگهداری بشه.
این مقدار مواد 2 تا لیوان(همین سایزی) دسر میده بهتون.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خوراک_مرغ_انگشتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #فلافل
نخود ۳۰۰ گرم، جعفری تازه ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، سير ۶ حبه، تخم مرغ ۱ عدد، آرد نخودچی 2 ق غ،روغن، بکینگ پودر 1 ق چ، پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک
🔹 نخود ها را داخل آب سرد 24 ساعت خیس می کنیم و چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود، سیر، پیاز و جعفري میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دوپیازه_میگو
حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم:
زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون
🔷به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال
🥢۳ عدد پیاز
🥢 ۲ اره سیر
🥢 رب گوجه فرنگی
🥢 مقداری آب داغ
🥢 سیب زمینی
🥢 برنج
اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه،
پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه
تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببرید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کتلت_شیرازی
🥢4 ، 5 عدد سیب زمینی
🥢 1.5 لیوان آرد سوخاری
🥢 1 عدد تخم مرغ
🥢 مقداری جعفری
🥢1 قاشق مرباخوری نمک
🥢 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
🥢 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
🥢 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
🥢 به دلخواه 1 ، 2 حبه سیر درشت
🥢 روغن مایع برای سرخ کردن
🔹 ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید.وقتی کمی سرد شد له کنید و داخل ظرفی بریزید و بقیه مواد را اضافه کرده ورز بدید. از مواد اندازه گردو بردارید و هر شکلی دوست دارید بدید و داخل روغن سرخ کنید. میتوانید قبل از سرخ کردن کوفته ها را در سفیده تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید(آرد سوخاری و تخم مرغی که در مواد لازم گفته شده داخل مواد اضافه میشود و این آرد سوخاری و سفیده تخم مرغ جدا است .در اینجا کوفته ها بدون آرد سوخاری درست شده)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خوراک_مرغ_سبزیجات
🥢مرغ مکعبی خرد شده
🥢 فلفل دلمه چهاررنگ،قرمز،نارنجی،زرد،سبز
🥢قارچ
🥢 پیازخرد شده
🥢 کدوحلقه شده
🥢 بادمجون حلقه شده سرخ شده
سیبزمینی خرد شده وسرخ شده
فلفل،نمک،زرچوبه،آویشن،رب
ابتدا مرغ راباآبلیمووپیازخردشده وپودر سیر مزه دارمیکنیم وچند ساعت استراحت میدهیم
بعد درون ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم تاآب بندازد وبپزد
بعدفلفل دلمه راسرخ میکنیم
بعدقارچ را تاآب بندازه وبپزه
بعدپیاز راسرخ میکنیم زرچوه،نمک،فلفل سیاه،آویشن،کمی رب میزنیم تاحسابی خوشرنگ شود،بعدمرغ،کدو،فلفل دلمه،قارچ را به آن اضافه میکنیم با خیار شور وپیازو جعفری وی سس آتشین نوووش جان میکنیم امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رولت_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢 ۶۰۰ گرم سیب زمینی
🥢 ۲ عدد تخم مرغ
🥢 فلفل سیاه
🥢 نمک
🥢 جعفری
🥢۲۰۰ گرم پنیرپیتزا
مواد رو خوب مخلوط کنید و داخل سینی فر پهن کرده و ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.
🔹 برای مواد گوشتی:
🥢۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده
🥢 روغن
🥢 پیاز
🥢 فلفل دلمه سبز و قرمز
🥢۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
🥢نمک
🥢 فلفل سیاه
🥢 سیر رنده شده
🥢 کمی آب
مواد رو روی اجاق بپزید
روی سطح سیب زمینی پهن کرده و رول کنید روش رو پنیر پیتزا ریخته و ۱۵ دقیقه دیگه داخل فر بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c