🍔#خورشت_آلو_زرشک
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
بی نهایت خوشمزه اس این خورش، حتما امتحانش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلوا_دورنگ
🥢آرد نخودچی ۲ لیوان
🥢 کره آب شده یا روغن جامد نصف لیوان(میتونید از ترکیب هردو استفاده کنید.)
🥢 پودر قند یا پودر شکر ۶ ق غ(میتونید تست کنید اگه شیرینتر دوست داشتید بهش مقدار دیگه ای اضافه کنید.میتونید قند یا شکر و خودتون آسیاب کنید و پودرشو تهیه کنید.)
🥢 پودر هل ۲ ق چ
🥢 پودر کاکائو ۳ ق غ(میتونید کمتر هم استفاده کنید.)
🔷برای سفت شدن هر لایه، ظرف و نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_خوشمزه
🥢500گرم سینه مرغ
🥢 نمک و فلفل و آویشن
🥢 تخم مرغ ۱عدد
🥢 ارد سوخاری
🥢پنیر پیتزا
🔷برای روی آن:
🥢کالباس پنیر
گوجه و پیاز و زیتون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پیراشکی_فوری
🥣طرز تهیه :
ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم.
🔷حتمآ از پودر سوخاری ریز استفاده کنین.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_مرغ_مکزیکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃خدای مهربان🍃
🍃دراین صبح🍃
🍃ازتوبرای عزیزانم,🍃
🍃سلامتی،نشاط،دلخوشی،🍃
🍃عاقبت بخیری وبرآورده شدن🍃
🍃حاجات طلب میکنم.🍃
صبحتون بخیر#کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_فرانسویی
یک صبحونه عالی و خوشمزه انقد پر و پیمونه این صبحانه که میشه به عنوان ناهار و عصرونه هم خورد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از حرم حضرت عبدالعظیم(ع)
#ویژه_برنامه
🏴 ویژه برنامه شب شهادت امام کاظم(ع)
▪️سخنران: حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مؤمنی
▪️مرثیه سرا: سید مجید بنی فاطمه
🕣 زمان: چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌 مکان: شبستان امام خمینی(ره) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)
كانال حرم حضرت عبدالعظيم(ع)
✅ @abdulazim_ir
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسنک_تابه_ای
برای درست کردن اسنک از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده شده
یا سوسیس رنده شده یا مرغ و قارچ
من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نودالیت
🥢سیب زمینی پخته ۲ عدد متوسط
🥢 نودالیت ۲ بسته
🥢 جعفری خرد شده ۱ ق غ
🥢 پیازچه خرد شده ۱ ق غ
🥢 نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
🥢 آب سرد نصف لیوان
🥢 آرد سفید ۱ ق غ سرپر
.
یکی از نودالیت هارو بپزید و بذارید آبش کامل کشیده بشه.
یکی از بسته هارو هم خشک خرد کنید برای کاور توپک ها.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سوپ_دال_عدس_کودک
🥢گوشت ماهیچه ۴۰گرم
🥢پیاز ۱عدد کوچک
🥢هویج و سیب زمینی ۱عدد متوسط
🥢 دال عدس یا عدس قرمز ۱فنجان
🥢برنج ایرانی ۱فنجان
🥢جعفری و گشنیز به مقدار لازم
🥣طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز کمی تفت میدهیم بعد آب اضاف میکنیم اجازه میدهیم تا بپزد ،دال عدس ها را که از ۲ساعت قبل خیس کرده ایم در ظرف جدا گانه ای میگذاریم تا با آب جوش ،یک ربع بجوشد بعد کف میکند کفش را گرفته بعد هم از آبکش رد میکنیم و به سوپ اضاف میکنیم
🔹 اینکار را انجام میدهیم تا نفخ دال عدس گرفته شود ،بعد به ترتیب ،برنج،هویج و سیب زمینی را اضاف میکنیم چند دقیقه آخر پخت هم جعفری و گشنیز را اضاف میکنیم. بسته به سلیقه نینی غذا را میکس کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c