فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تخم_مرغ
✍مواد لازم:
🥢 نان پیتا
🥢 گوجه گیلاسی
🥢 بیبی اسفناج
🥢 ۳ عدد تخم مرغ هم زده
🥢 نمک
🥢 پنیر پیتزا
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسنک_پنیری
🥢یک بسته نان تست
🥢 ۲ عدد سینه مرغ
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 ۱ عدد هویج
🥢 ۱ عدد فلفل دلمه
🥢 پنیر پیتزا
🔷برای سس
🥢 ۱ ق غ پنیر ماسکارپونه
🥢 ۱ ق غ سس مایونز
🔷ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_پنیری
✍مواد لازم :
🥢 اسفناج ۲۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۴ عدد
🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه دلخواه
🥢 ارد ۲ ق غ
🥢 پنیر خامه ای ۵۰ گرم
🥢 سس مایونز ۱ ق غ
🥢 مغز گردو به دلخواه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسفناج_با_سبک_جدید
🥢۲ عدد پیاز،
🥢 ۱ دسته پیازچه،
🥢۱ دسته اسفناج خرد کنید
پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید
آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه
🔷برای خمیر:
🥢۱ لیوان شیر،
🥢 نصف لیوان روغن مایع،
🥢۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید
به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید
۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه
روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه
خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید
هر چونه را با کمی آرد باز کنید
داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید
روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید
کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#فالوده_کرمانی
5 تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه ظرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر ظرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو ظرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید
شربت فالوده کرمانی
شکر یک پیمانه
اب یک پیمانه
عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه
همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بقچه_بادمجان
🥢گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🥢 1 عدد پیاز ریز رنده شده
🥢 نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
🥢 خمیر پیتزا(یا خمیر یوفکا یا خمیر هزارلا)
🔷همه مواد را حداقل 5 دقیقه ورز می دهیم بادمجان ها رو تا جایی که میشه برش میزنیم و مثل ویدیو با کمی روغن تفت میدیم بادمجان ها رو کمی آرد پاشی میکنیم و با چسبوندن به هم باز میکنیم ابتدا بادمجان ها رو ردیفی میچینیم مثل ویدیو کوفته ها رو پهن میکنیم آنها را محکم بپیچید و به ضخامت ۲ انگشت برش دهید.
مایع سس و پودر فلفل قرمز را به مدت 1 دقیقه بدون اینکه بسوزد با حرارت ملایم بپزید. حداقل نیم ساعت با دمای 180 درجه بپزیم و ماست را با سیر اضافه کرده و با سس روغنی سرو کنیم و از غذا نوش جان کنید. .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مرغ_شکم_پر_شمالی
✍مواد لازم:
🥢مرغ کوچک یک عدد
🥢 پیاز متوسط دوعدد
🥢 سبزی معطر مخصوص شمال یک لیوان و نصف جایگزین👈(شامل گشنیز و جعفری و شنبلیله و پونه و برگ سیر)
🥢 رب انار یک قاشق پر
🥢 رب گوجه یک قاشق
🥢 دونه انار خشک دوسوم لیوان
🥢 گردوی خرد شده نصف لیوان
🥢 آلوی خورشتی پانزده عدد
🥢 زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
مرغ ها رو با فلفل سیاه و زعفران و زردچوبه و نمک و مزه دار کردم و دوساعت در ظرف دربسته داخل یخچال گذاشتم بعد درسته داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم.
🔷پیاز رو ریز خرد کردم و سرخ کردم بعد سبزی های ریز خرد کرده رو داخل پیاز ریختم و سرخ کردم یه قاشق رب انار کمی شکر نمک زردچوبه فلفل سیاه. رب گوجه و گردو رو هم اضافه کردم و حدود ده دقیقه تفت دادم بعد ازین مواد داخل شکم مرغ ریختم و پاهاشو با نخ بستم وکنارگذاشتم
🔷بعد دولیوان آب روی موادی که درست کردم ریختم مرغ رو هم به این سس اضافه کردم. آلوها رو هم اطرافش ریختم وگذاشتم تا با حرارت ملایم پخته شد تا جا افتاد و روغن انداخت.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپوچینو_خونگی
قهوه اسپرسو یا فوری با شیر فوم دار که باید داغ باشه و فوم دار کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوفله_ی_قارچ_تخم_مرغ_و_پنیر
✍مواد لازم:
🥢 ۳۰۰ گرم قارچ
🥢 روغن
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 جعفری چاپ شده
🥢 ۳ عددتخم مرغ
🥢 ۱ دونه خامه صورتی که با ۱/۴ پیمونه شیر رقیق شده
🥢 ۱ پیمونه پنیر موتزارلا(پنیر پیتزا)
دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماست_خیار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_گوشت
✍مواد لازم برای خمیر:
🥢آرد 500 گرم
🥢 آب - 250 میلی لیتر
🥢 تخم مرغ 1 عدد
🥢 پودر پخت (خمیرمایه) - 1 ق چ خ
🥢 نمک 1 قاشق چ خ
✍مواد برای پر کردن:
🥢گوشت چرخ کرده 500 گرم
🥢 سیب زمینی 1 عدد
🥢 پیاز 1 عدد
🥢 نمک،فلفل قرمز و ادویه جات به مزه
🔷برای روانکاری مخلوط تخم مرغ + زردچوبه
و کنجد برای روی پیراشکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c