17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #عدسی_رستورانی
🥢عدس ۱ پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد بزرگ
🥢 سیر ۱ حبه
🥢 کره ۱ ق غ
🥢 روغن مایع
🥢ادویه ها(مرحله ی اول :زردچوبه ،پودر کاری،فلفل سیاه،مرحله ی دوم:زنجبیل،گلپر،پولبیبر،نمک،عصاره ی گوشت یا آب قلم،پودر جو پرک )
🥢 سیب زمینی ۱ عدد متوسط
🔹 عدس رو یکی دو ساعت بخیسونید
پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید
عدس رو اضافه و کمی تفت بدید
سیب زمینی وآب اضافه کنید تا بپزه
بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید
رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید
سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید
ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید
میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید
حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی آمادست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله
به مقدار مساوي از ژله انبه كف ليوان ها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد، سپس به ژله آلوورا تخم شربتي آماده را اضافه و هم بزنيد و روي ژله انبه بريزيد. هر مرحله را در يخچال گذاشته تا ببندد، سپس مرحله بعدي را اضافه كنيد و در آخر روي آن را تزئين كنيد.
اضافات ژله ها را در ظرف مربع شکل كوچكي ريخته و بعد از سفت شدن آن ها را برش داده و براي تزئين استفاده كنيد.
هر مرحله كه ليوان ها را در يخچال مي گذاريد
ژله هاي اصلي در دماي محيط باشند اما در هنگام ريختن در ليوان خوب آن ها را هم بزنيد.
اضافه شده : روی ۳ ق غ تخم شربتی آب ولرم بریزید بعد از پف کردن و لعاب دادن اب اضافی را خارج کرده و در هر مرحله به ژله آلوورا که با شیر مخلوط کرده اید اضافه کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #معجون_خونگی
✍مواد لازم:
🥢 بستنی
🥢موز
🥢خامه
🥢گردو
🥢پودرقهوه ، عسل ، کنجد ، پودرنارگیل ، مغزیجات
🔹 از پودر قهوه حتما استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
🔹 میتونین از خامه صبحانه ، سنتی یا قنادی استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #جوجه_تابه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تهدیگ_ترد_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیتزا
✍مواد لازم:
🔷برای خمیر:
🥢آرد
🥢 بکینگ پودر
🥢روغن زیتون
🥢 ماست ترش
🔹 برای روی پیتزا:
🥢سینه ی مرغ
🥢 قارچ
🥢 فلفل دلمه ای
🥢 سس دودی
🥢پنیر پیتزا
🥢 سس خردل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکو_لوبیا
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی ۳عددرنده شده و اب گرفته شده
🥢 پیاز رنده شده ۱عدد
🥢 لوبیا چشم بلبلی تازه ۲لیوان(خشک اگر باشه ۱لیوان بزارید ۲۴ساعت قبل با اب گرم خیس بخوره)
🥢 سیر ۲حبه
🥢شووید خشک ۲قاشق
🥢تخم مرغ۲عدد
🥢نمک و فلفل و زردچوبه و زیره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تست_سرخ_شده_با_پنیر_و_ژامبون
آرد چند منظوره یا همه کاره دو و نیم پیمانه (اگه نداشتین آرد سفید)
شکر ۱ ق غ
نمک نصف ق چ
جوش شیرین نصف ق چ یا بجاش ۲ ق چ بیکینگ پودر (اینجا بهتره از جوش شیرین استفاده بشه)
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کفیر ۲۰۰ میلی لیتر (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه نداشتین ماست معمولی)
ژامبون و پنیر پیتزا برای داخلش (یا از مواد دیگه مثل سبزیجات هم میتونین به دلخواه استفاده کنید)ضخامت خمیر خیلی زیاد نباشه،هر طرف رو حدود پنج دقیقه سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شام_دلچسب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_یخچالی_یک_نفره
🥢۲ لیوان شیر داغ
🥢 ۲ ق غ شکر
🥢 ۳ ق م پودر کاکائو
🥢۲ ق غ کره آب شده
🥢 ۲ بسته بیسکوییت پتی بور
شیر و پودر کاکائو و شکر و کره اب شده رو باهم مخلوط کرده و به بیسکویبت های خورد شده اضافه میکنیم و با قاشق خوووب مواد رو به خورد هم میبریم و بعد داخل قالب دلخواه فرم میدیم و روی سینی میچینیم و داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه حدودا ۲ تا ۴ ساعت.
و بعد با شکلات تخته ایی بن ماری شده و یا گاناش (طرز تهیه هایلات شده) و پودر نارگیل و یا پسته روشو تزیین میکنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #همبرگر_آسان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
از صدای پای صبح میفهمیم
اتفاق تازهای در راه است
خدا کند در این صبح زیبای زمستانی
همه غرق در باران اجابت شویم
فقط خدا باشد
و ما و یک چتر آرامش...
صبحتون بخیر#کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c