7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنکیک_صبحانه
🥢تخم مرغ ٢عدد
🥢شير ١/٢پيمانه
🥢روغن ١/٤پيمانه
🥢وانيل ١/٢ق چ
🔷مواد خشك
🥢آرد الك شده ١پيمانه
🥢شكر ١/٣پيمانه
🥢بكينگ پودر ١ق چ
🥢 نمك ي پنس كوچولو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_سوئیسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_موزی
🥢ژلاتین…..۳قاشق غذاخوری
🥢 اب….۱پیمانه
🥢 خامه…..۳قاشق غذا خوری
🥢 شیر…..۳پیمانه
🥢شکر…..۱پیمانه
🥢 بستنی…..۵۰ گرم
🥢 ژله موز….۱بسته
🔹 ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا صاف و یکدست بشه.شیر و شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه.ژله با اب جوش مخلوط کنید.تا تمام ذرات ژله حل بشه.بزارید خنک بشه.کمی از مخلوط شیر با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد به مواد اضافه کنید.بستنی و شیر و ژلاتین حل خنک شده را اضافه کنید.قالب خیلی کم چرب کنید.مواد داخلش بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_کلم_قرمز
✍موادلازم:
🥢 1 عدد کلم بنفش متوسط
🥢 1 فنجان ماست صاف شده
🥢 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢 1 فنجان ذرت
🥢 5 عدد خیار شور
🥢نصف دسته شوید
🥢3 قاشق غذاخوری سس مایونز
🥢 1 قاشق چایخوری نمک
🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢 1 حبه سیر
🥣طرز تهیه:
کلم بنفش را نازک خرد کنید. روغن را به ماهیتابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کلم نرم شود. بعد از نرم شدن داخل یک سینی بزرگ می گذاریم و صبر می کنیم تا خنک شود. برای سس، ماست، نمک، مایونز، فلفل و سیر را بردارید و با همزن بزنید تا یکدست شود. بعد از خنک شدن کلم، ذرت، خیار شور، شوید و سس ماست را ریخته و مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. وقتی آماده شد با کمال میل سرو می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماکارونی_قالبی_با_تهدیگ_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلوا_شکری
✍مواد لازم:
🥢پودر قند ۱پیمانه
🥢شیر خشک قنادی ۱پیمانه
🥢ارده ۳/۴پیمانه
🔷درست کردنش مثل آب خوردنه
۲۴ساعت داخل یخچال استراحت بدید و تمام
🔷فقط زیاد ورز ندید که به روغن میوفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_تنوری_با_سس_مخصوص
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی
🥢 قارچ
🥢 کره
🥢 خامه
🥢 شیر
🥢 پنیر گودا
🥢نمک،فلفل سیاه، اورگانو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_با_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_مرغ
✍مواد لازم :
🥢سینه مرغ فیله شده:۲عدد
🥢پیاز:۲عدد درشت
🥢 قارچ:۳۰۰گرم
🥢 پنیرخامه ای:۲ق.غ
🥢 نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و پولبیبر
🔷مواد لازم برای مرینیت مرغ:
🥢ماست همزده:۵ق.غ
🥢سس مایونز:۲ق.غ
🥢 سس کچاپ:۱ق.غ
🥢سس خردل:۱ق.غ
🥢روغن زیتون:۴ق.غ
🥢نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،پودرپیاز،پاپریکا و آویشن:به مقدار لازم
🥢 نون باگت
🥢ریحون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوفته_ریزه_با_سس_گوجه_فرنگی
✍مواد لازم:
🔷برای کوفته:
🥢گوشت چرخ کرده
🥢 پیاز رنده شده
🥢 نمک
🥢 فلفل
🔷برای سس:
🥢 گوجه فرنگی پوره شده
🥢 آویشن
🥢 کره
🥢 رب گوجه فرنگی
با پوره ی سیب زمینی سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_ژامبون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#عصرانه
🥢۱ عدد تخم مرغ،
🥢 نصف ق چ وانیل،
🥢 ۲ ق غ شکر،
🥢 ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید
🔹 ۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید
۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید
با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه
سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید
قطر خمیر باید این اندازه باشه
با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید
توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید
برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید
در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c