3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لقمه_پنیری
نان تست ۶ عددسس پیتزا ۲ق.غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر ورقهای چدار ۱ ورق ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم فلفل دلمهای ۲ق.غ پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
حدود ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه
باید بزاریم سرد بشه که راحت از قالب بیرون بیاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #صبحونه_مخصوص
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_پرتقالی
🥢مرغ.....3تکه
🥢 آب پرتقال تازه.....2 لیوان
🥢 آب زعفران دم کرده
🥢 آب لیمو......نصف استکان
🥢نمک.فلفل....... به مقدار لازم
🥢 پیاز خرد شده.....1عدد
ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.سپس یک عدد پیاز خوب ریز کنید.داخل همون قابلمه تفت بدید. سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.واجازه می دهیم خوب بپزد. این غذا نیازی به زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه این غذا رو میتونید با چلو میل کنید. به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
23.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_شکم_پر_بدون_فر
مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا
🔹 نکاتی ک بوی زهم نده مرغ
۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین.
۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره
۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین
پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_نسکافه
🥢تخم مرغ ۴ عدد
🥢 آرد ۱۷۰ گرم
🥢 شکر ۱۳۰ گرم
🥢 بیکینگ پودر ۱+۱/۴ ق چ
🥢 روغن مایع ۴۰ گرم
🥢 آب جوش ۴ ق غ
🥢 وانیل ۱/۲ ق چ
🔹 مواد لازم کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه ۱ عدد ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته قنادی ۸۰۰-۱۰۰۰ گرم
پودر نسکافه ۱ تا ۲ ق چ بسته به ذائقه
سایز قالب ۱۸
برای خامه نسکافه ای ، نسکافه رو با چند قطره آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین سرد بشه و بعد به خامه اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ژله_حبابی
✍مواد لازم:
🥢 پودر ژله در رنگی که دوس دارین ۱ بسته.
🥢پودر ژله آلوورا ۱ بسته
🥢 ظرفهای تک نفره به تعداد
🥢میوه برای تزئین
🥣طرز تهیه:
ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت
از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید
بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده
بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده
روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دونات_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #تهدیگ
سیب زمینی : ۲ عدد رنده شده ، و آب سرد میریزیم و میزاریم نشاسته اش کامل گرفته بشه ،بعد ابکشش میکنیم میزاریم آبش بره ،احتیاجی نیست کامل خشک بشه.
زعفرون +زردچوبه +نمک بزنید و قاطیش کنید.
روغن بریزید کف قابلمه نجسب و بعد سیب زمینی رو میریزیم ، اگر روغنش کم باشه تهدیگ نرم میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لازانیا_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لوبیا_پلو_بدون_گوشت
✍مواد لازم:
🥢 برنج ۴ پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 لوبیا سبز ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
🥢 نمک و فلفل قرمز
🥢کره ۵۰ گرم
🥢 زعفران حل شده نصف لیوان
🥢 گوجه ۵،۶ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #برگر_جذاب_و_خفن
✍مواد لازم:
🥢 -800 گرم گوشت گاو
🥢-2 قاشق غذاخوری آرد ذرت (از بلغور قابل استفاده است).
🥢-3 قطعه پیاز
🥢 -800 گرم سیب زمینی.
🥢-2 هویج.
🥢-200 گرم پنیرچدار رنده شده یا پنیر پیتزا
🥢 7-150 گرم خامه ترش.
🥢-نمک ، فلفل (به مزه).
🔷آماده سازی:
1 پیاز رنده یا میکس شده ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل را به گوشت اضافه کنید و کاملاً با دست مخلوط کنید.
سیب زمینی ، نمک را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید.
2 عدد پیاز را خرد کرده ، هویج را رنده کنید ، کمی تفت دهید.
گوشت ها رو فرم بدین
روی هر برگر ، لایه لایه بزارید ،
حدود 50 دقیقه در فر میپزیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پرتقال_گلاسه
🥢 ۱ لیوان آب پرتقال
🥢 بستنی وانیلی ۴ اسکوپ
🥢پودر ژله پرتقال برای تزئین
🔹 کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین
برای تهیه پرتقال کلاسه ابتدا برای تزئین داخل لیوان میتوان لیوان را بخار داد وپودر ژله پرتقال داخل آن بپاشیم - کمی پودر ژله پرتقال راتوپیش دستی میریزیم بعدویا شکر بعد لبه لیوان را کمی عسل مالیده وبا پودر تزئین کرده سپس ۲/۳ لیوان را آب پرتقال ریخته وبعد با اسکوپ بستنی را به آن اضافه کرده ولبه لیوان را بایک برش پرتقال تزئین کرده وهمچنین از کف خامه اگه داشتیم نبود اشکال نداره وچتر شوکورول ودانه های ترافل ویا از عصاره پرتقال یا پودر ژله پرتقال میریزیم برای تزئین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c