8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رون_مرغ_سوخاری
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذاى_سنتى_با_قيمه_نخود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوفته_کشک
🥢گوشت ۴۰۰ گرم
🥢 برنج آبکش ۱ پ
🥢سبزی کوفته ۱ پ
🥢پیاز ۱ عدد
🥢 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥢 پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
🔷سس کوفته:
🥢پیاز ۱ عدد
🥢 روغن ۲ ق.غ
🥢 نعنا خشک ۱ ق.غ
🥢 برنج آبکش ۲ ق.غ
🥢 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 آب ۳ پ
🥢کشک ۲۳۰ گرم
🥢 گردو ۴ عدد
🔺 اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب بده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ذرت_مکزیکی_پنیری
✍مواد لازم :
🥢 ذرت ۵۰۰ گرم
🥢 قارچ ۳۰۰ گرم
🥢 کره ۲۰ گرم
🥢 سس مایونز ۳ ق.غ
🥢پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_تره
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_نارگیلی
✍مواد لازم :
🥢 ۲ ق غ پودر کاستارد
یا پودر نشاسته ذرت
🥢 ۳/۴ لیوان شکر
🥢 ۳ لیوان شیر
🥢 ۲ ق غ پودر ژلاتین
🥢۱ بسته خامه صبحانه
🥢 وانیل
🥢 ۱ لیوان پودر نارگیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اشترودل_سیب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_مرغ_و_سبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_موز_و_نارگیل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_شکم_پر
🔺 برای مزه دارکردن مرغ از پیاز ، سیر خورد شده به همراه نمک ، فلفل، زردچوبه و پودرسیر استفاده می کنیم و مرغ رو کاملا با این مواد ماساژ می دیم و بعد یه مقدار زعفرون بهش اضافه می کنیم ، بعد مرغ رو چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا مواد کامل به خودش بگیره.
برای مواد میانی یک پیمانه سبزیجات معطر که شامل برگ سیر، نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، پیازچه به همراه نصف پیمانه گردوی آسیاب شده و دوقاشق غذاخوری رب انار که البته من از رب آلوچه استفاده کردم ، به همراه نمک ، فلفل، زردچوبه، دارچین و پودر سیر استفاده می کنیم و همه ی مواد رو کاملا با هم مخلوط می کنیم.
مرغ رو از یخچال خارج می کنیم بعد سیر و پیاز رو کاملا از روی مرغ کنار میزنیم و بعد داخل شکمش رو با موادمیانی پر می کنیم، بعد شکم مرغ رو با نخ و سوزن می دوزیم تا مواد بیرون نریزه ، همینطور پاهای مرغ رو هم با نخ محکم می بندیم تا وا نره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c