6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شوید_نخود_پلو_با_ته_انداز_مرغ
✍مواد لازم:
🥢 سینه مرغ
🥢 نخود فرنگی
🥢 برنج خیس خورده
🥢شوید خشک
🥢 کنجد برای ته دیگ
🥢کره
🔷ادویه ها:
🥢زعفران،نمک،فلفل سیاه،جوزهندی
پودر تخم گشنیز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذای_جدید_با_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خوراک_مرغ_ترش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ماست_میوه_ای
میان وعده فوقالعاده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ترشی_بادمجان
✍مواد لازم:
🥢 بادمجان ۲کیلو
🥢هویج نیم کیلو
🥢 لوبیا سبز نیم کیلو
🥢 سیر ۸ تا حبه
🥢 فلفل دلمه دو عدد
🥢 فلفل تند
🥢سبزی معطر خشک(نعنا،ترخون ،مرزه)
🥢 گلپر
🥢نمک و فلفل سیاه زردچوبه
🥢 سرکه
🥣طرز تهیه:
بادمجون و نگینی خورد کنید با یکم نمک و سرکه بزارید روی حرارت یکم جوش بخوره بعد زیرشو خاموش کنید بریزید توی ظرف،بعد لوبیا سبز و که خیلی ریز خورد کردید با یکم سرکه بزارید روی حرارت چند دقیقه جوش بخوره،بعد بریزید توی ظرف بقیه مواد هم اضافه کنید،هویج و فلفل دلمه سیر فلفل تند ادویه و سبزی معطر و گلپرمخلوط کنید و چند ساعت مواد توی ظرف بمونه تا مزه ها قاطی بشن بعد بریزید توی شیشه های مورد نظرتون و بزارید توی یخچال به همین راحتی و خوشمزگی😉
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دنت_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دنت_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهی_پفکی
🥢ماهی یک عدد کوچک
🥢پوست لیمو ترش
🥢خمیر
🥢آرد یک و نیم پیمانه
🥢 نمک ۱ قاشق چایخوری
🥢 فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری سر خالی
🥢بگینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
🥢 روغن مایه ۳قاشق چایخوری
🥢 آب جو بدون الکل یک پیمانه
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 زعفران ۴ قاشق غذا خوری غلیظ
🥢آرد:نمک و فلفل یک قاشق چایخوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_آدم_برفی
سلام قشنگ های من خواهشن به فیلم آموزشی دقت کنید.
همیشه ژله را داخل ظرف یک بار مصرف درست کنید چون داخل آب داغ به مدت ۳۰ ثانیه راحت از ظرف جدا میشه و نیازی به روغن زدن ظرف نیست بعد این که برای شفاف شدن ژله از آب تصفیه شده استفاده کنید یعنی آب بدون املاح یا نمک بعد اینکه دو چیز باعث کدر شدن ژله میشه یکی نمک و دیگری شکر نامرغوب که تولید کننده ژله به اون اضافه می کنند پس کدر شدن ژله به نوع تولید اون هم بستگی داره.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود_بادمجون_کبابی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c