21.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_کرانچی
🥢سینه مرغ ۳ عدد
🥢 پنیر پارمسان ۶۰ گرم
🥢 خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
🥢 سس سالسا مهرام
🥢پنیر پیتزا ۱ پیاله
🥢نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
🥢 پاپریکا نصف ق چ
🥢 زردچوبه
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🔺 سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو
۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن
تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن
مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه
بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سمبوسه
این مدلی سمبوسه درست کن هم روغن کم میبره هم خیلی ترد و عالی و خوشمزه است و اصلا سفت نمیشه.
فقط کافیه صفحه زیر و رویی دستگاه ساندویچ ساز رو چرب کنید و دولایه نان لواش زیر بزارید مواد گوشتی و کم پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک نان لواش دو لایه بزارید بعد پنج تا ده دقیقه آماده است
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام
بانوان عزیز و مشتری های گلم 🌹♥
دقت داشته باشید
🌸🌸شما هم از کانال ما خرید میکنید با قیمت مناسب
🌸🌸مشتری های عزیز قدیمی متوجه هستند
پیامم برای مشتری های گل جدید هست
درصد زیادی سود حاصل از فروش اجناس صرف امور خیر
از جمله🌸 جهیزیه وسیسمونی برای نو عروسان نیازمند و یتیم
🌸درمان و و بحث بسته های غذایی و ذبح گوسفند میشود.
وامور خیر دیگر.......
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
ممنون میشم که هم خرید و نیازتون رو برآورده کنید.
هم کمکی به نیازمندان کنید🌹
✅فروش #آنلاین دارن
✅قیمتهاشونم #منصفانه و عاااالیه😍😍🤤
📌بزن رو لینک و عضو شو که گمش نکنی😉
https://eitaa.com/joinchat/864813437C5a303a173f
#بمب ارزونی👏👏🤤
🔰فروشگاه لوازم خانگی🔰😍
@Aazam_1381m
18.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بال_خوشمزه
🥢نیم کیلو بال مرغ
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 ۱ ق.چ پاپریکا
🥢 ۱/۲ ق.چ پودر سیر
🥢 ۱/۲ پیمونه ارد گندم
🥢 ۱/۲ پیمونه اب سرد
🔺 مواد سس:
🥢 ۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند
🥢۲ ق.غ عسل
🥢 ۱ق.غ کره
🥢 ۱ق.غ کنجد
🔺 نسبت اب و ارد روچشمی هم میتونید بریزید ،اونقدری بزنید که خمیر شه وای نه خمیر خیلی سفت میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_خیس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_جودوسر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_متفاوت
1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش
2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید.
3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید.
5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خوراک_لوبیاسبز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خاگینه_قاشقی_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستیل_ماستی
🥢ماست: ۴۰۰ گرم
🥢 عسل: ۸ قاشق غذاخوری
🥢 گیلاس: ۱۵۰ گرم
🥢 پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
🥢 آب: ۱/۳ پیمانه
🔺 پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#میلک_شیک_توت_فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c