🍔 #کتلت_عدس
🥢پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم
🥢 عدس ۱/۲ لیوان
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥢 پیاز متوسط ۱ عدد
🥢 پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
🥢 روغن به مقدار لازم
🥢 آرد گندم یک قاشق
🔹 ۱- عدس رو می شوریم.
۲ سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه.
اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه.
۴- پیاز رو رنده می کنیم.
۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، آرد ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
۶- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم .
۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم.
۸- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه
🔹 مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوپ_جو_قرمز
✍مواد لازم:
🥢 مرغ ۱تکه
🥢سیب زمینی ۱ عدد
🥢 پیاز بزرگ ۱ عدد
🥢 هویچ ۲ عدد
🥢 گوجه فرنگی ۲ عدد
🥢 جوپرک ۱/۳ لیوان
🥢 زرشک کمی
🥢 جعفری خورد شده ۲ ق غ (بچه ها داخل ویدئو اشتباه گفتم گشنیز،اشتباه لفظیه درستش جعفریه) جعفری اضافه کردم
هویچ، سیبزمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم 2 ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم
میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و 20 دقیقه زمان میدیم تا بپزه.
بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود 10 دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده هست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خوراک_لوبیا_و_قارچ_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #فسنجون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دمی_قلم
✍مواد لازم:
🥢 قلم گوساله ۱ عدد
🥢 برنج ۶۰۰ گرم
🥢 زعفران دم کرده ۲ ق.غ
🥢زیره ۱ ق.چ
🥢نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥢 چوب دارچین ۲ تیکه
🥢برگ بو ۲ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_نارنگی
نارنگیها رو در چوب های
جوجه کباب پشت هم قرار داده در یک بطری اب معدنی بریزید سپس ژله سفید را درون قالب ریخته و پس از بستن برش دهید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
40.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکو_سبزی_مجلسی
✍مواد لازم :
🥢 نصف سینه مرغ متوسط
🥢 پیاز ۱عدد
🥢 فلفل سیاه و نمک خیلی کم
🥢زعفران دم کرده ۲ق غ
🥢سبزی کوکو سبزی ۱لیوان
🥢تخم مرغ ۲عدد
زردچوبه یک سوم ق چ
🥢 فلفل سیاه نصف ق چ
🥢 نمک به مقدار لازم
🥢 پودر سیر نصف ق چ
🥢 آرد ۱/۵ق غ
🥣طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ نواری برش بزنید و بعد با پیاز زعفران دم کرده فلفل سیاه و نمک بزارید که یک ساعت طعمدار بشه
سبزی کوکو سبزی تخم مرغ آرد و ادویه ها با هم مخلوط کنید کف قابلمه کم چرب کنید تقریباً نصف از مواد کوکو داخلش بریزید یکم زرشک بریزید و بقیه مواد کوکو روش بریزید تکه های مرغ روش بچینید و ۴۰ دقیقه با حرارت کم بپزه و بعد پشت و روش کنید حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه بپزه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #الویه_نارنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شیرینی_شاه_پسند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خاگینه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شام_خوشمزه
🥢۱ عدد پیاز
🥢 ۲ عدد سینه ی مرغ
🥢 ۲ فلفل دلمه ای خورد شده
🥢 چند عدد نان پیتا یا لواش
🥢۱ بسته خامه صبحانه
🥢نمک و فلفل و آویشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مرغ_خوشمزه_زعفرانی
✍مواد لازم:
🥢 مرغ (سینه یا رون فرقی نداره)
🥢 پیاز دو عدد متوسط
🥢 کره 50گرم
🥢زردچوبه و فلفل سیاه و نمک
🥢 زعفران هر چی بیشتر بهتر
🥣طرزتهیه:
اول پیاز ها رو با کره کمی تفت میدیم. زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.(پیاز ها رو نباید زیاد تفت بدید تا کاملاً سرخ بشن وقتی کمی سبک شد کافیه)
وقتی مرغ ها کمی طلایی شدن زردچوبه و فلفل سیاه و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها با آبی که میندازه پخته بشن. درمدتی که مرغ ها دارن پخته میشن
درب تابه رو برمیداریم و هرازگاهی مرغ ها رو زیر و رو میکنیم تا همه جای مرغ خوب سرخ بشه.
بعد از دو ساعت میبینید که مرغ ها کاملاً آب انداختن و پخته شدن. در آخر نمک غذا رو اندازه میکنیم و نوش جونتون کنید... ببینید حتی بدون قطره ای آب مرغ ها کاملاً پخته شدن و طعم بهتری هم دارن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c