9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_ی_هویج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلوا_ساده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_بادام_خانگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوبیده_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سمبوسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
23.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوفته
✍مواد لازم:
🥢لپه پخته شده:۱۵۰گرم
🥢گوشت چرخ شده:۴۰۰گرم
🥢برنج نیم پز:۱/۴پیمانه
🥢سبزی معطر شامل تره؛جعفری؛مرزه؛ترخون؛پیازچه
🥢 تخم مرغ:۱عدد
🥢 پیاز رنده شده آب گرفته:۱عدد
🥢 ادویه:نمک،زردچوبه،فلفل سیاه
🥢رب گوجه فرنگی:۳ ق غ
🥢 سیب زمینی۱عدد
🥢گوجه :۱عدد
🥣طرز تهیه:
همه مواد داخل غذا ساز ریخته با هم میکس کنید بعد ۱۵دقیقه ورز بدید در انتها داخل کوفته ها رو با گردو آلو زرشک پر کنید کوفته ها رو یه تفت کوچیک بدید
🔺 برای سس:
پیاز نگینی خورد شده تفت بدید بعد رب اضافه کرده تفت بدید درآخر آب اصافه کنید و بزارید بجوشه کوفته ها رو در حین جوشیدن به سس اضافه کنید و بزارید اول۱۵دقیقه با حرارت بالا بعد با حرارت کم بزارید ۱ساعت خوب جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب_زعفرانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورش_بامیه
برای اینکه بامیه لیز نشه :
سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه.
حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.
من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.
و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد ۵ دقیقه
بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمبر_هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسنک_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مسما_بادمجون
🥢مرغ سه تکه
🥢رب گوجه یک قاشق غذاخوری
🥢 زعفران به میزان لازم
🥢 غوره دوقاشق غذاخوری
🥢 نمک وادویه به میزان لازم
🥢 گوجه ۴عدد
🥢بادمجان ۴عدد
🔷بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید
پیاز یک عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c