🍔 #هویج_پلو_با_گوشت_مرغ
🔷هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ساندویچ_مرغ
✍مواد لازم:
🥢کره: ۱ عدد کوچک یا ۲ ق غخوری
🥢پودر سیر: ۱ ق چخوری
🥢نان باگت کوچک: ۱ عدد
🥢 پیاز: ۱.۲ پیاز متوسط
🥢 سینه مرغ: ۱ عدد بزرگ
🥢 قارچ: ۴ عدد حلقه حلقه شده
🥢 پنیر ورقهای: ۲ عدد
🥢 سس مایونز: به مقدار لازم
🥢 فلفل سیاه: به مقدار لازم
🥢 فلفل قرمز: به مقدار لازم
🥢 نمک: به مقدار لازم
🥢 آویشن: کمی
🥣طرز تهیهی ساندویچ فیلهی مرغ:
ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و بعد پودر سیر را روی آن ریخته و با قاشق با هم مخلوط کنید و اجازه داده تا کره ذوب شود. سپس نان باگت را از وسط قاچ زده و کره را داخل نان بمالید. پیاز را خرد کرده و کنار گذاشته. سپس فیله مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ له شده را داخل آن بریزید و فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. مواد را داخل نان ریخته. میتوانید کمی سس مایونز هم روی ساندویچ خود بریزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مافین_شکلاتی
🔹 سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه
کمی وانیل زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر اضافه کردم وهم زدم
دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری یا یک پاکت پکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم و آخر سر شکلات تخته ای خرد شده ۲۰۰ گرم اضافه کردم و مخلوط کردم
داخل قالب مافین کپسول مخصوص مافین گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات خرد شده یا شکلات ریز اشکی ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سمبوسه
🥢گوشت چرخ کرده 200گرم
🥢پیاز 1عدد
🥢فلفل دلمه 2عدد
🥢نمک ،فلفل سیاه،روغن بمیزان لازم
🥢 آرد 3ق غ
🥢 نان لواش پنچ عدد
🥣 طرز تهیه :
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مرغ_بریان
✍مواد لازم:
🥢 مرغ:۸۰۰گرم تا۱کیلویی
🥢پیاز:۳عدد بزرگ
🥢 فلفل دلمه:۱عدد
🥢 کره:۱۰۰گرم
🥢 زعفران:به میزان لازم
🥢 ادویه:نمک؛فلفل؛جوز هندی؛زردچوبه:پاپریکا
🥢 سیر:۲حبه
🥢لیموترش:۱عدد
🥣طرز تهیه:
اول مرغ بشورید خشک کنید بعد با پیاز فلفل دلمه زعفران نمک فلفل کمی آبلیمو ترش طعم دار کنید روش سلفون بکشید بزارید۸ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد ۸ساعت بیرون بیارید مخلوط کره زعفران سیر آبلیمو به همه جای مرغ بمالید حتی زیر پوستش که خیلی مهمه بعد داخل شکم مرغ با فلفل دلمه و پیاز پر کنید یه سیب زمینی بزارید که مواد نریزه بعد اون شکم مرغ بخیه کنید داخل ظرف بزارید و یه کاسه آب کنارش بزارید داخل فر۱۸۰درجه به مدت۲ساعت قرارربدید بعد ۲ساعت دربیارید دوباره کره زعفران بمالید و یک ساعت دیگ داخل فر بزارید سک ربع آخر گریل روشن کنید تا خوب برشته بشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سمبوسه_پیتزایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پاستا_گوجه_وریحون
🥢گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
🥢 پاستا ۳۰۰گرم
🥢 گوجه ۴تا
🥢 ریحون خورد شده ۲ ق غ
🥢 هویج یه دونه
🥢پیاز یه دونه متوسط
🥢 نمکو فلفل سیاه
🥢 پنیر پارمسان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #عصرونه_جذاب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #جوجه_حلزونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #استانبولی_یا_گوجه_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکوی_تن_ماهی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #چیز_کیک_توت_فرنگی
دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها..
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c