🌷ســــلام 🌷
🌷آخرین چهارشنبه اسفند ماهتون
❤️ به طراوت شبنم
🌷و به شادابی وزیبایی گلها
❤️در زندگی هیچ چیز
🌷مهم تر از این نیست
❤️که قلباً در آرامش باشیم
🌷الهی همیشه قلبتون 🍃
❤️پر از عشـق و آرامش باشه
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربای_کیوی
✍مواد لازم:
🥢 یک کیلوکیوی
🥢یک لیوان پر شکر
🥢 یک لیوان آب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#دسرسیب_وخامه😍😍
کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد
کمپوت سیب: یک عدد
خامه فرم گرفته: 350 گرم
طرز تهیه:
کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.
سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.
در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.
با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩🍳
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_مغزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلیم_بادمجان
🥢کشک یک عدد 500 گرم
🥢 عدس پیمانه
🥢 لوبیا یکپیمانه
🥢پیاز ۴ عدد درشت
🥢 برنج یکپیمانه
🥢سیر یک کله
🥢زردچوبه
🥢 فلفل سیاه
🥢 پودر عصاره مرغ
🥢 گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
🔷۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_یا_عصرانه_خوشمزه
🥢۱ پیمانه آرد
🥢 ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک
🥢۱/۲ پیمانه پودر شکر
🥢 نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
🥢 ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
🥢 ۱ قاشق غذاخوری عسل
🥢 ۳/۴ پیمانه شیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_متفاوت
🥢2 لیوان شیر گرم
🥢 نصف لیوان آب گرم
🥢 1 لیوان روغن
🥢 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
🥢 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
🥢 3 قاشق غذاخوری شکر
🥢 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
🥢 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
🥢 8 لیوان آرد قنادی
🔷یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_برنج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باقلوا_سه_سوته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دلمه_شکم_پر
🥢فلفل دلمه ای……۲عدد
🥢سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
🥢 پیاز…..۱عدد
🥢 سیر…..۳حبه
🥢پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
🥢 پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
🥢 نمک و فلفل و پودر گوجه
🥢 قارچ…..۲۰۰ گرم
🥣طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شامی_ترش
جزو غذاهای خوشمزه شمالیه که درست کردنش ساده ست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c