🍔 #ساندویچ_سوخاری
🔷گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دمدست بود بریزید
دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید
داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رول_مرغ_رژیمی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #غذای_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کیک_قاشقی 🌸
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری وانیل
🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_سیخی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_حلوا
کیک را بر طبق پست قبلی تهیه کنید و اجازه بدین تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا (شهد سرد) روی کیک را مرطوب و چسبناک کنید و حلوای گرم را روی کیک بریزید (با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هر کدوم که راحتترین) و حلوا رو خوب صاف ویکدست کنید،
حلوا باید گرم باشه، نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید و به دلخواه طرح بندازین، سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیره منسجم بشه، بعد ازیخچال خارج کنید و کیک را درون قالب برش بزنید می تونید از قالب خارج کنید بعد برش بدین،
حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم وارد را خوب تفت دادم و کمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه با اردقنادی تهیه کنید یا ارد راکمتر تفت بدین.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #پیتزا_ماکارونی
🔹 سس بشامل
🥢کره ۳۰ گرم
🥢 شیر ۱ لیوان
🥢 آرد ۲ق غ
🥢 نمک و آویشن مقداری
ابتدا کره در ظرف میریزیم بعد آرد را اضافه میکنیم با حرارت کم ۴ دقیقه تفت دهید بعد شیر را آرام آرام اضافه میکنید یک دفعه نریزید گلوله میشود به غلظت فرنی رسید کنار بگذارید
مطابق فیلم ابتدا پیاز ،گوشت،۵ دانه قارچ ،نصف فلفل دلمه و ۱هوبج را مرحله مرحله اضافه کنید و تفت دهید نمک آویشن فلفل و زرد چوبه اضافه کنید
وبعد ماکارونی آبکش کنید
پس از آن مطابق فیلم ابتدا در کف ظرف مقدار سس بشامل بعد ماکارونی آبکش شده وبعد مواد تفت داده شده بعد تمام سس و دست آخر پنیر پیتزا در طرف بچینید
در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه و ۲۵ دقیقه قرار دهید و چند ثانیه آخر گریل را روشن کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل
🥢2عدد تخم مرغ
🥢 1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
🥢 1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
🥢 1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
🥢 3ق غ پودر کاکائو
🥢1/5لیوان آرد
🥢 1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
🔷تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ماهی_قزل_آلا
با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ کنید
_ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه...
فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #غذا_باسیب_زمینی
🥢سیب زمینی ۶ عدد بزرگ
🥢 روغن زیتون به میزان لازم
🥢 ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
🥢 پنیر خامهای رامک نصف پیمانه
🥢 پیازچه نصف پیمانه
🥢 نمک فلفل به میزان دلخواه
🥢 پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه
🥢 زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
🔷 سس بشامل
🥢کره محلی رامک ۲۵ گرم
🥢 آرد ۲ قاشق غذاخوری
🥢 شیر ۲ پیمانه
🥢 نمک و فلفل به میزان لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_نوشابه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
ســــلام
صبح زیبـاتـون بخیر#کدبانوها 🕊💕
وسرشار از اتفاقهای عالی
امیدوارم
زنـدگی بـه کامتـون 🕊💕
خوشبختی سرنوشتتون
و آفتـاب عـشق مهمان🕊💕
هـمیشگی دلتـون باشـه 🕊💕
صبح زیباتون پر ازنـور امید
و عـشق بـه خـالـق مـهـربـون🕊💕
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c