9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لوتوس_خونگی_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسنک_بدون_ساندویچ_ساز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_فوری
دو عدد تن ماهی رو باز کنین و داخل صافی بریزین و روغنش جدا بشه
دو عدد تخم مرغ رو هم بزنین
تن ماهی ها رو بریزین
چند شاخه پیازچه و مقداری جعفری خرد کنین و اضافه کنین
پوست لیمو ترش رو رنده کنین و اضافه کنین
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا بریزین
مواد رو مخلوط کنین و بهش شکل بدین و داخل تابه با روغن دو طرف رو برشته کنین
دو عدد خیار شیر رو خرد کنین و مقداری شوید رو خرد کنین
با یک پیمانه ماست مخلوط کنین
کتلت ها رو با ماست سرو کنین.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_شکلاتی_یک_تخم_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سوپ_اسفناج_و_عدس
🥢500 گرم اسفناج
🥢1 فنجان عدس
🥢1 عدد پیاز (خرد شده)
🥢 1 فنجان جو پرک
🥢2 فنجان آب
🥢 خامه یا ماست (به میزان لازم)
🥢 نمک و فلفل (به میزان لازم)
🥢 زردچوبه (به میزان لازم)
🥢 نعنا خشک (به میزان لازم)
🥣طرزتهیه :
ابتدا اسفناجها رو بشورید و سپس با عدس، جو و مقداری آب جوش و زردچوبه و فلفل بپزید. آب جوش باید کاملا روی مواد رو بپوشونه و این ترکیب کاملا خوب بپزه و جا بیفته.
مقداری پیازداغ و نعناداغ درست کنید و نیمی از اون رو به سوپ اضافه کنید، نمک سوپ رو هم اندازه کنید.
وقتی سوپ حسابی پخت و جا افتاد اون رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی میکس کنید. کمی دیگر سوپ رو روی شعله ملایم گاز بذارید.
سوپ اسفناج شما آماده است، کافی ست روی اون رو با پیازداغ، نعناداغ و مقداری خامه یا ماست (کم چرب) تزیین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کاکائو_داغ_با_شیر_نارگیل
✍مواد لازم:
🥢 پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری
🥢 شکر 3 قاشق چایخوری
🥢 خامه زده شده 2 قاشق سوپخوری
🥢شیر پرچرب 300 ميلي ليتر
🥢شیر نارگیل 300 ميلي ليتر
🥢نمک به مقدار کم
🥢دارچین به مقدار کم
🥣طرز تهیه:
شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوانهای بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چلو_گردن
🔹 اول اینکه حتما از گردن بره استفاده کنید چون لذیذ تر و خوشمزه تره
راز خوشمزگی این غذا پیاز فراوونه اصلا کمش نکنید برای این مقدار یک کیلو پیاز استفاده کنید
این غذا نیازی به آب زیاد نداره چون پیاز آب میندازه فقط یه لیوان آب اضافه کردم
هر از گاهی هم بزنید اگه دیدید آبش کمه یه استکان آب جوش بریزید
یه چوب دارچین هم بزنید که خیلی خوشمزه میشه
اگه دوست داشتید یکم رب هم تفت بدید هم اضافه کنید
چلو گوشت و ماهیچه هم با این روش درست کنید
زعفرانم با دست و دلبازی استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کاکائو_داغ_با_شیر_نارگیل
✍مواد لازم:
🥢 پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری
🥢 شکر 3 قاشق چایخوری
🥢 خامه زده شده 2 قاشق سوپخوری
🥢شیر پرچرب 300 ميلي ليتر
🥢شیر نارگیل 300 ميلي ليتر
🥢نمک به مقدار کم
🥢دارچین به مقدار کم
🥣طرز تهیه:
شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوانهای بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#باقالی_پلو_با_ماهیچه
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
روزت را با لبخـند شروع کن
امروز علیرغم همه مشکلات
بـخـنـد 😊🙃
لبخند تو این فرکانس را
بـه کائنات ارسـال میکند
که از زندگی رضایت داری
و کائنات باحـل مشکلاتت
لبخندت را پاسخ خواهند داد...😊
♥️سلام،صبحتون بخیر #کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c