12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربای_توت_فرنگی
برای یک کیلو توت فرنگی یک کیلو شکر استفاده کردم
و یکقاشق آبلیمو
توت فرنگی ها بعد از شست و شو آبکشی بشن وبه همراه شکر یک روز برن داخل یخچال
زمان پخت بعد از اینکه به جوش اومد ۲۵ دقیقه مناسب هستش ...کف گیری کامل انجام بشه باعثمیشه مربا شفاف بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنیر_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#گرانولا_صبحانه_مقوی
✍مواد لازم:
🥢 جو دوسر پرک ۳ پیمانه
🥢 گردو ۴ عدد
🥢 بادوم خام ۳ قاشق غذا خوری
🥢 مویز ۳ قاشق غذا خوری
🥢 عسل ۱/۴ پیمانه
🥢 دارچین ۱ قاشق چای خوری
🥢 پودر کاکائو ۲ ونیم قاشق چای خوری
🥢 نان جو برای صبحانه ۴ عدد
🥢 ماست کم چرب ۴ قاشق غذا خوری
🥢 موز ۱ عدد
🥢 پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شامی_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نخود_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قطاب_خونگی
✍مواد لازم:
🥢 آرد===۱پیمانه
🥢 روغن===یک چهارم پیمانه
🥢 ماست===یک چهارم پیمانه
🥢 گلاب===۱-۲ ق غ
🥢 پودر قند===حدود ۷۰گرم
🥢پودر گردو یا پسته===حدود ۷۰گرم
نکته:
گلاب زیاد نزنید که مواد میانی شل بشه و از قطاب بیرون بزنه
حتما بذارید کاملا خنک بشن و بعد بهشون پودر قند
بزنید
از ماست شیرین حتما استفاده بشه که رو طعمش تاثیر داره
سعی کنید از ماست شل استفاده نکنید و ترجیحا ماست همزده مثل سون نباشه
برای موادمیانی میتونید هل و دارچین هم اضافه کنید که من به خاطر بچه ها که دوست ندارند اضافه نکردم
این مواد دقیقا۱۰ عدد قطاب میده به شما
میتونید در یخچال نگه دارید تا تازه بمونه ولی مواد خراب شدنی نداره و میتونید برای دو سه روز در دمای محیط که گرم نباشه زیاد قرار بدید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلیم
🥢به ازای ۱ کیلو بلغور گندم
🥢گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم
🥢 سینه مرغ: ۱۵۰ گرم .
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
🥢 نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید)
🥢 روغن: ۴ قاشق غذا خوری
🥢 آب: زیاااد 😃
🥢شیر: ۲ لیوان
🔷گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذای_فوری_برای_ناهار
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی
🥢 پنیر پیتزا
🥢 سوسیس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_قارچ_و_مرغ
🔷بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی
1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده
جعفری دو برابر نعنا باشه
قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره
میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین
می تونین فقط با قارچ درست کنین
بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لازانیا_با_نان_لواش
🔷یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه
۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه
نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید
دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه
تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه
۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده
نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید
(برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید)
کف قالب رو چرب کنید
کمی سس کچاپ
یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید
کمی پنیر پیتزا
و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاپریکا_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_ژامبون_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c