eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
22.5هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢2 فنجان آب گرم 🥢 2 قاشق شکر یا چند حبه قند 🥢1 قاشق چای خوری نمک 🥢1 قاشق غذاخوری خمیرمایه 🥢آرد 2_2/5 لیوان کم کم اضافه کنید ممکنه کم تر بخواد تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنیدشکر، مخمر و آب گرم را مخلوط کنید. سپس آرد را به آرامی اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه . سپس 30 دقیقه درب ظرف را بپوشانید تا به عمل بیاد.، بعد از این مدت میز رو ارد پاشی کنید و خمیر رو ورز بدید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، سپس مطابق فیلم شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید در اخر میتونید با شکلات بن ماری شده تزیین کنید. دوستان این دونات فقط با ۴ تا مواد درست شده و خیلی راحته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 قارنی یاریخ یا بادمجون شکم پر یه غذای ترکی که خیلی راحت آماده میشه وخیلی خوشمزست. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سویا 🥢گوشت چرخکرده 🥢 پیاز 🥢 سیر 🥢 کره 🥢 نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 تکه های مرغ از دوساعت قبل با چند قاشق ماست فلفل سیاه وقرمز و پولبیبر، پودر کاری ،یه حبه سیر له شده، کمی زیره (من کمی زعفرون هم اضافه کردم ولی تو دستور اصلیش نداره) مزه دار کردم وروی ظرف سلفون کشیده ودر یخچال گذاشتم دوتا پیاز متوسط خرد شده را تفت دادم( با کمی کره وروغن) در حدی که سبک بشه بعد مرغ هارو اضافه کرده وتفت دادم یک‌عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده هم اضافه کردم به همراه برگ بو وکمی دارچین ودر اخر هم کمی گشنیز خرد شده اضافه شد برنج خیس خورده را ابکش کردم ومواد را لابه لای برنج به همراه زعفرون ریخته و دم گذاشتم و تمام به همین راحتی این غذا باید تند تند باشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢تخم مرغ ٤عدد، 🥢 آرد ٦٠گرم، 🥢 آرد نشاسته ٦٥گرم، 🥢 بيكينگ پودر ١ ق چ ، 🥢 وانيل ١/٢ق چ ، 🥢 شكر ٨٠گرم ، 🥢 كرم تارتار ١/٢ق چ، 🥢 پودر شكر ١ ق س، 🥢 خامه فرم گرفته ٢پيمانه، 🥢 پودر پسته مقداري براي تزيين 🥣طرز تهیه: سفيده و زرده تخم مرغها رو از هم جدا مي كنيم ، آردها رو به همراه وانيل و بيكينگ پودر الك ميكنيم ، فر را در دماي ١٧٥درجه روشن مي كنيم و دوتا سيني فر رو كاغذ روغني مي زاريم، شكر رو با زرده تخم مرغ هم مي زنيم تا كشدار و روشن بشه ،پره هاي همزن رو ميشوريم و خشك مي كنيم و سفيده تخم مرغها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا پف كند بعد كرم تار تار را اضافه و با زهم مي زنيم و پودر شكر را كم كم اضافه مي كنيم و كمي هم مي زنيم و به زرده ها اضافه و دوراني هم مي زنيم و بعد مواد خشك رو روي اين مواد الك مي كنيم و دوراني بدون هم زن مخلوط مي كنيم حالا مواد رو داخل قيف مي ريزيم و به اندازه گردو براي هر كدوم مواد مي ريزيم و روي اونها پودر قند الك مي كنيم و ميزاريم توي فر براي ١٥دقيقه و بعد از خنك شدن خامه فرم گرفته رو با قيف روي يكي از لابةيه ها ميريزيم و يك لايه ديگه روي اون و با پودر پسته تزيين کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نون تست 🥢 ژامبون 🥢 پنیر پیتزا ورقه ای 🥢 تخم مرغ 🥢 پودر سوخاری پولکی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) 🥢 بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری 🥢 آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه 🥣طرز تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 اول بادمجونا رو کبابی کردم و بعد پوستش رو جدا کردم(برای جدا کردن پوستش داخل اب نندازین بادمجونو چون همه عطرش میره ،یه کاسه اب بزارین کنار دستتون و پوستش رو کم کم جدا کنید) بعد ساطوریش کردم. داخل تابه مقداری سیر رو با کمی روغن تفت دادم و کمی نمک و زردچوبه زدم بعد بادمجونا رو اضافه کرده و باز کمی تفت دادم ،چنتا گوجه روپوره کرده و اضافه کردم و خوب تفت دادم (بخاطر اینکه خوشرنگ بشه کمی رب گوجه هم اضافه کردم)و در اخر یدونه تخم مرغ ریختم توش و خوب مخلوط کردم،و در اخر یدونه تخم مرغ رو مثلا قالبی پختم و گذاشتم روش. میتونید بعد از کبابی کردن بادمجانها،اونها رو چند دقیقه داخل مشما فریزر بذارید و با این روش پوستشون راحت جدا میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢یک لیوان شیر گرم 🥢 یک لیوان آب گرم 🥢 یک چای خوری شکر 🥢 یک قاشق چای خوری نمک 🥢 یک قاشق غذاخوری مخمر فوری 🥢 روغن برای سرخ کردن 🔹 دوستان شیر و آب را با مخمر مخلوط کنید به ترتیب شکر و آرد و نمک را اضافه کنید تا خمیر آماده بشه و به دست نچسبه بذارید نیم ساعت استراحت کنه بعد ورز بدید پفش بخوابه و کل خمیر رو با وردنه صاف کنید و با لیوان به صورت گرد گرد در بیارید وسطشون رو سوراخ کنید بزارید ده دقیقه دیگه استراحت کنه در انتها داخل روغن داغ سرخ کنید تا رنگ دو طرف عوض بشه میتونید با کرم کاکائو نوش جان کنید خیلی راحت و عالیه حتما امتحان کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍ مواد لازم : 🥢 مرغ یک عدد 🥢 نمک و شکر هر کدام یک قاشق غذاخوری 🥢 رب گوجه۲قاشق غذاخوری 🥢 آب نارنج یک استکان 🥢پاپریکا۱قاشق مرباخوری 🥢ماست شیرین سفت ۳قاشق غذاخوری 🥢 زعفران حل شده نصف استکان 🥢سیب زمینی ۲-۳ عدد 🥢 پیاز۲عدد 🔹 روی مرغ را فویل بکشید و در فر۱۸۰درجه۱و‌نیم ساعت بپزید مواد خورشت بامیه بامیه نیم کیلو پوره گوجه۲استکان رب گوجه ۱قاشق غذاخوری ادویه به مقدار لازم سیر رنده یا ریز شده ۳-۴حبه گوشت گوسفندی نیم کیلو(با پیاز و نمک و زردچوبه ۲-۳ساعت بپزید) استاک گوشت نیم لیتر چون گوشت خورشت از قبل پخته شده،یک ساعت خورشت را بپزید تا جا بیفتد.. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢كره يا مارگارين ٢٠٠ گرم 🥢 آرد دو ليوان، 🥢 پودر قند دوليوان، 🥢 ارده يك ليوان، 🥢 گردو خرد شده يك ليوان 🔹 كره رو ميذاريم تا آب بشه و بعد ارد رو الك كنيد و اضافه كنيد و با شعله ى كم حدود بيست الى نيم ساعت تفت بديد تا بوى آرد بلند بشه و خيلى كم تغيير رنگ بده،(خامى آرد گرفته بشه)بعد نصف پودر قند رو ك از قبل ألك كرديد اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد نصف ديگه ى پودر قند رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا با ارد كاملا مخلوط بشه،دو دقيقه بيشتر رو حرارت نمونه،از رواجاق برداريد و ارده و گردو رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد،حلوا اماده شده،مى تونيد تو قالب بريزيد و چند ساعتى تو يخچال بذاريد تا سفت بشه و بعد از قالب دربياريد(هر نوع قالبك ميشه،بزرگ و كوچك) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 💯بهترین کانال ایتا🇮🇷 به جمع ما بپیوندید 👇👇👇 @Behtarinkanalenab https:/eita&com/536