740K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ســــــلام 🕊❄️
صبحتون بخیر#کدبانوها 😍
روزی بی نظیر🕊❄️
صبحی دلنشین
آرامشی عمیق 🕊❄️
لطف همیشگی خـدا
لبخندی از سرخوشبختی🕊❄️
آرزوی همیشگی ام بـرای شما🕊❄️
سهشنبه زمستونیتون بخیرونیکی🕊❄️
🌹🌹🌹🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #نان_لقمه_ای_فوری
🥢تخم مرغ : ۱ عدد
🥢 ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
🥢 آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
🥢 بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک : نوک قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #صبحانه_خاگینه
🥢آرد....تقریبا 3 لیوان
🥢 تخم مرغ.....2عدد
🥢 شیر یا ماست....نصف لیوان
🥢 روغن مایع......3 قاشق غذاخوری
🥢 پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری
🥢وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری
🥢 روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم
🔹 مواد لازم برای شهد خاگینه/
🥢آب ...1 پیمانه
🥢 شکر....1پیمانه
🥢زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری
🥢گلاب.... 1 قاشق سوپخوری
🥣طرز تهیه:
تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم
خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم
بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.
نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دسر_کرم_کارامل
🥢شکر: سه چهارم پیمانه
🥢 آب: 4 قاشق غذاخوری
🥢 گلاب: 2 قاشق چایخوری
🥢 تخم مرغ: 6 عدد
🥢 شیر: 2 پیمانه
🥢 شکر: نصف پیمانه
🥢 وانیل: یک قاشق چایخوری
🥣طرز تهیه:
برای تهیه کرم کارامل در اولین مرحله باید آب، گلاب و مقداری شکر را روی شعله گاز بگذارید تا شکر ها آب شوند و به غلظت مناسب برای کارامل برسند و با مقداری روغن ظرف خود را چرب کرده و کارامل را درون آن بریزید و آن را هم با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند. حالا باید با سرعت بالا شیر جوش را درون مواد تخم مرغ ریخته و هم بزنید.
وقتی که همه آنها با هم مخلوط شدند، شیر و تخم مرغ را از صافی رد کنید تا ذره های ریز داخل آن نباشد. دو سوم ظرف را با این کرم پر کرده و یک سوم بقیه را خالی بگذارید و ظرف ها را درون قابلمه ریخته و قابلمه را تا جایی که می شود از آب پر کنید؛ طوری آنها را قرار دهید که ظرف ها تا نصفه داخل آب باشند و در ظرف را ببندید و اجازه بدهید که آب جوش بیاید. 20 دقیقه زمان لازم است که کرم ها بپزند. وقتی که تمام شد یک ساعت آن ها را داخل یخچال بگذارید و سپس با کارد اطراف آن را از ظرف جدا کنید و بعد کرم کارامل خود را داخل ظرف دلخواه سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #سمبوسه_مرغ
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ پخته یک عدد
🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🥢 پیاز درشت ۱ عدد
🥢 فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد
🥢 سیب زمینی ۵۰۰ گرم
🥢 روغن به مقدار لازم
🥢 سبزی دلمه ۱ کیلوگرم
🥢نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🥢 نان لواش ۲۰ عدد
🥢 آرد ۳ قاشق غذا خوری
🥣طرز تهیه:
۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید .
۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید.
۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .
5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #پیتزا_قیفی
✍موادلازم:
🥢 شیر ۱/۲ فنجان
🥢آب ۱/۲ فنجان
🥢روغن ۳ قاشق غذاخوری
🥢 شکر ۱/۴ فنجان
🥢تخم مرغ زده ۱ عدد
🥢 نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🥢 مخمر فوری ۱/۴ قاشق چای خوری
🥢 آرد نان به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
🥣طرزتهیه:
مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد.
شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم .
و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.
روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.
شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید .
حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید .
در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لقمه_فوری
✍مواد لازم:
🥢 برای خمیر
🥢2 عدد سیب زمینی خام 500 گرم
🥢 3 عدد تخم مرغ
🥢 2 لیوان شیر 400 میلی لیتر
🥢 4 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی لیتر
🥢 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم
شوید
🥢5 قاشق غذاخوری آرد 140 گرم
🔹 برای مواد گوشتی:
🥢گوشت گاو چرخ شده 300 گرم
🥢 1 پیاز
🥢 2 عدد فلفل سبز
🥢3 قاشق غذاخوری روغن میلی لیتر
🥢 نمک ، آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلوا_یخچالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیراشکی_شکری
🥢شیر گرم یک لیوان
🥢 شکر دو ق غ
🥢 خمیر مایه یک ق غ
🥢 تخم مرغ ۱عدد
🥢 ارد ۳ لیوان
🥢 نمک یک ق چ
🥢 کره دو ق غ
شیر، خمیر مایه ،تخم مرغ مخلوط کنید هم بزنید.
حالا آرد و نمک اضافه کنید، آرد زیاد نزنید که خمیر سنگین میشه ۲۰ دقیقه صبر کنید در ظرف بپوشونید.
بعد کره اضافه کنید ،یک ساعت زمان بدین خمیر حسابی به عمل میاد پف میکنه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دسر_پرتقالی
🥢۴ پیمانه شیر
🥢 ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🥢 نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c